هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi چیپس و شیرکاکائو😌
ماکارونی و سس و ماست و سالاد و ترشی ترکیبی🚶🏻♀️
ولی خوب این ترکیبارو یمدته گذاشتم کنار اومد و چارسال دگ سرطان معده گرفدم😂🔗💔به جون خودم اینا طبیعین برا من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط ماست اگه تلیکه (@Narjes-Hashemi تلیکه هم که دارین نه؟:face_with_tears_of_joy: ) باشه میخورمamir ahmadi ماست سراشپز میخوری😂🚶🏻♀️
@سجاد-ذوالفقاری مرسی از مرامت خب🚶🏻♀️🍷
ینی استیکر انجمن بزارم اینطور نمیشه؟
اصن جهنم ک اینطوره کی حال داره بره تو استیکر انجمن😂 -
@narjes-hashemi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: همینو میخواستم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوبه پس ....
@سجاد-ذوالفقاری نه جدی شک دارم تو اعتقاد بهشون😶
یس😂✋🏻 -
amir ahmadi چیز خوبیه؛ تنها جایی که به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐😂
تا بفرستن برامون هعی هعی😕😂@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا بفرستن برامون هعی هعی😕😂ما زیاد میخریم فریز میکنیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا بفرستن برامون هعی هعی😕😂ما زیاد میخریم فریز میکنیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi دایی روزی ما نداشتیمو خوردی گیر کنه تو گلوت😑😂
شوخی میکنم😶✋🏻 -
amir ahmadi عههه تام هاردی خو هیچی اصلا😌
جز بهترینا گفتم، قطعا بهترین نیست...@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جز بهترینا گفتم، قطعا بهترین نیست...بهترین فیلم کریستوفر نولانم هست خودش نویسندشم بوده ده سال فقط طول کشیده فیلمنامشو بنویسه
اینو من گفتم؟؟؟؟؟؟؟نه من گفتممممممممممممممممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
amir ahmadi 😂😂اینم از داییش..همشهریش
0-0ftm نه نه من ایذم:face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi ماست سراشپز میخوری😂🚶🏻♀️
اصن جهنم ک اینطوره کی حال داره بره تو استیکر انجمن😂خواهش میکنم :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :rose:
اره نگا :
:person_walking_light_skin_tone: :person_walking_medium-dark_skin_tone: :person_walking_medium-light_skin_tone: :person_walking_medium_skin_tone:به همون اکتفا کن پس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
0-0ftm نه نه من ایذم:face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi 😂حالا همون هم استانی
-
۷ مین عقبی امشب دایی😂🚶🏻♀️
زیادن منشناااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi حاجی گنگش بالاس😂🚶🏻♀️
-
amir ahmadi زرشک پلو با محسن😂
Kosar A003 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: شت وقتی میرفت خواستگاری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جز بهترینا گفتم، قطعا بهترین نیست...بهترین فیلم کریستوفر نولانم هست خودش نویسندشم بوده ده سال فقط طول کشیده فیلمنامشو بنویسه
اینو من گفتم؟؟؟؟؟؟؟نه من گفتممممممممممممممممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟amir ahmadi نولان آره
فیلم نه
منظور کلیِ من
نولان بهتر داره؟ -
amir ahmadi یاپ
کجاششششششششششششششششششششش:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
amir ahmadi ساری
چطور مگه😐 -
خواهش میکنم :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :rose:
اره نگا :
:person_walking_light_skin_tone: :person_walking_medium-dark_skin_tone: :person_walking_medium-light_skin_tone: :person_walking_medium_skin_tone:به همون اکتفا کن پس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری اگه نباشه دریا به قطره اکتفا کن😂🚶🏻♀️
-
پنج دیقه کلا سکوت مطلق کنید برسه😶😂
-
amir ahmadi
😂😂😂😂😂😂😂
داریم دایی@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
😂😂😂😂😂😂😂
داریم دایینایس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi ماست سراشپز میخوری😂🚶🏻♀️
اصن جهنم ک اینطوره کی حال داره بره تو استیکر انجمن😂Kosar A003 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Kosar A003 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: شت وقتی میرفت خواستگاری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi خدایی فقد متنشو یادمه خود پیام بازرگانیرو یادمنی😂