هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari ت چرا همه چیو ب خودت میگیری
منظورم کلی بودنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز چون برام مهمی نمیخوام ناراحت شی
هرجا ناراحت شدی بهم بگو خب ؟ -
کاش میتونستم توضیح بدم
اسطوره های ادبیات فارسیمون
اونقدرا هم که فکر میکنیم اسطوره ی ادب نیستن
ولی خدارو شکر که خیلی چیزا رو نمیشه نشر داد
هعی:))نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir دقیقا
-
و همچنان سردرد:)
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشبم گفتم
دختر پاییز -
بهار
-
دختر پاییز اگه بد برداشت شد معذرت میخوام
ولی من واقعا نمیخواستم تورو آنفالو کنم
بازم بابت اینکه بد حرف زدم معذرت میخوام
قصدی نداشتم
به زورم باهات دوست نیستم اینقدر خوبی که بشی بهار زندگیم اوکی؟
دگه ام نگو هیچ وقتنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط دختر پاییز انجام شده@roghayeh-eftekhari چ میکنی خواهر تو عزیز دلمی
من منظورم کلی بود عزیز دلم اصلا امروز نبودی میومدم ت دلی یه جور بود خیلیم دوست دارم معذرت خواهی هم لازم نی حیف ک جاش نیس وگرنه یه خرمن فوش میدادم
تخت گاز گرفتی همینطور داری میری وایستا با هم بریم -
ramses kabir کاملا موافقم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز
بیخیال
اون وقت اساتید ادب فارسی میان میگن
منظور شاعر عشق و حال معنویه
و نه چیز دیگه -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده
@دختر-بهار آخی از عشق من کنج عزلت برگزید فکرکنم
-
دیشبم گفتم
دختر پاییزنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
الان واقعنی خندیدم از دست تو
-
دختر پاییز چون برام مهمی نمیخوام ناراحت شی
هرجا ناراحت شدی بهم بگو خب ؟نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari باشه عزیزم
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار جانم
-
@roghayeh-eftekhari
الان واقعنی خندیدم از دست تو
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهدختر پاییز آفرین همیشه بخند
از این به بعد چهار سطل میریزم به پات بیشتر بخندی -
@roghayeh-eftekhari چ میکنی خواهر تو عزیز دلمی
من منظورم کلی بود عزیز دلم اصلا امروز نبودی میومدم ت دلی یه جور بود خیلیم دوست دارم معذرت خواهی هم لازم نی حیف ک جاش نیس وگرنه یه خرمن فوش میدادم
تخت گاز گرفتی همینطور داری میری وایستا با هم بریمنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز وااای یک منو بگیره
-
دختر پاییز
بیخیال
اون وقت اساتید ادب فارسی میان میگن
منظور شاعر عشق و حال معنویه
و نه چیز دیگهنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir شما هم بالاخره متوجه شدین بالاخره یکی اون چیزی ک من فهمیدمو فهمید فک کنم منظورتون همون باشه
-
@دختر-بهار جانم
دختر پاییز خوبی؟
-
@roghayeh-eftekhari چ میکنی خواهر تو عزیز دلمی
تخت گاز گرفتی همینطور داری میری وایستا با هم بریمنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اون دلت که فوش میخواد نشونه دوست داشتنه
-
-
دختر پاییز خوبی؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار خوبه خوبه تا منو داره عالیه
-
دختر پاییز آفرین همیشه بخند
از این به بعد چهار سطل میریزم به پات بیشتر بخندینوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari عاشق عش و احساستم
-
دختر پاییز وااای یک منو بگیره
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari