هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
برنامش خیلی الکیه! خییلی سنگینه! 7فصل زیستو مگه (اصن بگیم ی ماه) میبندن؟! یا ادبیات؟؟؟؟ اخه برا چی باس ادبیاتو تا مهر تموم کنیم؟!!!!!!! چ برنامه مفتی
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
اولین کلاسش که ... :/
ولی دومین کلاس عالی بود :)خداروشکر ....من هرکاری میکنم حسش نمیاد که برم کلاس ..هفته پیش شروع شدن
دوستم الان زنگیده میگه از همین الان داری ادای ترم بالایی هارو در میاری :joy:
شاید فردا برم ...داروسازی میخونی دیگه بهت تبریک میگم موفق باشی ..تنها رشته ای از تجربی بود که بهش علاقه داشتمبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
ولی دومین کلاس عالی بود :)خداروشکر ....من هرکاری میکنم حسش نمیاد که برم کلاس ..هفته پیش شروع شدن
دوستم الان زنگیده میگه از همین الان داری ادای ترم بالایی هارو در میاری :joy:
شاید فردا برم ...داروسازی میخونی دیگه بهت تبریک میگم موفق باشی ..تنها رشته ای از تجربی بود که بهش علاقه داشتم:) ترم اولی بودن من که تابلو بود
ممنونم همچنین شما -
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
اشکان هاشمی هم برا زیست مطابق قلم چی برنامه گذاشته من با اون پیش میرمکجا ؟ چی ؟ همه دروس ؟
-
@dr-sobhan
اشکان هاشمی هم برا زیست مطابق قلم چی برنامه گذاشته من با اون پیش میرمکجا ؟ چی ؟ همه دروس ؟
-
بهاره
سلام
ولی دومین کلاس عالی بود :)سلام چطور بود خوب بود ؟ خخخخخ
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:اره دو تا کلاس کلا داشتیم امروز
:) برا ما که همون بدو ورود بافت شناسی درس دادن :| -
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
3فصل اول دوم هست!چطور در 10روز تموم بشه؟ -
@dr-sobhan نه فقط زیست
مولف نشر الگو پایه رو گفت تا آخر این هفته تا فصل سه تموم بشه تستای سریBهم زده بشهخاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan نه فقط زیست
مولف نشر الگو پایه رو گفت تا آخر این هفته تا فصل سه تموم بشه تستای سریBهم زده بشهشانس منه دیگه :| حالا اگه من میرم نشر الگو میخریدم مولف آیکیو میومد برنامه میداد : |
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:اره دو تا کلاس کلا داشتیم امروز
:) برا ما که همون بدو ورود بافت شناسی درس دادن :|sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
:) برا ما که همون بدو ورود بافت شناسی درس دادن :|چجوریه سخته؟
-
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
3فصل اول دوم هست!چطور در 10روز تموم بشه؟donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
3فصل اول دوم هست!چطور در 10روز تموم بشه؟پیشنهاد میکنم که از این 3 فصل سرسری نگدرین! امسال سوال مستقیم داشتن
-
@dr-sobhan نه فقط زیست
مولف نشر الگو پایه رو گفت تا آخر این هفته تا فصل سه تموم بشه تستای سریBهم زده بشهشانس منه دیگه :| حالا اگه من میرم نشر الگو میخریدم مولف آیکیو میومد برنامه میداد : |
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
3فصل اول دوم هست!چطور در 10روز تموم بشه؟پیشنهاد میکنم که از این 3 فصل سرسری نگدرین! امسال سوال مستقیم داشتن
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
ولی من پیشنهاد میکنم کاملا از فصل یک و دو سر سری بگذرید آزمونم خراب کردید مهم نیست :|
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تا چند دقیقه دیگه کسی نره :)
کجا :| ؟
از فروم
یه تاپیک میزنم ببینین
-
ادمین
لطفا به مدیرای آلا برسونین این که این برنامه سریعا مورد نقد قرار میگیره! یکم بیشتر روش تمرکز کنن! آلاء اسمش بد نشه -
خاتون
خیلی خوبه :| البته بقیه رو هم بذار کنار من خودم گوشیمو برای کنکور کلا دادم یکی ازین گوش کوبا دارم الان
ولی با لبتاب میام ... 😩😩 -
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
ولی من پیشنهاد میکنم کاملا از فصل یک و دو سر سری بگذرید آزمونم خراب کردید مهم نیست :|
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام.
ازمون 2مهر کانن.
سوال مستقیم داشتن میگم :/
-
ادمین
لطفا به مدیرای آلا برسونین این که این برنامه سریعا مورد نقد قرار میگیره! یکم بیشتر روش تمرکز کنن! آلاء اسمش بد نشه@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ادمین
لطفا به مدیرای آلا برسونین این که این برنامه سریعا مورد نقد قرار میگیره! یکم بیشتر روش تمرکز کنن! آلاء اسمش بد نشهبرنامه چی؟