هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 بگووو
@roghayeh-eftekhari میگم اونور بهت
-
M Tg زبان دوس ندارم از رو بیکاریه ولی چشم مرسی
fatemeh8181 پس تویی ک زبان دوس نداری اون تایپیک نمیتونه بت کمک کنه..
-
@amir-bernousi
اره فک کنم بخش مهندسی ژنتیکش خوب باشه برامنمیدونم گیجم در این مورد هرچیم سرچ میکنم گیج تر میشم
@سجاد-ذوالفقاری بهترین کار حال حاضر به نظرم اینه که تمرکزتو بذاری رو کنکور و بهترین نتیجه رو بیاری و اون موقع دستت بازتره برای انتخاب رشته و میتونی راحت وقت بذاری و بری تحقیق درمورد رشته ها
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونور کجاس؟
منم میخوام بیام اونورابی معرفتا
-
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستان
اگه علاقه نداری نیا سمتش خب
کار پژوهشی چیز فکر کنم امتیاز داشته باشه ولی نمیدونم میشه طرح نرفت یا نه
رتبه کنکورت زیر 500 باشه فکر میکنم میتونی طرح رو نری مستقیم امتحان تخصص بدی واس پزشکی بعد طرحت رو بری همچین چیزی
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسی81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستانخوب کلا به خاطر شغل نمیخوامش یعنی اصن خوشم ازش نمیاد
دیگه نمیشه ، گیرم
رتبه کنکورت زیر 500 باشه فکر میکنم میتونی طرح رو نری مستقیم امتحان تخصص بدی واس پزشکی بعد طرحت رو بری همچین چیزی
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسیعلوم پایه ؟ مثلا؟
-
@amir-bernousi خب به نظرم طبیعیه ک ی سری مشکلات پیش بیاد تو سال کنکور و حالا برای هر کسی ی جوری اما خب تلاشی ک میگید شاید هر سال اون اندازه ک میخواستید نبوده درسته اما من تو ذهنم همیشه اینجوری تصور میکنم ک خب مثلا طرف پارسالش ک سال اول بوده درسارو خوب خونده ولی تو مدیریت زمان و تست و اینا مشکل داشته و قبول نشده خب سال دیگه قطعا خیییلی کمتر برای بحث آموزش وقت میزاره و خب بیشتر سعی میکنه تست بزنه سرعتشو دقتشو بیشتر کنه درنتیجه باید قبول بشه اما بازم نمیشه...چرا؟
mahla bpz معمولا کسی که 3 سال یا بیشتر میمونه پشت کنکور مشکلش درسی نیست و مربوط به سبک زندگی و عاداتش میشه
-
@سجاد-ذوالفقاری بهترین کار حال حاضر به نظرم اینه که تمرکزتو بذاری رو کنکور و بهترین نتیجه رو بیاری و اون موقع دستت بازتره برای انتخاب رشته و میتونی راحت وقت بذاری و بری تحقیق درمورد رشته ها
-
mahla bpz معمولا کسی که 3 سال یا بیشتر میمونه پشت کنکور مشکلش درسی نیست و مربوط به سبک زندگی و عاداتش میشه
-
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستانخوب کلا به خاطر شغل نمیخوامش یعنی اصن خوشم ازش نمیاد
دیگه نمیشه ، گیرم
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسیعلوم پایه ؟ مثلا؟
@سجاد-ذوالفقاری
رشته ها علوم زیستی
زیست جانوری گیاهی دریا زیست فناروی
شیمی محض کاربردی
این رشته های با رتبه های بالا 15000 اینا میشه راحت دانشگاه تهران هم قبول شد
ولی در عوض بازار کار انچنانی ندارن مگه فقط استاد دانشگاهی اونم بشی عضو هیت علمی
استاد دانشگاه حق التدریس هم خوب نیست حواست باشه هاچرا گیری ؟ میخوایی اصلا کنکور انسانی یا ریاضی بده امسال تو که خوشت از بیمارستان نمیاد
ببین بیایی سمت رشته های علوم پزشکی یا باید با بیمار سروکله بزنی یا باید خونه نشین بشی
نمیگم استاد دانشگاه نمیشه شد میشه ولی خب پروسه طولانی داره معمولا -
@amir-bernousi یعنی شما تغییر ندادید عاداتتونو؟خب اگه دیدید بعد سه سال نشد چرا موندید پشت باز؟الان پشیمونید که موندید یا نه؟فک میکنید اگه مثلا دو سه سال قبل میرفتید دانشگاه بهتر بود یا الان؟
mahla bpz چون میدونم میتونم به اون حد تلاشی که میخوام برسم(چیزی که قبول میشم الان دیگه برام خیلی مهم نیست)
پشیمون نیستم نه، همین راه رو که رفتم بهترین راه برای من بود -
mahla bpz چون میدونم میتونم به اون حد تلاشی که میخوام برسم(چیزی که قبول میشم الان دیگه برام خیلی مهم نیست)
پشیمون نیستم نه، همین راه رو که رفتم بهترین راه برای من بود@amir-bernousi
ببخشید شما کارت معافیت دائم دارید ؟
یا سربازی رو با دانشگاه پیام نور پیچوندید ؟ -
fatemeh8181 باشه بیا
-
پشیمون نیستم نه، همین راه رو که رفتم بهترین راه برای من بود -
اونور کجاس؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
رشته ها علوم زیستی
زیست جانوری گیاهی دریا زیست فناروی
شیمی محض کاربردی
این رشته های با رتبه های بالا 15000 اینا میشه راحت دانشگاه تهران هم قبول شد
ولی در عوض بازار کار انچنانی ندارن مگه فقط استاد دانشگاهی اونم بشی عضو هیت علمی
استاد دانشگاه حق التدریس هم خوب نیست حواست باشه هاچرا گیری ؟ میخوایی اصلا کنکور انسانی یا ریاضی بده امسال تو که خوشت از بیمارستان نمیاد
ببین بیایی سمت رشته های علوم پزشکی یا باید با بیمار سروکله بزنی یا باید خونه نشین بشی
نمیگم استاد دانشگاه نمیشه شد میشه ولی خب پروسه طولانی داره معمولا -
اونور کجاس؟
-
این انجمن همچنان قابلیت ویس رو به من بدهکاره
-
maryam111 آخ گفتی خانم ناظم...
اگه ویس باز بود میتونستم با جیغ جیغ کردن لاقل منظور سوالمو بخ یسری دیگ ای بفهونم
اون وقت داستانی میشد با اون صدا