هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
دومیو خورد
-
M Tg
هربار ینفر اینجوری ( البته دومیش بودین ) خطاب قرارم میده میخوام هاراکیری کنم
.
اره پیش نمیومد
البته بازیا فوتبال ساحلی ( دو روز اخیر ) رو گزارش داشتیم__chakisaldva__
پس علاوه بر دکتر باید سامورایی هم بگم -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا میتونید اتاق طبقه همکف بگیریییید
هلاک شدمممماع رفتید خوابگاه ؟>
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا میتونید اتاق طبقه همکف بگیریییید
هلاک شدمممماع رفتید خوابگاه ؟>
-
من اینطوریم که انقدر بخاطر یه اتفاقی که میوفته گریه میکنم تا خسته بشم و دماغ و چشمام قرمزشن ، بعدش بخاطر اون احساسی که انگار یکی شیره وجودمو مکیده ، خسته میشم و میخوابم...!!
قشنگیش اینجاست که اون نرگسی که از خواب بیدار شده با اونی که قبل خواب بود کاملا باهم متفاوتن و اون موضوع دیگه براش مهم نیست!!
من این نوع از خودم رو خیلی دوست دارم:))خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من اینطوریم که انقدر بخاطر یه اتفاقی که میوفته گریه میکنم تا خسته بشم و دماغ و چشمام قرمزشن ، بعدش بخاطر اون احساسی که انگار یکی شیره وجودمو مکیده ، خسته میشم و میخوابم...!!
قشنگیش اینجاست که اون نرگسی که از خواب بیدار شده با اونی که قبل خواب بود کاملا باهم متفاوتن و اون موضوع دیگه براش مهم نیست!!
من این نوع از خودم رو خیلی دوست دارم:))من اینطوریم که وقتی یکی که دوسش داشتم اذیتم میکنه و باعث گریم میشه و بعد منو تو اون حالم رها میکنه رو میبخشم
ولی همراه تک تک قطره های اشکی که از چشام میاد پایین اون از چشام میوفته و از میدان دیدم برای همیشه خارج میشه
اره منم خیلی اینو دوسش دارم -
-
خوبی قشنگ خانوم؟
fatemeh8181 -
@سجاد-ذوالفقاری
اون فیلم سنتور ک برات فرستادم
امروز داشتم نگاش میکردم یهو به خودم اومدم دیدم دستامو حالت گرفتن مضراب گرفتم دارم تو خیالاتم سنتور میزنم :ا
جنون زده به سرم
خیلی دلم تنگ شد برا ساز زدن ولی میدونم دیگ کسی درستش نمیکنه -
از قران هم میتونه برداشت غیر انسانی بشه
ما که انسانیم
تا جایی که میتونیم، باید دقیق دیدگاهمون رو عرضه کنیم
اگه حساسیت به خرج دادیم، میتونیم بگیم باقیش دیگه دست من نیست
ولی اگه اشتباه بود، بعد اونوقت باقی افراد حق سرزنش دارن -
الله اکبر
الانه که آتش بگیرم