هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 قد متوسط هیکل تو پر (از اینا که لاغر نیستن چاقم نیستن)
پوست روشن ، چشای قهوه ای متمایل به تیره (از اینا که تو نور روشن میشن)
موهات تا روی شونه اته ، خرماییه ، لبات کوچیک و صورتیه( از اینا که فشار بدی سفید میشه ، بعضی وقتا یهو بی دلیل تیره میشن)
لپ داریخانومِ_دوست_داشتنی احسنت دخترا چقدر خوب نظرشون رو میگن
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
خب شما مطمئنی که خدا گفته حتما حتما بنده من تو باید ۱۰ کار همراه فشرده انجام بدی؟؟؟؟
خدا میگه هرکس به اندازه خودش برداره
این بیشتر برداشتنه میشه اذیت کردن نفس که خب میشه حق النفسبه نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!هرکسی نیاز به استراحت داره قطعا ولی خب هرکسی باتوجه به میل و سلیقه و سبک زندگی و عقایدش این رو انتخاب میکه
حالا اون تفریح درسته ام که با یخورده جستجو تو دین میشه پیدا کردبه نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
خب شما مطمئنی که خدا گفته حتما حتما بنده من تو باید ۱۰ کار همراه فشرده انجام بدی؟؟؟؟
خدا میگه هرکس به اندازه خودش برداره
این بیشتر برداشتنه میشه اذیت کردن نفس که خب میشه حق النفسخب بزار بینم
اینم میشهولی خب
اینطور ادمو دو به شک میکنه، که نکنه الان من دارم کم کاری میکنم؟
ببین یه قاعده ایی هس، میگه که اگر به ادما برای انجام کاره یک ساعته، ده ساعت مهلت بدی، توی همون ده ساعت همون کار رو انجام میدن، در حالیکه میتونستن توی یه ساعت همونو انجام بدن! منظورم اینه که ارزش وقت مشخص میشه که کم باشه، خب وقتی این کمتر در دسترس باشه، باعث میشه من ارزششو بیشتر درک کنم و بالطبع به کارام بیشتر برسم!
بحثم اینهبه نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!هرکسی نیاز به استراحت داره قطعا ولی خب هرکسی باتوجه به میل و سلیقه و سبک زندگی و عقایدش این رو انتخاب میکه
حالا اون تفریح درسته ام که با یخورده جستجو تو دین میشه پیدا کردمن استراحت رو یجور تفسیر میکنم
استراحت البته منظورم جسمی نیستا، خواب منظور نیست، استراحت یعنی ذهنم استراحت کنه دیگه!
عاشق های واقعی رو دیدی؟بیس چاری به فکر معشوقن
من میگم اگه اونی که واقعا عاشق خدا باشه، باشه، دیگه خستگی فکری براش معنی نداره، چرا؟ چون هرکاری انجام میده در راستای معشوقشه! و از اینکار لذت میبره، بخاطر همین خسته نمیشه، تازه این تنها لذتیم هست که ما میگیم ادم رو زده نمیکنه!!! و باعث نمیشه ادم اذیت بشه اخرش!
اگه اینطور بشه، استراحت معنی نداره!! مثل زمان جنگ و دفاع مقدس!!به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرتمعذرت نداره
-
zeinab dehghani پایین تر صدات زدم ندیدی
چه خبر
چیکارا میکنی@دختر-بهار عاخب همه پیامارو نمیخونم:)
هیچ خبر سلامتی
زندگی
درس
فیلم
مشکلاتم
دغدغه های فکریم
دیگه چی بگم؟ -
@infinitie-a او نه من هنوز اونقدر بلد نیستم محتاط باشم فقط یخورده بیشتر میخونم که قرار چی بگم
@roghayeh-eftekhari انشاالله درست میشه
-
منم به عنوانِ یه پسر
زشته در موردِ یه نامحرم صحبت کنم
لطفا @ناظم جوُ عوض کن -
منم به عنوانِ یه پسر
لطفا @ناظم جوُ عوض کن -
@دختر-بهار عاخب همه پیامارو نمیخونم:)
هیچ خبر سلامتی
زندگی
درس
فیلم
مشکلاتم
دغدغه های فکریم
دیگه چی بگم؟zeinab dehghani چرا؟
-
منم به عنوانِ یه پسر
لطفا @ناظم جوُ عوض کنramses kabir ولی کلش باحاله هااا البته اگه قوی باشه ضعیف باشی حال نمیده
-
دلتون سوووووووووووز
من و مریم ناظم امروز همو دیدیم -
zeinab dehghani چرا؟
@دختر-بهار چی چرا؟
-
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی
بله! آقا(رهبری)
میگن شما ولو شده نیم ساعت هم که شده، به طور مستمر کتاب بخون، فقط مستمر باشه
بعد اصن کلییییییی ما حدیث و روایت داریم که در مورد استمرار عمل حرف میزنه
از این گذشته
کار مستمرِ که سخته، و ادم رو رشد میاره، و نه کار مقطعی!
کار مقطعی میشه شب امتحان! که همه بیست میگیرن!
کار مستمر میشه کنکور، که حالا با فاکتور گرفتن ناعدالتی هاش، عیار ادمارو مشخص میکنه!!حضرت آقا کاملا درست میفرمایند
مستمر خب آیا مثلا من تو برنامه دارم هر هفته دوشنبه وچهارشنبه و جمعه مطالعه کتاب غیر درسی داشته باشم و هر هفته تا آخر کنکورم این انجام میدم
مستمر نیست؟؟؟چرا
عههههه
قبول نیس
درسته اما یه ولی داره
اونی که هر روز انجام بشه، اجر بیشتری داره
ولی خب حرفت درسته
ممنونممثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
اینکه بیایی حالا برنامه خودت رو ذهنت رو شلوغ کنی چیزیو درست نمیکنه خب
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدیخب همین! خب هنر ادم اینه که هر پنج تارو با نظم حلو ببره و به همشون بتونه برسه، و الا خب همه میتونن از پنج تا کار دوتا رو کامل انجام بدن
البته ببخشیدا
نه چرا ببخشید؟ راحت باش ببین درسته که باید کارامو درست انجام بدم اما قدم قدم قرار نیست یهو بخوام حالا بیام سر خودم شلوغ کنم فکرم رو شلوغ کنم و باعث شه از همه کارهام بمونم شاید بزور خودم رو قانع کنم که حالا من باید اون کار رو انجام بدم ولی ببین انرژی اون عشق به کار نیست که حالا من بگم به عشق خدا اینکارو میکنم و دوست دارم دلیه نه صرف وظیفه خب ، و این میشه همون شرطی شدنه که من دارم فقط صرف اینکه میدونم خدا خوشحال میشه کاریو انجام میدم نه از ته دلم با انرژی گرچه هنوزم نیت خداست اما اونجا من میگم خودم با عشقم میام اینجا میگم نه من باید بیام وسط فرقش اینه که اونجا من میشم عبد عاشق و اینجا میشم یه عبد ساده تازه اگه باشم
میدونم منظورت چیهه هااا
ولی خب چند تا حرف هست
اولا شما این فیلم رو ببین
http://panahian.ir/post/4501
خب این حرف قاعدتا اشتباه نیست
فقط من سوالم اینه چجور بابد اینطور بشم!؟
شما میگی به مرور، ولی من خودم میگم اگر بخوام میتونم
الان شما دیدگاه اون دوستم رو داری که به این کارای من گیر میدهاون میگه تو دیگه خیلی داری علمایی ایی فکر میکنی
و اصن اینکارا کار تو نیس، حرف شما هم همینه
و خباینم الان برام مشکل شد
ولی خب فکر کنم حرف شما درسته@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا
عههههه
قبول نیس
درسته اما یه ولی داره
اونی که هر روز انجام بشه، اجر بیشتری داره
ولی خب حرفت درسته
ممنونمدیگه چرا قبول نیست؟؟
ولیشو بگو
نه اشتباه نکنتو درگاه الهی مهم اینه تو به درک فهم و هدایت درست و دائمی برسی
نه حالا صرف اون آدرنالین من بیام یکاری بکنم بعدا کلا انرژیم بره و..
بعد مجبورباشم با خستگی بزور ادامه بدم و خودم هم رنج ببرم و این اجر تمام کارای منو میاره پایین
چون خدا گفته من بیشتر از همه رو دوتا چیز حساسم یکی حق الناس یکی حق النفس و تو با این کار دچار حق النفس شدیمیدونم منظورت چیهه هااا
ولی خب چند تا حرف هست
اولا شما این فیلم رو ببین
http://panahian.ir/post/4501
خب این حرف قاعدتا اشتباه نیست
فقط من سوالم اینه چجور بابد اینطور بشم!؟
شما میگی به مرور، ولی من خودم میگم اگر بخوام میتونم
الان شما دیدگاه اون دوستم رو داری که به این کارای من گیر میدهاون میگه تو دیگه خیلی داری علمایی ایی فکر میکنی
و اصن اینکارا کار تو نیس، حرف شما هم همینه
و خباینم الان برام مشکل شد
ولی خب فکر کنم حرف شما درستهچشم میبینمش الان
درسته تو بخوای میتونی اما اون پله پله رفتنه میشه یه ساختمون محکم و پر انرژی
تو به من بگو برای ساختن یه ساختمون اینکه هی تند تند آجرارو روهم بذاری که فقط ساختمون زودتر تموم شه اما استحاکمی نداشته باشه بهتره؟؟
یا نه اینکه کاملا با حوصله درست روی برنامه و محاسبه اون آجرارو رویهم بچینی و محکم کنی و در آخر یه ساختمون محکم تحویل بگیری؟؟
نه ببین من نمیگم اینکارا کار تو نیست اتفاقا میگم هست اما نه یهویی نه زیاد نه بیشتر از ظرفیت خدا به هرکسی ظرفیتی داده
و تو براساس همون ظرفیت بیا جلو براساس همون ظرفیت پله های موفقیتت و عاشقیتو بچین بعد که اومدی بالا رسیدی حالا آمادهای از حد ظرفیتت بری بالاتر -
@Infinitie-A حالا ببین حرفمم این نیست که آدم یجا توقف کنه ، نه اصلا میگم کم کم بر طبق ظرفیتش
@Infinitie-A حالا ببین حرفمم این نیست که آدم یجا توقف کنه ، نه اصلا میگم کم کم بر طبق ظرفیتش
همین
من میگم ظرفیت منو کی تعیین کرده؟حس میکنم میتونم ولی نمیتونم
از طرفیم حس میکنم ول کردنش تفریطه و شل کردنه
-
@دختر-بهار چی چرا؟
zeinab dehghani مشکلات
دغدغه های فکری -
fatemeh8181 هسی؟
-
zeinab dehghani مشکلات
دغدغه های فکری@دختر-بهار زری اینا همیشه هس.
همه هم دارن
چیز جدیدی نیس والا -
M Tg همینطوری:/
-
@roghayeh-eftekhari zeinab dehghani M Tg ramses kabir @دختر-بهار maryam111 @masoumeh-shokrollahi @yasin-sheibak @F-Seif-0 fatemeh8181
منم دوست دارم تصوراتتون رو بدونم
الیته دوتاتون منو دیدین -
@دختر-بهار زری اینا همیشه هس.
همه هم دارن
چیز جدیدی نیس والاzeinab dehghani
اما اولین باره ازت میشنوم اینا رو برای همین:) -
M Tg همینطوری:/