هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا یکی منو بشونه پای دینی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من امروز یه عالمه برنامه داشتم :broken_heart: هیچیم نخوندم:broken_heart:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:HADAF MAN من وقتی حال دینی ندارم ویدئوهاشو میبینم ، خوبم توضیح میده
تو الا
ناصری بود فکر کنم -
HADAF MAN من وقتی حال دینی ندارم ویدئوهاشو میبینم ، خوبم توضیح میده
تو الا
ناصری بود فکر کنمخانومِ_دوست_داشتنی نه مشکلی ندارم تو فهمیدن با خود دینی خوندن مشکل دارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه مشکلی ندارم تو فهمیدن با خود دینی خوندن مشکل دارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم با خودشم
شیرین درس میده از تخلیش برات کم میکنه:face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم با خودشم
شیرین درس میده از تخلیش برات کم میکنه:face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی اها مرسی :face_with_tears_of_joy:
اخه نمیدونم چرا ( به معلمای دیگه بی احترامی نشه ) ولی همیشه گند ترین و بی اخلاق ترین معلم من دینیه:neutral_face: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: -
خدایا یکی منو بشونه پای دینی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:الان نخوندی تقصیر معلم دینیه؟:face_with_raised_eyebrow:
-
مگه میشه دوست نداشت قلب من راهی ندارهههههههههههههههه :ا
-
@sania-andiravan دقیقا حالا من اصن سر کلاس مدیریت کاری ندارم هیچی ولی برا اینکه یه وقت بد نمره نده با دوستام یه کنفرانس برداشتم :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خدا نصیب شما نکنه درس شیشه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: من فقط دعا میکنم فردا خندم نگیرههههه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ماشالا انقد شیرینه انقد شیرینه روده بر میشی:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
-
اومدم ریباند کنم توپ خورد تو انگشتم کلن برگش
حس میکنم دررفته خیلی درد میکنه :ا -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد معلم دینی که دوشنبه ها کلاس داریم میگه فردا از سه درس اول امتحان:neutral_face: :broken_heart:الان نخوندی تقصیر معلم دینیه؟:face_with_raised_eyebrow:
@f-seif-0 یکی از دلایلش تنفر از معلمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: ولی تنبلی خودمم هست من این چند روز که سرما خوردم همش قرص خواب اور میخورم 4 روزه مث ادم درس نخوندم اصلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: از دست خودم اعصبانیم ولی تمرکزم ندارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@f-seif-0 یکی از دلایلش تنفر از معلمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: ولی تنبلی خودمم هست من این چند روز که سرما خوردم همش قرص خواب اور میخورم 4 روزه مث ادم درس نخوندم اصلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: از دست خودم اعصبانیم ولی تمرکزم ندارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
@f-seif-0 یکی از دلایلش تنفر از معلمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: ولی تنبلی خودمم هست من این چند روز که سرما خوردم هش قرص خواب اور میخورم 4 روزه مث ادم درس نخوندم اصلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: از دست خودم اعصبانیم ولی تمرکزم ندارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
عزیززززززززززززززززززم
بهتر باشی
عصبی نباش به معلماتم فک نکن بابا اصن مهم نیس
ی برنامه خوب بریز محکمممممم ادامه بده -
@sania-andiravan دقیقا حالا من اصن سر کلاس مدیریت کاری ندارم هیچی ولی برا اینکه یه وقت بد نمره نده با دوستام یه کنفرانس برداشتم :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خدا نصیب شما نکنه درس شیشه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: من فقط دعا میکنم فردا خندم نگیرههههه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ماشالا انقد شیرینه انقد شیرینه روده بر میشی:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
-
@f-seif-0 یکی از دلایلش تنفر از معلمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: ولی تنبلی خودمم هست من این چند روز که سرما خوردم هش قرص خواب اور میخورم 4 روزه مث ادم درس نخوندم اصلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: از دست خودم اعصبانیم ولی تمرکزم ندارم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
عزیززززززززززززززززززم
بهتر باشی
عصبی نباش به معلماتم فک نکن بابا اصن مهم نیس
ی برنامه خوب بریز محکمممممم ادامه بده -
@f-seif-0 مرسی:frowning_face: :red_heart:
اره باید شروع کنم خداروشکر امروز خیلی بهترم فردا دیگه شروع میکنم دوباره:frowning_face:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره باید شروع کنم خداروشکر امروز خیلی بهترم فردا دیگه شروع میکنم دوباره:frowning_face:ارههه ان شالله
اصلنم ب چیزای منفی فک نکن -
@sania-andiravan اسم درس مرد زندگیت را بشناسه :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
بزار سوژه بدم بخندی :face_with_tears_of_joy:
عزیزم ص128 راه تشخیص پایین صفحه رو تا اخرش ص 129 بخون دلت شاد میشود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اره باید شروع کنم خداروشکر امروز خیلی بهترم فردا دیگه شروع میکنم دوباره:frowning_face:ارههه ان شالله
اصلنم ب چیزای منفی فک نکن -
و خب الان دارم به این فکر میکنم چجوری باید از زکریا بپرسم!!
-
@f-seif-0 مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: :sparkling_heart:
خداروشکر من یه ادم خیلی مثبتم و امیدوار ممنون بابت روحیه دادنت:sparkling_heart:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: :sparkling_heart:
خداروشکر من یه ادم خیلی مثبتم و امیدوار ممنون بابت روحیه دادنت:sparkling_heart:شکررررر
افریییییییییییین:beating_heart: