سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خانواده
-
@m-sina بگو خب فردا که کنکور نیسسست!
برای همه درس ها وقت میزارم نگران نباش .
بگو که ان شاءالله ۱۴۰۱ من به هدفم میرسم و خدا بهخواد همنجوری هم میشه . -
fatemeh8181 خیلی ممنونم. بله در آینده مشکلات بیشتری هست ولی من آماده ی مواجه شدن با این مشکلاتو ندارم
نمیدونم چطوری مدیریت بحران کنم. درواقع نمیتونم نه اینکه ندونم -
Yegane Dehqan در خانواده گفته است:
@m-sina بگو خب فردا که کنکور نیسسست!
برای همه درس ها وقت میزارم نگران نباش .
بگو که ان شاءالله ۱۴۰۱ من به هدفم میرسم و خدا بهخواد همنجوری هم میشه .همین کارم کردم. اونم 3 تا جمله ی بالارو بهم گفت و رفت
-
ارمیتا عبدالعظیمزاده دانش آموزان آلاءreplied to IIAII on آخرین ویرایش توسط ارمیتا عبدالعظیمزاده انجام شده
@m-sina
به قول بابام (رتبه ۱۳۰ کنکور تجربی سال ۹۳) اگر لباسات موقع درس خوندن حواستو پرت میکنه لخت درس بخون!
به شوخی نگیرین جدی میگه و به نظرم کاملا حق میگه
راستش من عاشق المپیاد بودم ولی خب المپیاد ادمای خاص می خواد هر بار پدرم اینو بهم میگفت انقدر گریه میکردم که گلودرد میگرفتم! بالاخره عاشق المپیاد بودم خب!
ولی یه روز به خودم رجوع کردم و دیدم من آزمونایی که برای المپیاده رو خیلی خوب نمیزنم ولی آزمون آزمایشی های کنکورو بالای ۸۰!
تصمیم گرفتم بیخیال المپیاد بشمو بچسبم به کنکور الانم سال دهمم و از درسم راضیم
خلاصه که به حرف مادر پدرتون گوش کنید بدتونو نمیخوان من خودم همیشه به حرفای پدر و مادرم جبهه می گرفتم و عصبی میشدم ولی بالاخره به خودشناسی رسیدم و سعی کردم با خودم روراست باشم
راستی خودکشی هم کار آدمای ضعیفه""
موفق باشی دوست من♡ -
@m-sina یا حل کن موضوع رو به یه روش خیلی خوب یا اهمیت نده .
ولی باید موضوع رو حل کنی .
نمیدونم دیگه چی بگم -
ارمیتا عبدالعظیمزاده یه سوال! بابات چطوری سال 93 کنکور داده و تو الان دهمی؟!
مگراینکه مثلا لیسانس داشته و بعد دوباره کنکور داده -
Yegane Dehqan در خانواده گفته است:
@m-sina یا حل کن موضوع رو به یه روش خیلی خوب یا اهمیت نده .
ولی باید موضوع رو حل کنی .
نمیدونم دیگه چی بگممرسی
-
@m-sina دقیقا پدرم فوق لیسانس بیهوشی داشتن ولی خب عاشق دندان پزشکی بودن و بخاطر علاقهشون دوباره کنکور دادن
-
@m-sina
سلام
میفهمم و تا حدودی درکتون میکنم بیشتر مادرا اصولا از این تکنیک استفاده میکنن که به بچشون میگن تو هیچی نمیشی تا به خودشون بیان و برای اینکه ثابت کنن سخت در اشتباهه مادرشون تلاش میکنن
که این تکنیک رو خیلیا جواب میده و رو خیلیا نه و بدتر باعث تضعیف روحیه میشه
شما چند روز هرچی قوا داری بزار و با وجود حرفای مادرتون کلا درس بخوانید مادرتون وقتی تلاش هاتونو ببینه صد درصد این ماجرا که هیچی نمیشی خاتمه پیدا میکنه و دیگه روحیه شما تضعیف نمیشه و متونید عالی ادامه بدید
یا سعی کنید به همراه پدرتون منطقی با مادرتون صحبت کنید که این روش بدتر روحیه منو تخریب میکنه
و در آخر اگر موق نشدید قانع کنید به روانشناس مراجعه کنید -
@m-sina شما نمیتونی بگی من اماده نیستم دنیا که نمیگه اوکی اماده نیسی من صبر میکنم تا اماده بشی
باهیچکس شوخی نداره
اگه شما فقط س روز متوالی اینو شنیدی بنده هروز میشنوم
همین دیشب بابام گفت
من به تو اصلا اعتماد ندارم بخاطر همین هم تو هیچی نمیشی
یا مادرم هر روز میگه تو اگه یه چیزی شدی من اسممو عوض میکنم
قضاوت غریبه ها کمتر ادمو میسوزونه تا خانواده ولی
خب قبلا روم خیلی تاثیر میزاشت و نتیجع کنکور امسالم قربانی گوش کردن به این حرفا شد
اشک و گریه مداوم که اینا چرا اینطوری میکنن با من
و هزارتا دلیل دیگه
اما امسال یه فرق بزرگ کردم باهاشون راه اومدم با اینکه الان سرکوب قبول نشدن هم اضافه شده ولی من از رفتارم از فکرم راضیم
چون نمیخوام دوباره تگرار بشه
شما خودت میتونی بزرگ ترین تغیرات رو روی خودت ایجاد کنی
راستش راه حل نداره
فرار کردن ب پارک بغل خونه
گوش دادن موسیقی برای نشنیدن
و هزار نوع فرار
فقط وقتتومیگیره و اونارو تشدید میکنه
چارش کنار اومدنه
یه چیزی میگم شاید کمکت کنه
وقتی مادرت میاد و شروع میکنه
حرفاشو خوبب گوش کن همین که رفت یه برگه سفید بزار کنار دستت و اونارو بنویس و بگو مثلا ساعت 10شب ب حرفای مادرمفکر میکنم
بعد دوباره شروع کن ب خوندن
این روش باعث تمکزم میشه
بجز حرفای مادرت اگه چیزی هم باعث از بین رفتن تمرکزت میشه بنیس و ساعت ده انارو بخون و تفکیک کن
اینطوری هم کنار میای هم وقتت نمیره -
سلام
حرفی ک میخوام بزنم بر اساس فکر و فلان و بهمان نیست یا بهتره اینجور بگم ک نیومدم بگم از نظرِ من!
اومدم ی تجربه بگم همین..
بهترین کار اینه ک شما وقتی میبینی با منطقی صحبت کردن متاسفانه مادرتون باز هم حرفای خودش رو تکرار میکنه....بهتره دیگه بیخیال باشید، اهمیت ندید، اصلا سکوت کنید در برابر حرفای مادرتون، یک بار بگید ک حرفاشون رو توجه میکنید و برای اینکه تمرکز داشته باشید دیگه تکرار نکنه! همین!! اگر نشد دیگه کلا بیخیال حرفای ایشون! شما نگاه و فکرت به کتاب باشه مادرتون هم قطعا دیگه بیخیال میشه وقتی میبینه شما اهمیت نمیدید و سرتون تو کتابه.... صحبت با مشاور هم گزینه خوبیه ک با مادرتون صحبت کنه...البته اگه زیادی کش پیدا کرد این قضیه حتی در صورت اهمیت ندادنِ شما...
ببینید من از خودم در نمیارم این حرفو..! الان شاید خیلیا ک پست من رو میخونن بگن این دلش خوشه و خانوادش تا حالا تحت تنش قرارش ندادن، اومده گفته بیخیال!
اتفاقا اگه بخوام منم مشکلات خودم رو توی این پست ردیف کنم تا فردا طول میکشه! منم قطعاااا بوده موقع هایی که خانوادم از روی محبت با من صحبت کردن در حالی ک صحبتشون برای من سرشار از محبت نبود...سرشار از استرس بود! بوده روزهایی ک اینقدر ری اکشن نشون دادم...اینقد هی گفتم اینطور و اونطوری و فلان و...
دیدم عه اینجوری فقط به خودم استرس وارد کردم و اعصابم خورد شد...وقتم هم هدر رفت!
نه تنها مادرتون...بلکه در همه جنبه های زندگیتون گاهی اهمیت ندادن بهترین چیزه! نه برای طرف! بلکه به خاطر آرامش و اعصاب خودتون.
خلاصه این چیزی بود ک من توی زندگی بهش رسیدم...واسم اصلا مهم نیست ک بقیه بهش عمل کنند یا ن...فقط اومدم به عنوان ی تجربه گفتمش، همین....وگرنه گاهی آدم تا خودش به چیزی نرسه ممکنه درک حرفای من براش سخت باشه.
موفق باشید:)) -
@atena-karimi در خانواده گفته است:
میفهمم و تا حدودی درکتون میکنم بیشتر مادرا اصولا از این تکنیک استفاده میکنن که به بچشون میگن تو هیچی نمیشی تا به خو
یادمه یه بار بهم گفت "تو چرا وقتی من این حرفارو میزنم بهت، انگیزه نمیگیری بیشتر بخونی؟ بچه های مردم با شنیدن این حرفا، انگیزه میگیرن اونوقت تو ...."
جالب اینجاس که من روزی 8 ساعت میخونم ولی مادرم میگه چرا 10 ساعت نشد؟ (چون مشاورم توی برنامه، 10 ساعت مطالعه گذاشته) و منم کلی دلیل میارم که چرا نتونستم(اونم دلایل قانع کننده) بعد که مادرم قانع میشه، چند لحظه بعد انگار نه انگار قانعش کرده بودم!
فکر کنم آخرین پیشنهادتون، راه خوبی باشه -
fatemeh8181 ممنون از صحبتاتون
-
دوست من درگیر شدن با خانواده یکی از مواردیه ک نابودت میکنه ..من امسال رتبم توی منطقه3 5هزارشد و دقیقن دلیلش این بود ک ی روز درمیون با مامانم بحث و دعوا میکردمو اخرش من ضرر کردم ک ب هدفم نرسیدم و مجبورم یکبار دیگه اون سال رو تکرار کنم اما میدونم امسال دیگه باید بیخیال بیخیال باشم ینی اگه مامانم بدترین حرفارو ب من گفت من میگم باشه شما راست میگی اگه حتی منو زد میگم خیلی لطف کردی و این فقط باعث میشه من ارامش خودم رو حفظ کنم پس لطفا لطفا اشتباه بقیه رو ک یکیش خودمم تکرار نکن
تو تو سال کنکورت باااید ارامش داشته باشی اگر بقیه نمیتونن جلو نگرانی خودشونو بگیرن و با این کار تورو اذیت میکنن تو خودت نسبت بهشون بی توجه باش نیاز نیس در اتاقت رو قفل کنی این بدتر ممکنه حساسشون کنه خودت بیخیال شو..صبا مدیتیشن کن این تورو ارومت میکنه و وقتی عصبی میشی ی تکنیک هست ارومت میکنه
انگشت شصت و اشارتو بهم فشار بده محکم و ی نفس عمییق بکش و همزمان ک بازدم انجام میدی دست راستتو ازاد کن دوباره برا دست چپت اینکارو بکن
درکل خودتو اروم کن وقتی عصبی میشی اهنگ گوش بده برقص کتاب بخون دوش بگیر طناب بزن درمورد عصبانیتت بنویس هرکار بکن تا خشمتو فروببری این تنها راه نجاتته
موفق باشی -
@m-sina
الان کامل خوندم پستت رو
دقیقن شرایطت رو داشتم عینن ینی
من خیلی وقتا دیگه بهش دروغ میگفتم واقعن
ولی خب از سر نگرانیه و نمیدونن دارن بدتر اذیت میکنن
لطفا لطفا خودتو نجات بده چون من وضعیت الانتو تجربه کردمو تهشم دیدم
اصلا کنکور بدرک
من الان بیماریایی سرم اومده ک نمیتونم بگمشون حتی
بضی وختا از شدت درد دلم میخواد جیغ بکشم فقط
گوارشم نابود شده ینی
به خودت رحم کن