هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir دنیای زر
در رابطه با عالم زر نظریه ها متفاوت که شیعه قبول نداره که ما انتخاب کرده باشیم یدور تو یه عالم دیگه:)
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانهاتفاقا شیعه عالم ذر رو قبول داره
و گرنه چطور میخوان این ایه ی قرآن رو که میگه
و به یاد آر هنگامی که خدای تو از پشت فرزندان آدم ذرّیّه آنها را برگرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ همه گفتند: بلی، ما گواهی دهیم
این گواهی کجا میخواسته صورت بگیره
مگر در عالم ذر
ایه هم به آیه ی تعهد یا ایه ی ربوبیت مشهوره:))ramses kabir خب منم به استناد همون آیه این اعتقاد میگم
اصلا رسما آیه واضح داره میگه:/ -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan این کاملا با احادیث مطابقت داره
میگه که در عالم زر یه نمای کلی از
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلابه نظرتون چرا ادم رو اسمش رو گذاشتن انسان
یعنی فراموش کار و مفسرین گفتن که منظور از فراموش کار بودن انسان فراموش کردنِ وجودِ اولیه ی خودمون در عالم ذر هستشramses kabir
آها
ولی اون تیکه حرف تون رو متوجه نشدم که انگار با یکی از قبل تایین شده ازدواج کنیم -
__chakisaldva__ دیوونه تر...
دستاتamir ahmadi
اینکه تو برگشتی انجمن واقعا ناراحت کنندس -
-
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری تنکس
حس میکنم نیاز ب تمرکز دارم ://سریع و خشن ببین :))
-
Maryam Nateqi منم آره ولی بعدا که فکرکردم دیدم همشو تو خواب دیدم
@roghayeh-eftekhari
الان ی طوری شدم سر این موضوع
منم خوابای عجیبی دیدم درست نمیدونم آیا اون خوابا اتفاق افتاد یا نه یا صحنه ای دیدم که آشناس یا نه!
حس یه آدمی رو دارم که حافظه شو از دست داده تو این شرایط -
@dr-aryan خب این نمیشه که قبلا تو یه خواب دیده باشم؟:/
ببینید دین اسلام هر دوتاشو تایید کرده
چون هم میگه روح در هنگام خواب از بدن جدا میشه و ما میدونیم روح فرا تر از بعد جسمانی یا مکانیِ واسه همین روح به آینده سرک میکشه و از اتفاقات اینده با خبر میشه و وقتی که باهاش مواجه میشی حس میکنی ک قبلا دیدیش درصورتی که قبلا روحت اونا رو دیده
و یه جای دیگه هم میگه ک ما در عالم ذر ی نمای کلی از زندگی هر فرد رو به ادم نشون دادیم و واسه همین ادم بعضی وقتا اینده براش اشنا به نظر میاد -
amir ahmadi
اینکه تو برگشتی انجمن واقعا ناراحت کنندس__chakisaldva__
.......
خودت میدونی چی بزاری -
Maryam Nateqi اره فک کنم
چون اینو ک من میگم تو اون لحظه حس میکنی
ببین مثلا داری ی کاری انجام میدی توی ی زمان و مکانی
حس میکنی این صحنه برات اشناس
حس میکنی قبلا همینجا و همین لحظه رو دیدی@dr-aryan
فکر نکنم
یعنی من در همچین شرایطی حس میکنم هیچی یادم نیست و اصلا نمیتونم تشخیص بدم -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan این کاملا با احادیث مطابقت داره
میگه که در عالم زر یه نمای کلی از
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلابه نظرتون چرا ادم رو اسمش رو گذاشتن انسان
یعنی فراموش کار و مفسرین گفتن که منظور از فراموش کار بودن انسان فراموش کردنِ وجودِ اولیه ی خودمون در عالم ذر هستشramses kabir من در مورد عالم ذر خیلی تحقیق کردم اعتقاد شیعیان همون که گفتم این اعتقاد علمای سنی (که ما یدور زندگی کردیم)
آخه وقتی یدور زندگی کردیم دیگه چرا باید دوباره زندگی کنیم وقتی قراره دوباره همون اتفاقات بیوفته؟:| -
ramses kabir
آها
ولی اون تیکه حرف تون رو متوجه نشدم که انگار با یکی از قبل تایین شده ازدواج کنیمMaryam Nateqi درمورد اختیار و سرنوشت من اینجوری خودم برداشت کردم
ببین برنامه نویسی ی حلقه های شرط داره
ک میگه اگر اینجور شد فلان کارو بکن اگ اونجور شد فلان کار رو بکن
حالا فک کن خدا چقد قدرتمنده
بنظر من سرنوشت اینجوریه ک تعیین شده اما ب اختیار ماست
ینی مثلا خدا نوشته اگ امسال درسشو خوب خوند کنکور قبول شه
اگ نخوند و سال بعد خوند سال بعد قبول شه
اگ امسال کم خوند ی جا متوسط قبول شه
ببین این ی مثال بود فقدا ک بیشتر درکش کنی
حالا فک کن خدا قدرت مطلقع کلی از این حلقه های شرط رو ساخته و شده سرنوشت ما
البته این نظر منه ک اینجوره -
@dr-aryan خب این نمیشه که قبلا تو یه خواب دیده باشم؟:/
ببینید دین اسلام هر دوتاشو تایید کرده
چون هم میگه روح در هنگام خواب از بدن جدا میشه و ما میدونیم روح فرا تر از بعد جسمانی یا مکانیِ واسه همین روح به آینده سرک میکشه و از اتفاقات اینده با خبر میشه و وقتی که باهاش مواجه میشی حس میکنی ک قبلا دیدیش درصورتی که قبلا روحت اونا رو دیده
و یه جای دیگه هم میگه ک ما در عالم ذر ی نمای کلی از زندگی هر فرد رو به ادم نشون دادیم و واسه همین ادم بعضی وقتا اینده براش اشنا به نظر میادramses kabir عالم دگه ایی که روح به سفر میکنه قبول دارم کاملا
عالم ذر روهم قبول دارم ولی با این تفسیر نه
خدا جلوتر همه تصمیم های مارو میدونه حتی هزارسال بعد ولی اینکه ما زندگیش کرده باشیم یدور و دوباره تکرار شه ارو قبول ندارم -
کلت...
-
@dr-aryan
فکر نکنم
یعنی من در همچین شرایطی حس میکنم هیچی یادم نیست و اصلا نمیتونم تشخیص بدمMaryam Nateqi خب هنوز واست پیش نیومده اگ بیاد حس میکنی اینو ک گفتم
قرار هم نیس حتما پیش بیادا
برا بعضیا شاید -
اره.
-
maryam111
اره....معروف شدید
کی میتونم بیام امضا بگیرم؟