هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak حقیقتا این کوتاه ترین جوابه
حالا شاید یسری چیزای دیگبگن ولی خب شما یادتون نمیمونهM Tg اوهوم یجا دیدم معنی هاشون هم فرق میکرد
-
fatemeh8181 چیزی شده؟
خانومِ_دوست_داشتنی
نه عزیزم :))
خوب بخوابی -
خانومِ_دوست_داشتنی
نه عزیزم :))
خوب بخوابیfatemeh8181 باشه:(
شبت بخیر -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی
بله! آقا(رهبری)
میگن شما ولو شده نیم ساعت هم که شده، به طور مستمر کتاب بخون، فقط مستمر باشه
بعد اصن کلییییییی ما حدیث و روایت داریم که در مورد استمرار عمل حرف میزنه
از این گذشته
کار مستمرِ که سخته، و ادم رو رشد میاره، و نه کار مقطعی!
کار مقطعی میشه شب امتحان! که همه بیست میگیرن!
کار مستمر میشه کنکور، که حالا با فاکتور گرفتن ناعدالتی هاش، عیار ادمارو مشخص میکنه!!مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
اینکه بیایی حالا برنامه خودت رو ذهنت رو شلوغ کنی چیزیو درست نمیکنه خب
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدیخب همین! خب هنر ادم اینه که هر پنج تارو با نظم حلو ببره و به همشون بتونه برسه، و الا خب همه میتونن از پنج تا کار دوتا رو کامل انجام بدن
البته ببخشیدا
به نظرم مشکلم همین جاست
حتما نباید تو روزا به همه کار ها برسی
یا حتما برای موفق شدن برنامه اتو سنگین بچینی که حالا من امروز باید به همه اینکارها برسم
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودتاین جای بحث داره
سر همین من و دوستم حدود یه ساعت و نیم بحث کردیم
ولی خب حالا بریم ادامه کار...بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش ندارهدقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
خب شما مطمئنی که خدا گفته حتما حتما بنده من تو باید ۱۰ کار همراه فشرده انجام بدی؟؟؟؟
خدا میگه هرکس به اندازه خودش برداره
این بیشتر برداشتنه میشه اذیت کردن نفس که خب میشه حق النفسبه نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!هرکسی نیاز به استراحت داره قطعا ولی خب هرکسی باتوجه به میل و سلیقه و سبک زندگی و عقایدش این رو انتخاب میکه
حالا اون تفریح درسته ام که با یخورده جستجو تو دین میشه پیدا کردبه نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
-
M Tg اهل کجایی شما؟!
-
M Tg
نه حرف من این نبود
اتفاقا خوبه که ادم هوای دوستاشو داشته باشه
ولی بعضی وقتا حتی بعد از عذر خواهیِ طرف مقابل اونم نه یک بار بلکه برای چند بار عذر خواهی برای کاری که فقط یک بار اونم غیر عمد انجامش داده بخواین بهش متلک بپرونین یا سرزنشش کنین کاری بیرون از چارچوب روابط اجتماعیِ
امیدوارم باز اگ سوتفاهمی پیش اومد منو به بزرگواری خودتون ببخشین
و اگِ ناراحت میشین که با دوستاتون که واقعا منم به اونا به چشم دوست و خواهر خودم نگاه میکنم حرف نزنم
باشع حرف نمیزنم
فقط بخاطر اینکه دلم نمیخواد بین خودم و شخص دیگه ای خصومتی در کار باشهramses kabir سو برداشت کردید
بعدا توضیحمیدمالان سرم داغه از عصبانیت -
ramses kabir سو برداشت کردید
بعدا توضیحمیدمالان سرم داغه از عصبانیت -
ramses kabir سو برداشت کردید
بعدا توضیحمیدمالان سرم داغه از عصبانیتM Tg
ببخشید حانیه جان:)) -
M Tg
ببخشید حانیه جان:))fatemeh8181 تو کاری نکردی کببخشم
-
M Tg اهل کجایی شما؟!
-
M Tg شهر قشنگیه
-
ramses kabir واقعا انقدر ارزششو نداره بخاطرش از چیزای دیگه ام بزنم!
من نمیتونم 7 سال خودمو محدود کنم صرفا بخاطر یه خواسته!!
الآن برام هدفه و تلاشمم میکنم براش و باید بشه اما اگر نشد واقعا لزومی نمیبینم وقتمو صرفش کنم!
حسرت نشدنشو بخورم حسرت تایم از دست رفتمم روش؟
بالاخره سختیای خودشم داره و من تحملش میکنم ، این انرژی منفیایی هم که دارم بخاطر (میشه گفت) شکستیه که امسال داشتم ولی خب نمیزارم تکرار بشه ، حداقل تلاشمو میکنم تکرار نشه!خانومِ_دوست_داشتنی
خوبه ک تلاشتو میکنی
چون حداقلش بعدا پشیمون نمیشی که ای کاش تلاش میکردم
و بعدا اگِ نشد که مطمعنم میشه
نمیخواد بشینی حسرتشو بخوری و به خودت میگی
من تلاشمو کردم اونم به اندازه
و الان اگه نشدش حتما خدا نخواست و منم راضیم به رضای خدا
همین که تلاشتو میکنی
یعنی بیشتر از نصف راهو رفتی:)) -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A اصلا باهات بحث میکنم کلا محتاط میشم
تهشم فکرکنم چیزی گفتم که نباید میگفتمخوبه
خوبیه بحث همینه، ادم رو جوری بار میاره که رو قید هاش بیشتر تامل کنهمنم اولش اینطور بودم
الانم با بعضیا بحث میکنم، میترسم ://///
-
M Tg خوب میشه اب خنک بخور جوش اوردی یهو امپر چسبوندی
-
M Tg شهر قشنگیه
-
M Tg بله بله
-
@roghayeh-eftekhari اره منم یجا دیدم