سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خانواده
-
راضیه دهقانی ای کاش منم با شنیدن این حرفا ترقیب میشدم
شاید مادرمم اینطوری فکر میکنه که بازدن این حرفا بیشتر میخونم
ولی خودش نمیدونه بچه ش با این حرفا بیشتر توی باتلاق فرو میره -
Amirreza Vafaei Moghadam در خانواده گفته است:
@m-sina
%(#ff0000)[بچه ها همه میگن بیخیال باش ولی بنظر من باید حلش کنی و اتفاقا نباید بیخیال باشی و شدیدا با نظرات بعضیا مخالفم] وگرنه هر روز باید تحمل کنی این موارد رو... همین ک این زیر هم گفتم... بنظرم با هم برین پیش روانشناس باهاش مشورت کنید برای حل اساسی این موارد... تا ن سیخ بسوزه ن کباب... برای بهترین رتبه با تمام تمرکز بجنگیاینم راه جالبیه!
-
amirreza elahi 0 در خانواده گفته است:
در اتاق رو قفل کن .
موافقم ولی وقتی در بزنن چی؟ اونوقت باید باز کنم و به حرفاشون گوش کنم
-
@m-sina سلام
ببین من خودم چند وقت پیش یه تاپیکی تقریبا شبیه همین مشکل شما زده بودم که بعضی از بچه(دستشون درد نکنه)اومدن و راهنمایی کردن منو
به نظر من باید بتونی مشکلتو حل کنی و اولین قدم برای حل مشکلت داشتن ارامش (نه اینکه به فکر خودکشی باشی️)
نمیدونم چقدر اعتقاد داری ولی من با نماز اول وقت و حرف زدن با خدا (این حرف زدنه جدا از نماز خوندن ها)اروم میشم
وقتی هم که اروم شدی بشین منطقی با خودت فکر کن ببین کجا کم کاری کردی یا چیکار کردی که مادرت فکر میکنه تو درس نمیخونی
مسلما مادرت هم به نظرم کار درستی نمیکنه که میاد اونطوری بهت راجع به درس خوندن تذکر میده
ولی خب مادره و دلش میخواد بچش بهترین نتیجه رو بگیره
راه حلش وپیدا کن با آرامش تصمیم بگیر
و مشکلت حل کن
و یه جوری درس بخون که هر وقت مادرت اومد در اتاقت باز کرد با افتخار و خیال راحت نگات کنه -
@m-sina سلام، وقتت بخیر
ببین اگ حرفاش، حرفای واقع بینانهای هستش، سعی کن ایراداتی ک دربارت میگه رو اصلاح کنی...میتونید برای حل مشکلات یک الی دو جلسه ای پیش یک روانشناس (نه مشاور تحصیلی) خوب هم مراجعه کنید تا تایمتون هدر نره و کمکتون کنه زودتر همگی باهمدیگه کنار بیاید
من حق میدم که مادرم بیاد و نگران باشه. برای همینم میشینم براش توضیح میدم اونم اولش قانع میشه ولی چند دقیقه که میگذره انگار هیچی از حرفامو نفهمیده و دوباره سرکوب هاش شروع میشه!
برای مشاور موافقم
-
حسین مسلمی
آهنگ گوش دادن باعث پرش فکری توی همه آدم ها میشع و برای تایم استراحت اکیدا کار اشتباهیهآره بنظر منم راه حل این مشکل نمیتونه باشه
چون من امروز هر کاری که بگید کردم
فیلم دیدم
نقاشی کشیدم
تا الان درس نخوندماما هیچ کدوم حالمو بهتر نکرد. راستی یه چیزو امتحان نکردم!
بیرون رفتن! ایندفه وقتی حالمو خراب کرد، میرم توی پارک کنار خونمون ببینم حالم بهتر میشه یانه
نتایجشو اینجا میگذارم -
ساجده نیکویی در خانواده گفته است:
حرف هاشون برات مهم نباشه یا یه بار بشین با مامانت صحبت کن بهشون بگو بگذارید
به خدا قسم بار ها ساعت ها براشون گفتم
بابام از همون اول فهمید چی میگم ولی مادرم اصلا از این رفتارش کم نکرده -
Yazdan Gonabadi در خانواده گفته است:
@m-sina بهترین کار اینه که توجه نکنید میدونم سخته ولی باید بهش فکر نکنید
این خوبه که مادر من بعضی اوقات میگه
تو زندکی به هیچ جا نمیرسی
یعنی مادر شما کنکور رو میگن مادر من کلا میگه زندگی ت هیچی
ولی خب از سر دشمنی نمیگن که از سر دلسوزی هستش و اینکه کاری کنن به خاطر فشار اونا بیشتر بخونبم
به هر حال توجه نکنید ...یعنی وقتی اینو میشنوی حالت بد نمیشه؟ به خودت چی میگی که ازکنارش میگذری؟
آخه یه غریبه که اینو نگفته! نزدیک ترین و عزیز ترین کس اینو بهت گفته! -
@m-sina سیلام
اول بگم که شما باید این فکرو بکنید که شما تنها کسی نیستید که از مادرتون این حرفارو میشنوید دوم تنها کسی هم نیستید که وابسته مادرتونید راستشو بخواید
بیشتر مادرا نگران اینده بچشونن
مشکل ن از شماست ن از مادرتون
شما هردو به مسیله با نگاه متفاوت نگاه میکنید
مثل اینه که هر دو به عدد 9 لاتین نگاه کنید یکی اون رو شش میبینه یکی 9
هردو از زاویه دیدی که درحال نگاه کردنید درست میگید و حق با شماست
و
و
و
خودکشی که مخالف بدجورم شما با خودکشی کاری میکنید که مادرتون با اون همه زحمت له بشه
دوم اینکه با اصل کار مشکل دارم 4تا انتقاد درسی اگه شمارو به این فکر بندازه در اینده مسایل بزرگتری در زندگی هست
اگه شما اینقدر راحت ب این فکر پناه ببری خیلی رک بهت بگم برادر من باید قید ایندتو بزنی
شما پزشکم بشی کلی مشکل قرارع پیش روت باشه
قرار نیس رو یه جاده صاف همیشه بری کع
جاده که دست انداز نداشته باشه ادم خوابش میگیره
همیشه دست اندازای زندگی بد نیستن
با حرفای مادرت کنار بیا
تمرکز کن و ادامه بده
و
و
و یه نکته به همه کسایی ک میخون
اگه از این دست مشکلات و افسردگی و پایین بودن عزت نفس وبی ارزشی وهزارتا چیز دیگه از این مدل دارید پیشنهاد میکنم پیج علی میرصادقی رو نگاه کنید بسیار مفیده و خیلی از مسایل حل کرده
ali_mirsadeghi
خودم شخصا خیلی از این دست مشکلات رو حل کردم پیج روانشناسی و مشاوره زیاد داشتم ولی انقدر تاثیر گزار و واقع بینانه نبودنموفق باشید.
-
@m-sina عجب
والا اینچیزایی بود که به ذهنم رسید و بهت گفتم .
یا اینکه جلوشون زیاد از گوشی استتفاده نکن و هر موقع اومرن پیشت مشغول درس خوندن باش و تلاش کن .به هر حال خوبی تو رو میخوان .
نمیدونم دیگه چی بگم فقط بگم که ان شاءالله حل شه مشکلت رفیق -
Yegane Dehqan در خانواده گفته است:
@m-sina عجب
والا اینچیزایی بود که به ذهنم رسید و بهت گفتم .
یا اینکه جلوشون زیاد از گوشی استتفاده نکن و هر موقع اومرن پیشت مشغول درس خوندن باش و تلاش کن .به هر حال خوبی تو رو میخوان .
نمیدونم دیگه چی بگم فقط بگم که ان شاءالله حل شه مشکلت رفیقممنون ولی مادرم گیر به این میده که چرا فیزیک نخوندی بجاش ریاضی خوندی و... میده نه اینکه گوشی دستمه یا نه
-
@m-sina بگو خب فردا که کنکور نیسسست!
برای همه درس ها وقت میزارم نگران نباش .
بگو که ان شاءالله ۱۴۰۱ من به هدفم میرسم و خدا بهخواد همنجوری هم میشه . -
fatemeh8181 خیلی ممنونم. بله در آینده مشکلات بیشتری هست ولی من آماده ی مواجه شدن با این مشکلاتو ندارم
نمیدونم چطوری مدیریت بحران کنم. درواقع نمیتونم نه اینکه ندونم -
@m-sina بگو خب فردا که کنکور نیسسست!
برای همه درس ها وقت میزارم نگران نباش .
بگو که ان شاءالله ۱۴۰۱ من به هدفم میرسم و خدا بهخواد همنجوری هم میشه .همین کارم کردم. اونم 3 تا جمله ی بالارو بهم گفت و رفت
-
ارمیتا عبدالعظیمزاده دانش آموزان آلاءreplied to IIAII on آخرین ویرایش توسط ارمیتا عبدالعظیمزاده انجام شده
@m-sina
به قول بابام (رتبه ۱۳۰ کنکور تجربی سال ۹۳) اگر لباسات موقع درس خوندن حواستو پرت میکنه لخت درس بخون!
به شوخی نگیرین جدی میگه و به نظرم کاملا حق میگه
راستش من عاشق المپیاد بودم ولی خب المپیاد ادمای خاص می خواد هر بار پدرم اینو بهم میگفت انقدر گریه میکردم که گلودرد میگرفتم! بالاخره عاشق المپیاد بودم خب!
ولی یه روز به خودم رجوع کردم و دیدم من آزمونایی که برای المپیاده رو خیلی خوب نمیزنم ولی آزمون آزمایشی های کنکورو بالای ۸۰!
تصمیم گرفتم بیخیال المپیاد بشمو بچسبم به کنکور الانم سال دهمم و از درسم راضیم
خلاصه که به حرف مادر پدرتون گوش کنید بدتونو نمیخوان من خودم همیشه به حرفای پدر و مادرم جبهه می گرفتم و عصبی میشدم ولی بالاخره به خودشناسی رسیدم و سعی کردم با خودم روراست باشم
راستی خودکشی هم کار آدمای ضعیفه""
موفق باشی دوست من♡ -
@m-sina یا حل کن موضوع رو به یه روش خیلی خوب یا اهمیت نده .
ولی باید موضوع رو حل کنی .
نمیدونم دیگه چی بگم -
ارمیتا عبدالعظیمزاده یه سوال! بابات چطوری سال 93 کنکور داده و تو الان دهمی؟!
مگراینکه مثلا لیسانس داشته و بعد دوباره کنکور داده -
@m-sina یا حل کن موضوع رو به یه روش خیلی خوب یا اهمیت نده .
ولی باید موضوع رو حل کنی .
نمیدونم دیگه چی بگممرسی
-
@m-sina دقیقا پدرم فوق لیسانس بیهوشی داشتن ولی خب عاشق دندان پزشکی بودن و بخاطر علاقهشون دوباره کنکور دادن
-
@m-sina
سلام
میفهمم و تا حدودی درکتون میکنم بیشتر مادرا اصولا از این تکنیک استفاده میکنن که به بچشون میگن تو هیچی نمیشی تا به خودشون بیان و برای اینکه ثابت کنن سخت در اشتباهه مادرشون تلاش میکنن
که این تکنیک رو خیلیا جواب میده و رو خیلیا نه و بدتر باعث تضعیف روحیه میشه
شما چند روز هرچی قوا داری بزار و با وجود حرفای مادرتون کلا درس بخوانید مادرتون وقتی تلاش هاتونو ببینه صد درصد این ماجرا که هیچی نمیشی خاتمه پیدا میکنه و دیگه روحیه شما تضعیف نمیشه و متونید عالی ادامه بدید
یا سعی کنید به همراه پدرتون منطقی با مادرتون صحبت کنید که این روش بدتر روحیه منو تخریب میکنه
و در آخر اگر موق نشدید قانع کنید به روانشناس مراجعه کنید