هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میبینمش یاد تو میوفتم😁😂
خانومِ_دوست_داشتنی@roghayeh-eftekhari هعی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا چرا پسر؟ -
@sania-andiravan
خواهش میکنم
پس خوبه خب همین تست ترجمه و قواعدشو بزنید -
@f-seif-0 شکر ک خوبی چخبرا
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خبری نیست هنوز
فردا 26امه :))) -
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خبری نیست هنوز
فردا 26امه :)))@f-seif-0 بیا اینستا ی لحظه
-
@sania-andiravan منم دهم یکی بود یازدهم و دوازدهمم یکی ولی خوب نیستن اصن اونجور که باید درس نمیده ولی تو امتحانا سطخ سوالاش سطح کنکوره میگیم چرا میگه مگه شما برای کنکور تست نمیزنید :confused_face: :broken_heart: :broken_heart:
-
@f-seif-0 بیا اینستا ی لحظه
خانومِ_دوست_داشتنی نت یاری کنه تو راهم
-
HADAF MAN
واس من هر سال یه نفر😂
اره دقیقاااا سوال از مریخ میارن
هر موقع خوب درس دادی کنکوری امتحان بگیر
چقدر رو اعصابن😑🏸🏸 -
@sania-andiravan ایشالا پیشرفت میکنید
-
@roghayeh-eftekhari این نامردیه همه انقد کیوت و جذاب ، بعد من نمیدونم کیه اصن:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
البته اگر ابرقهرمانشون بود اوکیه:face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
گر از تو خموشم
از فراموشی نیست...|كدكنى|
-
خدایا یکی منو بشونه پای دینی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من امروز یه عالمه برنامه داشتم :broken_heart: هیچیم نخوندم:broken_heart:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart: -
خدایا یکی منو بشونه پای دینی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:HADAF MAN من وقتی حال دینی ندارم ویدئوهاشو میبینم ، خوبم توضیح میده
تو الا
ناصری بود فکر کنم -
HADAF MAN من وقتی حال دینی ندارم ویدئوهاشو میبینم ، خوبم توضیح میده
تو الا
ناصری بود فکر کنمخانومِ_دوست_داشتنی نه مشکلی ندارم تو فهمیدن با خود دینی خوندن مشکل دارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه مشکلی ندارم تو فهمیدن با خود دینی خوندن مشکل دارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم با خودشم
شیرین درس میده از تخلیش برات کم میکنه:face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم با خودشم
شیرین درس میده از تخلیش برات کم میکنه:face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی اها مرسی :face_with_tears_of_joy:
اخه نمیدونم چرا ( به معلمای دیگه بی احترامی نشه ) ولی همیشه گند ترین و بی اخلاق ترین معلم من دینیه:neutral_face: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: -
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:الان نخوندی تقصیر معلم دینیه؟:face_with_raised_eyebrow: