-
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا
بریم سر اصل مطلب!
تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)°°|
|°°
#استادپناهیان:
بروگریہڪن ؛
اݪتماسِخداڪن ؛
بگونمیتونمازموقعیٺِگناھفرارڪنم
اونقدرخداڪریمہ،
ڪہموقعیٺِگناهوفرارےمیدھ،
توفقطمیونِگریہهاتبگو؛
دیگہناندارمپاشم؛
بگومیخوامگناھنکنمااا، زورمنمیرسہ!
معجزھمیڪنہبرات... -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امام صادق (علیه السلام) مى فرمایند:
کسى که مرتکب گناهى مى گردد ، هفت ساعت به او مهلت داده مى شود ، اگر سه مرتبه گفت :
« أَسْتَغْفِرُاللهَ الَّذى لا إِلـهَ إِلاّ هُو الْحَىُّ الْقَیُّومُ ».
« از خداوند ، طلب آمرزش مى کنم ، خدائى که معبودى جز او نیست زنده اى ازلى و ابدى و سرپرستى بى همتا است »
آن گناه در نامه عملش نوشته نمى شود. (1)
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بریم سر اصل مطلب!
تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)وقتی بچه هستی برای این که پیرو جمع نباشی با این جمله به تو حمله میکنند "اگر همه از بالای پل بپرند پایین تو هم باید بپری؟"
ولی وقتی بزرگ میشوی ناگهان متفاوت بودن با دیگران جرم به حساب میآید و مردم میگویند "هی! همه دارن از روی پل میپرن پایین، تو چرا نمیپری؟" -
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)اگر اطمینان داری که راه درست را انتخاب کردی، به راهت ادامه بده؛ مهم نیست دیگران دربارهات چه فکری میکنند، لازم نیست مرتب خودت را اثبات کنی!
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط Amaryllis Heshmati انجام شدهمهم اینه که وقتی در درون شما اون ساعت قرمز ، برای همیشه ایستاد ، بتونی به خودت بگی : من همهٔ تلاشمو کردم .
ساعت قرمز : قلب
️
-
مهم اینه که وقتی در درون شما اون ساعت قرمز ، برای همیشه ایستاد ، بتونی به خودت بگی : من همهٔ تلاشمو کردم .
ساعت قرمز : قلب
️
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاز مجتبی شکوری
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامام هادى عليه السلام ـ در دعا به درگاه خداوند ـ :
يا مَن تُحَلُّ بِأَسمائِهِ عُقَدُ المَكارِهِ، ويا مَن يُفَلُّ بِذِكرِهِ حَدُّ الشَّدائِدِ، ويا مَن يُدعى بِأَسمائِهِ العِظامِ مِن ضيقِ المَخرَجِ إلى مَحَلِّ الفَرَجِ
اى آن كه گِره هاى ناملايمات با نام هاى او باز مى شوند!
اى آن كه تيزى سختى ها با ياد او كُند مى شود!
و اى آن كه با خواندن نام هاى بزرگش از تنگنا به گشايش، راه بُرده مى شود!مُهج الدعوات صفحه۳۲۵
-
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)توی هر شرایط و موقعیتی که هستی...
همین برای رشد و پیشرفت تو عالیه...
شک نکن!
خدا اینو برات خواسته...
بهش اعتماد کن️
-
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)میـفرمایند ڪھ : فقط انسـان های ضعیف به اندازھ ی امکـاناتشان ڪار میکنند'!
شهیدحسنطهرانیمقدم
'
-
بریم سر اصل مطلب!
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)تجربینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شده[♡ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ ♡]
و خدا آنچه را در درون
دلها است میداند(: -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط Zeinab Siri انجام شده
اگه خواستی تکیه بدی
نه به "چهره ها " اعتماد کن ؛
نه به "زبون ها"
به دوتا چیز؛ اما میشه تکیه کرد...
"یکی" مرام و مردونگی
"دومی " انسانیت.
اولی نمک میشناسه
دومی ظلم نمی کنه
پیامبر اکرم :
هر كس در معاشرت با مردم به آنان ظلم نكند، دروغ نگويد و خلف وعده ننمايد، جوانمرديش كامل، عدالتش آشكار، برادرى با او واجب و غيبتش حرام است.خصال ص 208، ح 28
-
یک مسلمان سالخورده، بر روی یک مزرعه همراه با نوه جوانش زندگی می کرد. پدربزرگ هر صبح زود بر روی میز آشپزخانه می نشست و قرآن را می خواند.
نوه اش تمایل داشت عین پدربزرگش باشد و از هر راهی که می توانست سعی می کرد از پدربزرگش تقلید کند.
یک روز آن نوه پرسید: پدربزرگ، من تلاش می کنم که مثل شما قرآن بخوانم اما آن را نمی فهمم و آنچه را که من نمی فهمم، سریع فراموش می کنم و در نتیجه آن کتاب را می بندم.چه کار باید انجام بدهم که آن قرآن را خوب بخوانم؟
پدربزرگ به آرامی از گذاشتن زغال سنگ در کوره بخاری دست کشید و جواب داد:این سبد زغال سنگ را داخل رودخانه بگذار و برگشتنی برای من یک سبد آب بیاور!
آن پسر انجام داد آنچنانکه به او گفته شده بود، اما همه آب به بیرون نشت می کرد قبل از اینکه او دوباره به خانه بیاورد.
پدربزرگ خندید و گفت:تو مجبور هستی که اندکی، سریع تر زمان آینده را جابجا کنی.، و او را به عقب ، به طرف رودخانه فرستاد تا دوباره با آن سبد تقلا کند. این دفعه آن پسر سریع تر دوید، اما آن سبد خالی می شد قبل از اینکه او به خانه برگردد. پسر جوان به پدربزرگش گفت که حمل کردن آب با سبد یک کار غیر ممکن است، و به همین دلیل او رفت و به جای سبد یک سطل آورد.پیرمرد گفت:من سطل آب نمی خواهم، من یک سبد آب می خواهم. تو به اندازه کافی تلاش نکردی. و سپس پیرمرد از در خارج شد تا تلاش دوباره پسر را تماشا کند.
در این مرحله، پسر می دانست که این کار بی فایده است اما او می خواست به پدربزرگش نشان دهد که هر چقدر هم سریع بدود، با این حال آب به بیرون نشت می کرد قبل از اینکه او به خانه برگردد.پسر دوباره آن سبد را داخل رودخانه کرد و سخت دوید، اما زمانی که رسید نزد پدربزرگش، سبد دوباره خالی بود. پسر گفت:
دیدی پدربزرگ، این بی فایده است.
پیرمرد گفت: واقعا تو فکر می کنی که آن بی فایده است؟
نگاه کن به داخل سبد!
آن پسر به داخل سبد نگاه کرد و برای اولین بار متوجه شد که آن سبد تغییر کرده بود.آن سبد زغالی قدیمی کثیف، تغییر شکل یافته بود و اکنون داخل و بیرونش تمیز بود.آن است رویدادی که تو زمانی که قرآن می خوانی. شاید تو درک نکنی و یا بخاطر نیاوری همه چیز را، اما درون و بیرون تو تغییر خواهد کرد.
آن، کار خداست در زندگی ما! یعنی هدایت
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده