هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
خودتی :raised_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پ.ن : انصافا میخواستم بگم آینه ولی خیلی لوس و چندشه :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂🤦♀️
ببین پیدا کردم آهنگوووو 😂
Majid Alipour - Baroon (320).mp3
امشب از آسمونم چه بارونی میبارههه 🤤✊😂
راااااستیییی 😂😂😂
دوباره آبمیوه خرییددد 😂 و هرچی گفتم نو نو مهمون مننن گف نو نو رو حرف معلمت حرف نزن 😂😌 ب این نتیجه رسیدم باید از خونه همون قابلمه رو ببرم 😂😐Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
خودتی :raised_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پ.ن : انصافا میخواستم بگم آینه ولی خیلی لوس و چندشه :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂🤦♀️
ببین پیدا کردم آهنگوووو 😂
Majid Alipour - Baroon (320).mp3
امشب از آسمونم چه بارونی میبارههه 🤤✊😂راستشو بگو از خودش گرفتی یا خودت پیدا کردی؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لامصب
سبد ؟؟؟؟ستاره؟؟؟؟
عجب بابا عجبب
راااااستیییی 😂😂😂
دوباره آبمیوه خرییددد 😂 و هرچی گفتم نو نو مهمون مننن گف نو نو رو حرف معلمت حرف نزن 😂😌 ب این نتیجه رسیدم باید از خونه همون قابلمه رو ببرم 😂😐عه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چه معلم مهربونی
اخیییی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:قابلمه کمه دعوتش کن رستوران
-
از شارلوت کمک نخواه اون اهنگ پاپ رو با ریتم بوی سیب قاطی میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
انصافا گوش کن حس و حالش همونه 😂😂😂
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از شارلوت کمک نخواه اون اهنگ پاپ رو با ریتم بوی سیب قاطی میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
انصافا گوش کن حس و حالش همونه 😂😂😂
اصلا به اون نمیخوره هه
انصااافا آهنگ به این قشنگی با سبد و ستاره و بوی سیب نابودش کردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اهنگ قشنگیه
ولی الان به اون لحظه که من اون نوحه رو فرستادم و تو تصورت این بود و شنیدی فک میکنم قیافت خنده دار بوده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@سجاد-ذوالفقاری توی روز ۵ ساعت خوندی😁✌👌
از صبح اعلام میکنی فهمیدم 😁Yegane Dehqan
اره اره
کلی زوق کردم خودم چون قرار بود هیچی نخونم ولی این که شد خیلی کیف داداگه بشه بازم اضافش میکنم
-
@سجاد-ذوالفقاری افرین
fatemeh8181
سپاس:rose: -
Yegane Dehqan
اره اره
کلی زوق کردم خودم چون قرار بود هیچی نخونم ولی این که شد خیلی کیف داداگه بشه بازم اضافش میکنم
@سجاد-ذوالفقاری اره چرا که نه
حالا کووووو تا شب😅
قشنگ به ۷ساعتم میرسونی تا ساعت ۱۲ -
@سجاد-ذوالفقاری اره چرا که نه
حالا کووووو تا شب😅
قشنگ به ۷ساعتم میرسونی تا ساعت ۱۲Yegane Dehqan
اگه بازم وقت بخوره میخونم -
....
-
Yegane Dehqan
اگه بازم وقت بخوره میخونم -
این پست پاک شده!