هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دختر پاییز از اینکه درجه دلقک را به من اعطا نمودی سپاس گذارم
پ.ن:ناراحت نشدم هااا@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگو -
@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگودختر پاییز
سوتی که کم ندادم که -
@سجاد-ذوالفقاری اون کیفه بود گفتم بیشتر ۱۰ کیلو وزن داره من اون میزنم تو سرتون خودتون میرین تو کما حالش ببرین خوبه؟
-
وای خدا 20 منها 4 میشه 8
نابود شدم -
-
@سجاد-ذوالفقاری شب بخیر
-
@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگودختر پاییز محرم رفته بودیم شهرستان بعد من داشتم از جلوی موکب بسیج رد میشدم( مگه شلوغ حالا همه میشناختن منو
) هیچی دیگه همون لحظه گوشیم زنگ خورد منم برداشتم جواب بدم قطع شد همونطور که درگیر گوشیم بودم صاف رفتم توتیربرق جلوی موکب
🥲
سریع اومدم عقب دیدم همه دارن نگاهم میکنن
ازهمه جاالب تر اون پسره ای بود که داشت چایی میریخت از خنده دستاش میلرزید نصف چایی میریخت تو سینی نصفش تو لیوان🥲
منم با حفظ اعتماد به نفس عادی به راهم ادامه دادم
فقط منفجر شدنشون بعد رفتن من عالی بود -
دختر پاییز محرم رفته بودیم شهرستان بعد من داشتم از جلوی موکب بسیج رد میشدم( مگه شلوغ حالا همه میشناختن منو
) هیچی دیگه همون لحظه گوشیم زنگ خورد منم برداشتم جواب بدم قطع شد همونطور که درگیر گوشیم بودم صاف رفتم توتیربرق جلوی موکب
🥲
سریع اومدم عقب دیدم همه دارن نگاهم میکنن
ازهمه جاالب تر اون پسره ای بود که داشت چایی میریخت از خنده دستاش میلرزید نصف چایی میریخت تو سینی نصفش تو لیوان🥲
منم با حفظ اعتماد به نفس عادی به راهم ادامه دادم
فقط منفجر شدنشون بعد رفتن من عالی بود@roghayeh-eftekhari ای کاش منم اونجا بودم یکم مسخرت میکردم میخندیدیدم
-
-
-
@roghayeh-eftekhari ای کاش منم اونجا بودم یکم مسخرت میکردم میخندیدیدم
دختر پاییز ممنونم ازاینهمه همدردی
یبار دیگه همونجا همه وسایل هارو دادن به من حالا من دوتا کیف رو دست چپم بود یدونه دست راسم پرچم به دستم پوستر هم به اون یکی دستم چسب نواریم دو مچ دستم بود
حالا جلوی موکب اینا بودم دیگه خودت تا تهش برو🥲
-
@roghayeh-eftekhari ای کاش منم اونجا بودم یکم مسخرت میکردم میخندیدیدم
دختر پاییز توام بگو