هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
الان وقت خوبی برا این بحث نیست
هزار تا فکر اومد تو سرم برا حرف زدن، ولی الان وقتش نیست
انشالله درست میشه...نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a آره بیخیالش همیشه اشتباه کردم امشبم روش
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari عیب نداره، بزارید بگذره فقط
-
مث که بحثتون جدیه
یادم باشه برم بخونم ببینم سر چی بحث کردیدنوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a بحثی نیست
-
@roghayeh-eftekhari
چیزی برای گفتن ندارمنوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ولی من به اون طوماراتون نیاز دارم
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مث که بحثتون جدیه
یادم باشه برم بخونم ببینم سر چی بحث کردیدجدی نیست
شادو اوکی کنی میگمت کامل
شاید راه حل دادی
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری ولی من حس میکنم تو اُسکُلیسم مزمن داری:/
-
@roghayeh-eftekhari عیب نداره، بزارید بگذره فقط
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده@infinitie-a دیگه خیلی نمیمونم اینجا بالاخره میرم یروزی پس زمانی نیست که بخواد بگذره
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
ای بابا
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انگار اومدنم تو انجمن از همون اول اشتباه بود
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari آقا
این کارا چیه
نمیگید آدم ناراحت میشهاین حرفارو نزنید دیگه
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari من طومارام چیزی نداره
-
@roghayeh-eftekhari آقا
این کارا چیه
نمیگید آدم ناراحت میشهاین حرفارو نزنید دیگه
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده@infinitie-a نه جدی میگم
کاش اصلا هیچ وقت هیجده مرداد نمیومد تا من بیام اینجا
اصلا کاش اون سلام خوبین تایپ نمیکردم
کاش خیلی کارارو نمیکردم
ولی خب حیف که فقط همون کاشه -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari اعععع
نگید دیگه این حرفارو
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده
maryam111
سلام خوبینمیشه پیامای منو تو این دو صفحه پاک کنید ؟
اگه نمیشه هم مشکلی نیست فقط میگم تودلی اروم باشه
گفتید که جو دانشگاهم همینجوری و من همش دارم دستو پا میزنم که یاد بگیرم چطور برخورد کنم با مسائل
ولی انگار خیلی بچم هنوز
حالا اگه پاکشون کنید خیلی خوب میشه
-
@roghayeh-eftekhari اعععع
نگید دیگه این حرفارو
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ببخشید اگه ناراحتتون کردم
-
@سجاد-ذوالفقاری ولی من حس میکنم تو اُسکُلیسم مزمن داری:/
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ولی من حس میکنم تو اُسکُلیسم مزمن داری:/
دقیقا زدی به هدف نمیدونم چیه ولی دارمش
ن هنوز یه کم بچم همینبزرگ میشم
-
@roghayeh-eftekhari من طومارام چیزی نداره
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده@infinitie-a بیخیالش آقای مشکین
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش
مشکین شب توم خوش
مرسی که بودی -
@infinitie-a نه جدی میگم
کاش اصلا هیچ وقت هیجده مرداد نمیومد تا من بیام اینجا
اصلا کاش اون سلام خوبین تایپ نمیکردم
کاش خیلی کارارو نمیکردم
ولی خب حیف که فقط همون کاشهنوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari نه جدی نمیگید
آدم هرکاری که میکنه، به سودشه
الان هم شما ناراحتی، داری این حرفارو میزنی، گوشیو بردارید، استراحت کنید، به انجمنم فکر نکنید
تو انجمن تا دلتون بخواد داستان هست، قرار نیست ذهن ماها درگیر تک تک اتفاقاتش بشه بعدش بخوایم خودمونو بخاطر ورودمون به انجمن سرزنش کنیم
همه اینا درس میشه واسمون و این سوده ماجراس
من نزدیک ۱۰ ۲۰ بار وسط حرفام یه چیزی گفتم که اشتباه بوده و دل یکیو شکوندم یا ناراحتش کردم تو انجمن، خب اشتباه کردم اولین بارم بوده گاها، تا یاد گرفتم
همه ما اینطور هستیم، اشتباه میکنیم تا یاد بگیریم، همین الان شما اگه نمیومدی انجمن، متوجه نمیشدی که نباید وارد همچین شبکه ی اجتماعی ایی بشی (گرچه هنوز دلیل منطقی ایی من نمیبینم، شاید خودتون داشته باشید)
در کل اینکه، من اصراری نمیکنم، خودتون که تصمیم میگیرید که بمونید یا برید، ولی این تصمیم از سر احساس نباید باشه -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم این چه حرفیه
-
@roghayeh-eftekhari نه جدی نمیگید
آدم هرکاری که میکنه، به سودشه
الان هم شما ناراحتی، داری این حرفارو میزنی، گوشیو بردارید، استراحت کنید، به انجمنم فکر نکنید
تو انجمن تا دلتون بخواد داستان هست، قرار نیست ذهن ماها درگیر تک تک اتفاقاتش بشه بعدش بخوایم خودمونو بخاطر ورودمون به انجمن سرزنش کنیم
همه اینا درس میشه واسمون و این سوده ماجراس
من نزدیک ۱۰ ۲۰ بار وسط حرفام یه چیزی گفتم که اشتباه بوده و دل یکیو شکوندم یا ناراحتش کردم تو انجمن، خب اشتباه کردم اولین بارم بوده گاها، تا یاد گرفتم
همه ما اینطور هستیم، اشتباه میکنیم تا یاد بگیریم، همین الان شما اگه نمیومدی انجمن، متوجه نمیشدی که نباید وارد همچین شبکه ی اجتماعی ایی بشی (گرچه هنوز دلیل منطقی ایی من نمیبینم، شاید خودتون داشته باشید)
در کل اینکه، من اصراری نمیکنم، خودتون که تصمیم میگیرید که بمونید یا برید، ولی این تصمیم از سر احساس نباید باشهنوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a من دل کسیو نشکستم
نه قطعا از عمد بوده نه اشتباه
نمیدونم خیلی وقته به رفتن دارم فکر میکنم