هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN داستانش جدا از اینه بحثش جداس کلا این مصاحبه ای بود که باهاش داشتن
و جالب از همه اینه که اون اقدامش مبهم مونده...
برا همینه میگم سخت نگیر
دایورت کن
خواهش -
@narjes-hashemi اره
یه جمله هس ک خیلی دوسش دارم
میگه ک
زندگی رو هر چقدر سخت بگیری بهت سخت میگذره
نه اینکه ک بی خیال بشی نه ولی در رابطه با مسائل به سختی و زحمت بهشون نگاه نکنHADAF MAN خو پ حرف گوش کن
قشنگه -
HADAF MAN خو پ حرف گوش کن
قشنگه -
siamak slamtalab
@erfan-11 -
siamak slamtalab
@erfan-11Maryam Nateqi
@erfan-11 در مشکلات گفته است:Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...ببخشید متوجه نشدم من منظورم این بود که خونواده اصلا ممکنه اجازه ندن با چنین فردی ازدواج کنن
-
Maryam Nateqi
@erfan-11 در مشکلات گفته است:Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...ببخشید متوجه نشدم من منظورم این بود که خونواده اصلا ممکنه اجازه ندن با چنین فردی ازدواج کنن
-
siamak slamtalab در مشکلات گفته است:
دست خودشون هست خانواده هرچقدر هم اصرار کنه که نمیتونه فرد رو پیش یکی دیگه بفرسته الان قدیم نیست که فرد رو چشم بسته به یکی بدن و بره
نه آخه من میدونم آدمای تعصبی چطور واکنشی دارن شاید شما تا حالا برخورد نداشتین
-
این پست پاک شده!
@erfan-11
بله منظورم منم همینه
ولی توی خارج فک نکنم به اون سردی که گفتین برخورد بشه داداشمم خارجه و خیلی رفتار خوبی باهاش دارن -
سانیا اگه چیزی بگی
سایا اردیروان صدات میکنم
@sania-Andiravanamir ahmadi
چی؟نفهمیدم اصلا
اصلا چی میدونم که بخوام بگم؟
-
@erfan-11
بله منظورم منم همینه
ولی توی خارج فک نکنم به اون سردی که گفتین برخورد بشه داداشمم خارجه و خیلی رفتار خوبی باهاش دارنMaryam Nateqi فکر کنم تاپیک خارج از قوانینه شما که میتونید بیاید تو دلی و اعتبارتون کافیه؟بیاید اونجا بهتون توضیح میدم.
اون دوستمون هم کلا غیر درسی نمیتونن بیان. -
Maryam Nateqi فکر کنم تاپیک خارج از قوانینه شما که میتونید بیاید تو دلی و اعتبارتون کافیه؟بیاید اونجا بهتون توضیح میدم.
اون دوستمون هم کلا غیر درسی نمیتونن بیان.@erfan-11
چرا خارج از قوانین؟
اعتبار دارم اما با قرار گذاشتم نرم توی تو دلی -
@erfan-11
چرا خارج از قوانین؟
اعتبار دارم اما با قرار گذاشتم نرم توی تو دلیMaryam Nateqi چون یه بار همچنین تاپیکی رو بستن گفتن برای صحبت بیاید تو دلی
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
نمیدونم فقط دوست داشتم با هیتلر هم صحبت شم همینامیدوارم از اون دسته نباشی ک هولوکاست رو انکار میکنن://
Sarah Ghanaatiyan
هولوکاست همونی که مردم رو می سوزوندن؟ بخاطر کارای هیتلر نمیخوام باهاش حرف بزنم -
خو بشین تو خونه
یکم درک و فهم بیشتر خرجش نیست!! -
Maryam Nateqi چون یه بار همچنین تاپیکی رو بستن گفتن برای صحبت بیاید تو دلی
@erfan-11
ای بابا
خب اگه حرفی دارین بیام اگه نه که همینجا حرف آخرم رو بزنم -
@sania-andiravan هروقت من با داروین و نیجه و انیشتین و سایه و کدکنی هم کلام شدم توهم با هیتلر هم کلام میشی
جدا حالا چرا هیتلر؟هرسری سوال بوده برام@narjes-hashemi
اوکی
نمیدونم واقعا...
به نظرم اگر خشونت و انتقامش رو فاکتور بگیریم شخصیت جالبی داشته
مثلا اینکه هنرمند بوده و نقاشیش حرف نداشته یا گیاه خوار بود و مخالف کشتار حیوونا بود...
دوست داشتم حرف بزنم که چیا باعث شد اینجوری انتقام بگیره؟ چند تاش رو میدونم ولی دوست داشتم ببینم چی میگه