هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
نه من کلا زیاد مهم نیس برام
ولی دوستان روم غیرتی هستن دخترام حق ندارن منو اینطوری صدا کنن
تو که دیه
حالا دیه ولش
دوس باشید باهمنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
دوس باشید باهم
امیدوارم منظورت منو رقیه نباشه -
@yasin-sheibak
نه من کلا زیاد مهم نیس برام
ولی دوستان روم غیرتی هستن دخترام حق ندارن منو اینطوری صدا کنن
تو که دیه
حالا دیه ولش
دوس باشید باهمنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh818 خب ابجی بگو خوشم نمیاد منم نمیگم قبلا هم گفتم من عادتمه به پسر گل میگم به دختر گلم حالا شما دوست نداری چشم همون ابجی صدا میزنم
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
دوس باشید باهم
امیدوارم منظورت منو رقیه نباشهنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
دخترم بیا اروم باش -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani اتفاقا مریم خیلی طبق الگو های تصوری من بود
شما خیلی نبودی
البته تجربه میگه تصوراتم خیلی به واقعیت نزدیک نبوده تا الان
عه چی شد؟الان خوبی؟
مریم تمام تصورات منو برعکس کرد
شما منو کجا دیدی؟؟!
نکنه همون چندروزی ک عکسمو گذاشتم رو کاور؟؟!
چجوری تصورم میکردین؟!
خداااااااع
هفته ی افتضاحی روپشت سرگذروندم
ولی خب تصمیم من این شد درآخر
وخب هرکی شنید بهم گفت تواصلن عاقلی دختر؟!
ومن ک جواب میدادم شایدنه:)
اماخب این چند روز خیلی بهترم
بیدل دهلوی میگه:
ترک آرزو کردم،رنج هستی آسان شد:)
دلیلشو دوست ندارم اینجا بگم ک چرا انصراف دادم:)نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شدهzeinab dehghani دقیقا همون
یه طور دیگهالان شک کردم شاید هم همین طوری تصور می کردم
هر جور راحتیمنم همچین ایامی را سپری کردم خیلی سخت بود درکت می کنم انشالله بهترین ها برات پیش بیاد
-
عین مامانا که بچه ها روشون حساسن بعد میا میگه
بچه ها بسه
بچه ها عب نداره
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 کوف توهم ://
چیزی بش نگفتم که
چقد سوسولین -
@fatemeh818 خب ابجی بگو خوشم نمیاد منم نمیگم قبلا هم گفتم من عادتمه به پسر گل میگم به دختر گلم حالا شما دوست نداری چشم همون ابجی صدا میزنم
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ببینید کلا بیانش برای یه دختر اشتباهه حالا اون دختر هرکی که میخواد باشه فرقی نداره...
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
دوس باشید باهم
امیدوارم منظورت منو رقیه نباشه -
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
اینکه بیایی حالا برنامه خودت رو ذهنت رو شلوغ کنی چیزیو درست نمیکنه خب
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدی
به نظرم مشکلم همین جاست
حتما نباید تو روزا به همه کار ها برسی
یا حتما برای موفق شدن برنامه اتو سنگین بچینی که حالا من امروز باید به همه اینکارها برسم
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودت
بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش نداره و به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنم
به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی
بله! آقا(رهبری)
میگن شما ولو شده نیم ساعت هم که شده، به طور مستمر کتاب بخون، فقط مستمر باشه
بعد اصن کلییییییی ما حدیث و روایت داریم که در مورد استمرار عمل حرف میزنه
از این گذشته
کار مستمرِ که سخته، و ادم رو رشد میاره، و نه کار مقطعی!
کار مقطعی میشه شب امتحان! که همه بیست میگیرن!
کار مستمر میشه کنکور، که حالا با فاکتور گرفتن ناعدالتی هاش، عیار ادمارو مشخص میکنه!!مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدیخب همین! خب هنر ادم اینه که هر پنج تارو با نظم حلو ببره و به همشون بتونه برسه، و الا خب همه میتونن از پنج تا کار دوتا رو کامل انجام بدن
البته ببخشیدا
به نظرم مشکلم همین جاست
یا حتما برای موفق شدن برنامه اتو سنگین بچینی که حالا من امروز باید به همه اینکارها برسم
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودتاین جای بحث داره
سر همین من و دوستم حدود یه ساعت و نیم بحث کردیم
ولی خب حالا بریم ادامه کار...بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش ندارهدقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
-
fatemeh8181 کوف توهم ://
چیزی بش نگفتم که
چقد سوسولیننوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
اینکه حوصله یه دعوای دیگه ندارم میشه سوسول اوکی بای -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعدشم هر پسری از هر لفظی استفاده میکنه نشانه هیز بودن کم عقل بودنش نیست
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نه باو
داشتم فکمیکردم عاقل شدی الان فهمیدم هنوزم اسکلی -
M Tg
اینکه حوصله یه دعوای دیگه ندارم میشه سوسول اوکی باینوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 فاطمه دعوا نکردم
-
@yasin-sheibak ببینید کلا بیانش برای یه دختر اشتباهه حالا اون دختر هرکی که میخواد باشه فرقی نداره...
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اصلا اشتباه نیست شماها فکرتون اشتباهه که به قصد و منظور برمیدارین
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوکی دیگ اصنکاری ندارم
هرچیمیخوانبگن بهت پسرا
اگه بت برمیخوره -
fatemeh8181 فاطمه دعوا نکردم
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
دعوا نگفتم کردی ولی به هرحال ادامه دار شدنش به دعوا میکشه -
ramses kabir منظورتون کدومشبه؟
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهM Tg
همون شب که من بخاطرش از فاطمه خانم معذرت خواستم و شما گفتین بهشون که دیگِ حرفی با بنده نزنن
هرچند واقعا منظوری نداشتم که شما توهین برداشت کردین و منم بخاطرش هم از شما و هم از ایشون عذر خواستم
هر چند که من کسی نیستم ک بخوام برای کاری که از سر عمد و غرض و نیتِ قبلی نبوده عذر خواهی کنم ولی برای اینکه خصومت شخصی یا کینه و هرچیز دیگه ای در میون نباشه هم از شما و هم از ایشون معذرت خواستم
که دیگه این به درک اجتماعی شما بستگی داره که چع ری اکشنی نشون بدین -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی
بله! آقا(رهبری)
میگن شما ولو شده نیم ساعت هم که شده، به طور مستمر کتاب بخون، فقط مستمر باشه
بعد اصن کلییییییی ما حدیث و روایت داریم که در مورد استمرار عمل حرف میزنه
از این گذشته
کار مستمرِ که سخته، و ادم رو رشد میاره، و نه کار مقطعی!
کار مقطعی میشه شب امتحان! که همه بیست میگیرن!
کار مستمر میشه کنکور، که حالا با فاکتور گرفتن ناعدالتی هاش، عیار ادمارو مشخص میکنه!!مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدیخب همین! خب هنر ادم اینه که هر پنج تارو با نظم حلو ببره و به همشون بتونه برسه، و الا خب همه میتونن از پنج تا کار دوتا رو کامل انجام بدن
البته ببخشیدا
به نظرم مشکلم همین جاست
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودتاین جای بحث داره
سر همین من و دوستم حدود یه ساعت و نیم بحث کردیم
ولی خب حالا بریم ادامه کار...بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش ندارهدقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده@infinitie-a برای اولین بار به طور کامل باهات موافق نیستم بذار الان میگم چرا
-
M Tg
همون شب که من بخاطرش از فاطمه خانم معذرت خواستم و شما گفتین بهشون که دیگِ حرفی با بنده نزنن
هرچند واقعا منظوری نداشتم که شما توهین برداشت کردین و منم بخاطرش هم از شما و هم از ایشون عذر خواستم
هر چند که من کسی نیستم ک بخوام برای کاری که از سر عمد و غرض و نیتِ قبلی نبوده عذر خواهی کنم ولی برای اینکه خصومت شخصی یا کینه و هرچیز دیگه ای در میون نباشه هم از شما و هم از ایشون معذرت خواستم
که دیگه این به درک اجتماعی شما بستگی داره که چع ری اکشنی نشون بدیننوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir همینه مشکل داداش تا چیزی میگی به یک منظور برمیدارن
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg چی میگی تو حانیه خانوم
نگفتم بهم برمیخوره منظورمو متوجه نشدی
هعی خدا