هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan دقیقا حالا من اصن سر کلاس مدیریت کاری ندارم هیچی ولی برا اینکه یه وقت بد نمره نده با دوستام یه کنفرانس برداشتم
خدا نصیب شما نکنه درس شیشه
من فقط دعا میکنم فردا خندم نگیرههههه
ماشالا انقد شیرینه انقد شیرینه روده بر میشی
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 یکی از دلایلش تنفر از معلمه
ولی تنبلی خودمم هست من این چند روز که سرما خوردم هش قرص خواب اور میخورم 4 روزه مث ادم درس نخوندم اصلا
از دست خودم اعصبانیم ولی تمرکزم ندارم
عزیززززززززززززززززززم
بهتر باشی
عصبی نباش به معلماتم فک نکن بابا اصن مهم نیس
ی برنامه خوب بریز محکمممممم ادامه بده -
@f-seif-0 مرسی
اره باید شروع کنم خداروشکر امروز خیلی بهترم فردا دیگه شروع میکنم دوبارهارههه ان شالله
اصلنم ب چیزای منفی فک نکن -
و خب الان دارم به این فکر میکنم چجوری باید از زکریا بپرسم!!
-
Sharllot بازگشت به سوی توست
ویری بیو -
@f-seif-0 مرسی
خداروشکر من یه ادم خیلی مثبتم و امیدوار ممنون بابت روحیه دادنتشکررررر
افریییییییییییین@f-seif-0
ولی کلا تا الان برای کنکور خوب پیش نرفتم عقبم خیلی ولی یه اتفاقی دو روز پیش افتاد ک ب خودم قول دادم تمام تلاشمو بکنم که بعدا از خودم ناامید نشم
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشم -
@f-seif-0
ولی کلا تا الان برای کنکور خوب پیش نرفتم عقبم خیلی ولی یه اتفاقی دو روز پیش افتاد ک ب خودم قول دادم تمام تلاشمو بکنم که بعدا از خودم ناامید نشم
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمHADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمانشالله میشه عزیزم
-
@f-seif-0
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمانشالله میشه عزیزم
-
@sania-Andiravan سانی خوبم
زدم تودلی افتاد سر پست تو ، قلمچی پارسال تخفیف داده بود یه کتاب درک مطلب خریدم...سبز رنگ هست کوچیکه مولفش هم خاکباز بود من پارسال کامل زدمش امسال دوباره دارم حل میکنم خیلی خوب بود دو قسمت متن و تحلیل صرفی داشت
اولش یه درسنامه کامل بود بعد هم حدودا 100 تا متن و تحلیل
اگه احیانا اون کتاب های دیگه گیرت نیومد این هم مورد خوبیه
همین دیگه -
@f-seif-0
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشم -
خانومِ_دوست_داشتنی اها مرسی
اخه نمیدونم چرا ( به معلمای دیگه بی احترامی نشه ) ولی همیشه گند ترین و بی اخلاق ترین معلم من دینیهHADAF MAN وای نه من همیشه دبیرای دینیمو دوست داشتمممممممممم
-
@f-seif-0 وای الآن خوبی؟؟