هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 اره اره
 من 100 بار تست کردمواقعن؟   
- 
- 
هفت صب کلاس دارم  
- 
- 
هفت صب کلاس دارم  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 آفرین همیشه رو همین مود باش  
 .
 .
 اون گربه حق داشته جیغ زده  تو چرا جیغ زدی تو چرا جیغ زدی  
 شوخی کردم آره واقعا یهو یکی بپره جلو آدم قشنگطرف قبض روح میشه، جیغ ک هیچی نیست  
 .
 .
 آره مثل اینکه۰_۰ سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 
 آفرین همیشه رو همین مود باش  حله    . 
 .
 اون گربه حق داشته جیغ زده  تو چرا جیغ زدی تو چرا جیغ زدی  آدم یه دوست مثل تو داشته باشه نیاز به لشکر دشمن نداره دیگه    
 ساعت ۳ بعد نصف شب همه خواب تو توی حیاط پر از دار و درخت یهو یه چی بپره جلوت اونم چشماش اینطور برق بزنن جیغ نمیزنی؟   شوخی کردم آره واقعا یهو یکی بپره جلو آدم قشنگطرف قبض روح میشه، جیغ ک هیچی نیست   دقیقا یدور حضرت عزراییل ملاقات کردم برگشتم     . 
 .
 آره مثل اینکه۰_۰ بتعریف  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 آره فک کنممم
 کلا تئوری های مختلف به چشمم خورد راجب ۳ شب
 ترسناک هم بودن:||||
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 خوبه
 اوهوم، تجربه کردنشون قشنگتره برای درک کردنشون.
- 
این پست پاک شده!
- 
خیلی بیشعوری    ️ ️
- 
سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 
 آفرین همیشه رو همین مود باش  حله    . 
 .
 اون گربه حق داشته جیغ زده  تو چرا جیغ زدی تو چرا جیغ زدی  آدم یه دوست مثل تو داشته باشه نیاز به لشکر دشمن نداره دیگه    
 ساعت ۳ بعد نصف شب همه خواب تو توی حیاط پر از دار و درخت یهو یه چی بپره جلوت اونم چشماش اینطور برق بزنن جیغ نمیزنی؟   شوخی کردم آره واقعا یهو یکی بپره جلو آدم قشنگطرف قبض روح میشه، جیغ ک هیچی نیست   دقیقا یدور حضرت عزراییل ملاقات کردم برگشتم     . 
 .
 آره مثل اینکه۰_۰ بتعریف  حله      آدم یه دوست مثل تو داشته باشه نیاز به لشکر دشمن نداره دیگه    
 ساعت ۳ بعد نصف شب همه خواب تو توی حیاط پر از دار و درخت یهو یه چی بپره جلوت اونم چشماش اینطور برق بزنن جیغ نمیزنی؟   هوم دو پا دارم دو پا دیگه هم قرض میکنم ک فقط فرار کنم   دقیقا یدور حضرت عزراییل ملاقات کردم برگشتم     خوش برگشتی  🥲 🥲  بتعریف  طولانیه  🥲 🥲
- 
@roghayeh-eftekhari 
 تو فعلا اون تئوری هایی ک در مورد ۳ شب میدونی رو هضم کن نمیخواد بیشتر بدونی ک فیض ببری نمیخواد بیشتر بدونی ک فیض ببری 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 تو فعلا اون تئوری هایی ک در مورد ۳ شب میدونی رو هضم کن نمیخواد بیشتر بدونی ک فیض ببری نمیخواد بیشتر بدونی ک فیض ببری 

|
 |

شعردانه
شعردانه