هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Yegane Dehqan سلاممم یگانه جونم
تمام ابهتم تو انجمن باهمین کلمه بچه رفت زیر سوال🥲😐😂😂😂
انجمن آن نشده بودم😁🧡@roghayeh-eftekhari سلام رقیه خانم خوب هستید؟چه خبر؟یاد فقرا نمی کنیدا؟؟شوخی کردم چه خبر؟
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره اره باید مجانی بده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه خودش بود الان میگفت زندگی خرج داره :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اره هایزنبرگ هم که به جمع اضافه شد
راستی یه پیشنهاد واسه آشپز خونه
واسه پخش جنس، خانم هاشمی و پیکانشون بهترین گزینن هیشکی شک نمیکنه بهشون:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میبینم ک دیالوگای اینفی رو حفظی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این پیشنهاد عاالی بود.
@Narjes-Hashemi
دیدم من ودایی و میترا رو تگ کردی ک پیکانت رو مسخره نکنیم.
ولی دلم نمیاد این پیشنهاد خوب کاری رو ازدست بدی.
لعنتی یه چی دستت ممیاد ک بتونی پول بنزین مشهد رفتن و تا دم امیرمون اومدن و بوق زدن رو دربیاری.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
حتی پول اون عکسای حرم هم درمیاری ومیتونیم به مهمون تو از اون عکسا بگیریم::broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اره از بس تکرارشون میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه وقتی که کم میاره اون عکس معروف دیکاپریو رو میفرسته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
قرار نبود تگ بشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی چهار دو :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیا به این پیشنهاد فک کن
کسی تورو با اون پیکان ببینه شک نمیکنه تازه ممکنه کمک های مردمی هم از پنجره بندازن داخل :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته پنجره داره اصن ؟!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
میتراجان!
آنلاین شدم.:face_without_mouth:
آمدم.
آنلاین نبودی.:face_without_mouth:
نیامدی
میروم.
میایی.
من نیستم.
کوجایی آخه:broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani -
Yegane Dehqan ناراحتت کرده؟🤨
@roghayeh-eftekhari نه ناراحت نشدم 😂👌
-
اره از بس تکرارشون میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه وقتی که کم میاره اون عکس معروف دیکاپریو رو میفرسته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
قرار نبود تگ بشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی چهار دو :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیا به این پیشنهاد فک کن
کسی تورو با اون پیکان ببینه شک نمیکنه تازه ممکنه کمک های مردمی هم از پنجره بندازن داخل :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته پنجره داره اصن ؟!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری همانا ک شما خوب شناختیش.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
خط آخر پیامت به اون بانوی پاکدامن هم عالی بود
کمک های مردمی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: -
@roghayeh-eftekhari سلام رقیه خانم خوب هستید؟چه خبر؟یاد فقرا نمی کنیدا؟؟شوخی کردم چه خبر؟
arthur morgan سلام ممونم الحمدالله خوبم شما خوبید؟ نه بابا من که همش هستم شما نیستین ، سلامتی خبری نیست
-
@roghayeh-eftekhari نه ناراحت نشدم 😂👌
Yegane Dehqan آها خوبه 😌😂😂❤
-
Yegane Dehqan آها خوبه 😌😂😂❤
@roghayeh-eftekhari اینجا تو هستی کی جرئت داره چیزی به من بگه؟😎
-
arthur morgan سلام ممونم الحمدالله خوبم شما خوبید؟ نه بابا من که همش هستم شما نیستین ، سلامتی خبری نیست
@roghayeh-eftekhari منم خوبم خداروشکر خداروشکر یک قل دیگه هم پیدا شد 😄😄
-
Yegane Dehqan 😎❤🖐
-
Yegane Dehqan من😂😂😐😐
-
@roghayeh-eftekhari منم خوبم خداروشکر خداروشکر یک قل دیگه هم پیدا شد 😄😄
arthur morgan خداروشکر ، عه چه خوب😂
-
Yegane Dehqan من😂😂😐😐
-
@roghayeh-eftekhari ری اکشنت خیلی خوبه 😂💙
-
@roghayeh-eftekhari 🤐🤐🤐😄😄
-
@سجاد-ذوالفقاری همانا ک شما خوب شناختیش.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
خط آخر پیامت به اون بانوی پاکدامن هم عالی بود
کمک های مردمی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani
اره همه میشناسنش دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بانوی پاک دامن وقتی انلاین بشه شر به پا میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوب وقتتون رو نمیگیرم بیشتر از این
بازهم از هم صحبتی با شما خرسند شدم :rose: -
@roghayeh-eftekhari ری اکشنت خیلی خوبه 😂💙
Yegane Dehqan قابلت نداره😂😂🖐
-
@sania-andiravan سلام سانیا
چطوری خوبی -
Yegane Dehqan داروسازی میخوای؟🤔