هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مث که بحثتون جدیه
یادم باشه برم بخونم ببینم سر چی بحث کردید -
@roghayeh-eftekhari
چیزی برای گفتن ندارم -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مث که بحثتون جدیه
یادم باشه برم بخونم ببینم سر چی بحث کردیدجدی نیست
شادو اوکی کنی میگمت کامل
شاید راه حل دادی
@سجاد-ذوالفقاری ولی من حس میکنم تو اُسکُلیسم مزمن داری:/
-
@roghayeh-eftekhari عیب نداره، بزارید بگذره فقط
-
@roghayeh-eftekhari
ای بابا
-
@roghayeh-eftekhari آقا
این کارا چیه
نمیگید آدم ناراحت میشهاین حرفارو نزنید دیگه
-
@roghayeh-eftekhari من طومارام چیزی نداره
-
@roghayeh-eftekhari آقا
این کارا چیه
نمیگید آدم ناراحت میشهاین حرفارو نزنید دیگه
-
@roghayeh-eftekhari اعععع
نگید دیگه این حرفارو
-
maryam111
سلام خوبینمیشه پیامای منو تو این دو صفحه پاک کنید ؟
اگه نمیشه هم مشکلی نیست فقط میگم تودلی اروم باشه
گفتید که جو دانشگاهم همینجوری و من همش دارم دستو پا میزنم که یاد بگیرم چطور برخورد کنم با مسائل
ولی انگار خیلی بچم هنوز
حالا اگه پاکشون کنید خیلی خوب میشه
-
@roghayeh-eftekhari اعععع
نگید دیگه این حرفارو
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا زدی به هدف نمیدونم چیه ولی دارمش
ن هنوز یه کم بچم همینبزرگ میشم
-
@roghayeh-eftekhari من طومارام چیزی نداره
-
@infinitie-a نه جدی میگم
کاش اصلا هیچ وقت هیجده مرداد نمیومد تا من بیام اینجا
اصلا کاش اون سلام خوبین تایپ نمیکردم
کاش خیلی کارارو نمیکردم
ولی خب حیف که فقط همون کاشه@roghayeh-eftekhari نه جدی نمیگید
آدم هرکاری که میکنه، به سودشه
الان هم شما ناراحتی، داری این حرفارو میزنی، گوشیو بردارید، استراحت کنید، به انجمنم فکر نکنید
تو انجمن تا دلتون بخواد داستان هست، قرار نیست ذهن ماها درگیر تک تک اتفاقاتش بشه بعدش بخوایم خودمونو بخاطر ورودمون به انجمن سرزنش کنیم
همه اینا درس میشه واسمون و این سوده ماجراس
من نزدیک ۱۰ ۲۰ بار وسط حرفام یه چیزی گفتم که اشتباه بوده و دل یکیو شکوندم یا ناراحتش کردم تو انجمن، خب اشتباه کردم اولین بارم بوده گاها، تا یاد گرفتم
همه ما اینطور هستیم، اشتباه میکنیم تا یاد بگیریم، همین الان شما اگه نمیومدی انجمن، متوجه نمیشدی که نباید وارد همچین شبکه ی اجتماعی ایی بشی (گرچه هنوز دلیل منطقی ایی من نمیبینم، شاید خودتون داشته باشید)
در کل اینکه، من اصراری نمیکنم، خودتون که تصمیم میگیرید که بمونید یا برید، ولی این تصمیم از سر احساس نباید باشه -
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم این چه حرفیه
-
@roghayeh-eftekhari نه جدی نمیگید
الان هم شما ناراحتی، داری این حرفارو میزنی، گوشیو بردارید، استراحت کنید، به انجمنم فکر نکنید
تو انجمن تا دلتون بخواد داستان هست، قرار نیست ذهن ماها درگیر تک تک اتفاقاتش بشه بعدش بخوایم خودمونو بخاطر ورودمون به انجمن سرزنش کنیم
من نزدیک ۱۰ ۲۰ بار وسط حرفام یه چیزی گفتم که اشتباه بوده و دل یکیو شکوندم یا ناراحتش کردم تو انجمن، خب اشتباه کردم اولین بارم بوده گاها، تا یاد گرفتم
همه ما اینطور هستیم، اشتباه میکنیم تا یاد بگیریم، همین الان شما اگه نمیومدی انجمن، متوجه نمیشدی که نباید وارد همچین شبکه ی اجتماعی ایی بشی (گرچه هنوز دلیل منطقی ایی من نمیبینم، شاید خودتون داشته باشید)
در کل اینکه، من اصراری نمیکنم، خودتون که تصمیم میگیرید که بمونید یا برید، ولی این تصمیم از سر احساس نباید باشه -
@سجاد-ذوالفقاری شبت بخیر
-
@roghayeh-eftekhari نه جدی نمیگید
در کل اینکه، من اصراری نمیکنم، خودتون که تصمیم میگیرید که بمونید یا برید، ولی این تصمیم از سر احساس نباید باشه