هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi اره
یه جمله هس ک خیلی دوسش دارم
میگه ک
زندگی رو هر چقدر سخت بگیری بهت سخت میگذره
نه اینکه ک بی خیال بشی نه ولی در رابطه با مسائل به سختی و زحمت بهشون نگاه نکنHADAF MAN خو پ حرف گوش کن
قشنگه -
HADAF MAN خو پ حرف گوش کن
قشنگه -
siamak slamtalab
@erfan-11 -
siamak slamtalab
@erfan-11Maryam Nateqi
@erfan-11 در مشکلات گفته است:Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...ببخشید متوجه نشدم من منظورم این بود که خونواده اصلا ممکنه اجازه ندن با چنین فردی ازدواج کنن
-
Maryam Nateqi
@erfan-11 در مشکلات گفته است:Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...ببخشید متوجه نشدم من منظورم این بود که خونواده اصلا ممکنه اجازه ندن با چنین فردی ازدواج کنن
-
siamak slamtalab در مشکلات گفته است:
دست خودشون هست خانواده هرچقدر هم اصرار کنه که نمیتونه فرد رو پیش یکی دیگه بفرسته الان قدیم نیست که فرد رو چشم بسته به یکی بدن و بره
نه آخه من میدونم آدمای تعصبی چطور واکنشی دارن شاید شما تا حالا برخورد نداشتین
-
این پست پاک شده!
@erfan-11
بله منظورم منم همینه
ولی توی خارج فک نکنم به اون سردی که گفتین برخورد بشه داداشمم خارجه و خیلی رفتار خوبی باهاش دارن -
سانیا اگه چیزی بگی
سایا اردیروان صدات میکنم
@sania-Andiravanamir ahmadi
چی؟نفهمیدم اصلا
اصلا چی میدونم که بخوام بگم؟
-
@erfan-11
بله منظورم منم همینه
ولی توی خارج فک نکنم به اون سردی که گفتین برخورد بشه داداشمم خارجه و خیلی رفتار خوبی باهاش دارنMaryam Nateqi فکر کنم تاپیک خارج از قوانینه شما که میتونید بیاید تو دلی و اعتبارتون کافیه؟بیاید اونجا بهتون توضیح میدم.
اون دوستمون هم کلا غیر درسی نمیتونن بیان. -
Maryam Nateqi فکر کنم تاپیک خارج از قوانینه شما که میتونید بیاید تو دلی و اعتبارتون کافیه؟بیاید اونجا بهتون توضیح میدم.
اون دوستمون هم کلا غیر درسی نمیتونن بیان.@erfan-11
چرا خارج از قوانین؟
اعتبار دارم اما با قرار گذاشتم نرم توی تو دلی -
@erfan-11
چرا خارج از قوانین؟
اعتبار دارم اما با قرار گذاشتم نرم توی تو دلیMaryam Nateqi چون یه بار همچنین تاپیکی رو بستن گفتن برای صحبت بیاید تو دلی
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
نمیدونم فقط دوست داشتم با هیتلر هم صحبت شم همینامیدوارم از اون دسته نباشی ک هولوکاست رو انکار میکنن://
Sarah Ghanaatiyan
هولوکاست همونی که مردم رو می سوزوندن؟ بخاطر کارای هیتلر نمیخوام باهاش حرف بزنم -
خو بشین تو خونه
یکم درک و فهم بیشتر خرجش نیست!! -
Maryam Nateqi چون یه بار همچنین تاپیکی رو بستن گفتن برای صحبت بیاید تو دلی
@erfan-11
ای بابا
خب اگه حرفی دارین بیام اگه نه که همینجا حرف آخرم رو بزنم -
@sania-andiravan هروقت من با داروین و نیجه و انیشتین و سایه و کدکنی هم کلام شدم توهم با هیتلر هم کلام میشی
جدا حالا چرا هیتلر؟هرسری سوال بوده برام@narjes-hashemi
اوکی
نمیدونم واقعا...
به نظرم اگر خشونت و انتقامش رو فاکتور بگیریم شخصیت جالبی داشته
مثلا اینکه هنرمند بوده و نقاشیش حرف نداشته یا گیاه خوار بود و مخالف کشتار حیوونا بود...
دوست داشتم حرف بزنم که چیا باعث شد اینجوری انتقام بگیره؟ چند تاش رو میدونم ولی دوست داشتم ببینم چی میگه -
@erfan-11
ای بابا
خب اگه حرفی دارین بیام اگه نه که همینجا حرف آخرم رو بزنمMaryam Nateqi ببینید در کل میگم برای اون حرف باید اینا باشه که صد درصد نیست.
رضایت پدر و مادر
وضع مالی عالی
اهمیت ندادن به بعضی مسائل مهم اسلامی
توانایی تنها زندگی کردن