هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-mortazavi کوثر عزیزم آتیشش ارتفاع 6 سانت هم نداشت ما خیلی مست بودیم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آواز که نه همون صدای قبیله های سرخ پوستی را در میوردیم@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi کوثر عزیزم آتیشش ارتفاع 6 سانت هم نداشت ما خیلی مست بودیم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آواز که نه همون صدای قبیله های سرخ پوستی را در میوردیمهمچین گفتی آتیش... گفتم کلاسو آتیش زدین😂😂
دلم میخواست اونجا بودم🤪😂 معلومه همکلاسی های باحالی داشتین -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi اره در اصل معلم شیمی بود
خیلیم معلم پیگیر و عالی ولی برا شیمی نه تفکر و سبک زندگی
نه این کتابم مگ میخوندن ک خوب بخونم یا بد😂پس معلم شیمی بودن...
گفتم با این معلم که شما داشتین کتابو جویدین😐😂@kosar-mortazavi نه بیشتر بحث و فیلم داشتیم تا خوندن کتاب
-
0-0ftm راهنمایی از این جورابهای طرح کفش بود از اینا میدادن😂😂بند داشت
در رنگ های مختلف 😂😂😂
فک کن تو معدلت 20 میشد جوراب میگرفتی 😂😂😂😂😂
یکی از دوستام تا دبیرستان از هموونا میپوشید 😂😂😂 -
شنبه ها ناظم میومد تو کلاس اونایی که موهاشو از سر انگشت بالا میزد قیچی میزد :| یجوریم میزد که طرف بره با 4 بزنه :joy:
@amir-bernousi چرا خو😐؟
جا تنگ کرده بود😐😐😐 -
@kosar-mortazavi نه بیشتر بحث و فیلم داشتیم تا خوندن کتاب
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi نه بیشتر بحث و فیلم داشتیم تا خوندن کتاب
آره یادش بخیر... کلاسشو دوست داشتم.... فیلم میدیدیم و بعد سوالا رو جواب میدادیم... بحث هم میکردیم درباره مفهومش...
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری حتی تو دل مجازی جا نمیشی 😢😂
نفهمیدم :grinning_face_with_sweat:
-
@saghi-mortazavi 😂😂😂😂 عاقا اگر این طرح دارای باب اسفنجی ساق بلند هست بگو من بیام اونجا تحصیل کنم😂
-
@amir-bernousi چرا خو😐؟
جا تنگ کرده بود😐😐😐 -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آواز که نه همون صدای قبیله های سرخ پوستی را در میوردیمهمچین گفتی آتیش... گفتم کلاسو آتیش زدین😂😂
دلم میخواست اونجا بودم🤪😂 معلومه همکلاسی های باحالی داشتین@kosar-mortazavi
8 تا بودیم بشدت پایه بقیه کلاس فقط نگاه میکردن و خب البته جرئت لو دادن هم نداشتن
مثلا امتحان هم میدزدیدیم یا مثلا از تو مدرسه سفارش پیتزا میدیدم بعد با یسری دزد و پلیس بازی هایی میوردیم تو کلاس کلا دوران باحالی بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot عااااا دست کارگردانش بود تنها اقدام من یه ایمیل بود😂😂😂و درنهایت فهمیدم دست عمو خودمه 😂😂درکل کار خاصی نکردم برات😜🖐🏻
شفاف صوبت کن بفهمم چی میگی 😐😂
کیو عموی خودت کردی؟ 😂Sharllot نویسنده نمایشنامش😐😂
نه اون نویسنده اصلی نراژیدش😂😂😂😂 -
من درست میگم
نسل بزرگترم درست میگه
نسل کوچیکترم درست میگه
هیچکدومم شبیه هم فکر نمیکنیم -
Amir 6 علت اینکه دیگه نرفتم سر کلاس تئوری این بود که استادش میگفت خانوم هاشمی😐به شددددت رومخ
من پولام ته کشیده اصلا تاحالا حس پولدار بودنو تحربه نکردم😂😂😂اشتباه زدی😂😂😂 -
0-0ftm نه دیگع بهشون فشار میومد از اونا بگیرن😂😂😂
همش از اینا بود

در رنگ های مختلف مخصوصا نارنجی و فسفوریش😂😂فک کنم هنوز بقایاش توی اتاقمون باشه😂😂😂 -
@سجاد-ذوالفقاری یه سری دیوونه ها خنگن
خنگ از نظر روزمرگی وگرنه نابغه در خیلی زمینه ها
یکی از این خنگا رو دوست دارم 😐😬😂 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi 😐😂💔 ما هیچوقت خوب نبودیم
مدرسه پر از حاشیه بود برامون
تموم شد 😪آره دیگه.... هرچی بود تموم شد رفت... 🤧🤧
-
همش از اینا بود

در رنگ های مختلف مخصوصا نارنجی و فسفوریش😂😂فک کنم هنوز بقایاش توی اتاقمون باشه😂😂😂@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همش از اینا بود

در رنگ های مختلف مخصوصا نارنجی و فسفوریش😂😂فک کنم هنوز بقایاش توی اتاقمون باشه😂😂😂اطهر همیشه از اینا میپوشید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دلم براش تنگ شد حقیقتا -
@kosar-mortazavi
8 تا بودیم بشدت پایه بقیه کلاس فقط نگاه میکردن و خب البته جرئت لو دادن هم نداشتن
مثلا امتحان هم میدزدیدیم یا مثلا از تو مدرسه سفارش پیتزا میدیدم بعد با یسری دزد و پلیس بازی هایی میوردیم تو کلاس کلا دوران باحالی بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
مثلا امتحان هم میدزدیدیم یا مثلا از تو مدرسه سفارش پیتزا میدیدم بعد با یسری دزد و پلیس بازی هایی میوردیم تو کلاس کلا دوران باحالی بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:این دیگه ورای تصوراتم بود... پیــــــــــــــتزا سفـــــــارش میدادیـــــــن؟😳😳😂😂🤪🤪
-
0-0ftm 😂ماها نهایت اقدامشون تهدید بود
اینجا طرف میاد اجرایی میکنه میزنه😐😂اونم وقتی یه کمی بلند باشه -
شنبه ها ناظم میومد تو کلاس اونایی که موهاشو از سر انگشت بالا میزد قیچی میزد :| یجوریم میزد که طرف بره با 4 بزنه :joy:
@amir-bernousi 😂😂شعت
دوازدهم خو همش تو خونه بودیم
برا نهایی که رفتم مدرسه
سر ازمون بودم، مدیر اومد تو کلاس😂
بعد منو میشناخت، اومد دم گوشم گفت
احساس میکنم، جلوم یه درخت نشسته😂😂😂
بس که موهام بلند بود😂