هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 امیدوارم ببینی
واقعا هستند اما کمنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany یدونه دیدم
-
اقا یه مدت مریض شده بودم نمیتونستم به کاکتوسام اب بدم مامانم انقدر اب داده خراب شدن امروز دیدمشون از صبه گریه هام بند نمیان
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 اخی 🥺
جدیدا به کاکتوس علاقه مند شدم
اینا که گل دارن چه باحال -
fatemeh8181 اخی 🥺
جدیدا به کاکتوس علاقه مند شدم
اینا که گل دارن چه باحالنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
اصن نمیدونم چکار کنم
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم گرفته شد
-
parisa khany
اصن نمیدونم چکار کنم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 پیش این گل خونه ها بردی نمیشه یه کاری براشون کرد🥺
-
fatemeh8181 پیش این گل خونه ها بردی نمیشه یه کاری براشون کرد🥺
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany نمیتونم از خونه فعلا برم بیرون حالم خوب نیس
به مامانم میگم تو قاتلی عشقای منو کشتی میگه اره برو باهاشون عروسی کن
-
parisa khany نمیتونم از خونه فعلا برم بیرون حالم خوب نیس
به مامانم میگم تو قاتلی عشقای منو کشتی میگه اره برو باهاشون عروسی کن
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 هیشکی نمیتونه ببرم یا عکس شون را برای یکی بفرستی راه کار بده یا سرچ کن شاید یه چیزی پیدا شد
کاکتوس ها خیلی گوگولی اند 🥺
عاشق مامانام خیلی -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون میدونست من چقدر وابستم بهشون
-
اون میدونست من چقدر وابستم بهشون
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 اومد کار خیر کنه جزقاله شد
-
fatemeh8181 هیشکی نمیتونه ببرم یا عکس شون را برای یکی بفرستی راه کار بده یا سرچ کن شاید یه چیزی پیدا شد
کاکتوس ها خیلی گوگولی اند 🥺
عاشق مامانام خیلینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany فرستادم هنوز جواب نداده
-
fatemeh8181 اومد کار خیر کنه جزقاله شد
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany ای خدا به ادما انقدر وابسته نیستم
-
parisa khany فرستادم هنوز جواب نداده
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 امیدوارم یه راه کار عالی بده نجات پیدا کنند
چندتا کاکتوس؟! -
parisa khany ای خدا به ادما انقدر وابسته نیستم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 یعنی انقدر
-
fatemeh8181 امیدوارم یه راه کار عالی بده نجات پیدا کنند
چندتا کاکتوس؟!نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
ببین عشقامو
-
fatemeh8181 امیدوارم یه راه کار عالی بده نجات پیدا کنند
چندتا کاکتوس؟!نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany 4تاشون خراب شده از 45 تا
-
parisa khany 4تاشون خراب شده از 45 تا
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181
۴۵تااا -
fatemeh8181 یعنی انقدر
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany یه چی بیشتر از انقدر من هرروز باهاشون حرف میزدم نباشن افسرده میشم
-
parisa khany
ببین عشقامو
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 اخریه چه گوگولی
-
fatemeh8181
۴۵تااانوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany اوهم
-
fatemeh8181 اخریه چه گوگولی
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده