هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi خب تا ابد که نمیشه بمونم😂
مثلن تو سن ۸۰ سالگی، با خودم بگم، برم یه سر به انجمن بزنم ببینم کیا آنلاینن😂😂😂
بعد مثلن مادربزرگ معصومه آنلاینه😂😂
://
دل کندن سخته خو😑نوه هات فالوت کنن بعد مثلا گروه ها پیشرفت کنه
گروه خاندان مشکین کل فک و فامیلت تو اون گروه عضو باشن
واییییییییی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐😂😂😂😂پیشنهادشو به مدیر بده
در دستور کار قرارش بده😂😂فعلا فقط خودتی و خودت برو زن کره ای بگیر بعد که بچه هات به سن کنکور رسیدن اونوقت بعد تازه برادر زاده هاتم بیار صدات کنن خان عمو مشکین (عمویی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂اوکی
برگام زن کره ایی رو یادم رفته بود😂😂😂سبحان خدا بگم چیکارت نکنه 😂 -
@masoumeh-shokrollahi 😂😂😂😂چشم مادربزرگ،دیگه بهت نمیگم مادربزرگ😂
نه الان که اینجام 😂😂کلی گفتم@infinitie-a اولا که تو زودتر از من پیر میشی اول به خودت پدربزرگ😏😂
اها اخه گفتی عذاب اوره
قراره یه اتفاقایی بیفته -
مشکین و جواهری در قصر😂😂
-
@infinitie-a اسمش چیه حالا ؟ دونگی ؟ یانگوم ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani 😐😂😂😂😂وای دونگ یی یادش بخیر 😂😂 بچه که بودم ازش خوشم اومده بود 😂
ولی نه😂 -
مثلا من بخوام یه درصد احتمال بدم کیمیا یا دایانا پاشونو بذارن انجمن قلم پاشونو از 3000 نقطه متفاوت میشکنم :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: تازه هر روزم بهشون منفی میدم و همه پستاشونو گزارش میدم اصلا میرم ادمین میشم اخراجش میکنم :////////
-
@infinitie-a اولا که تو زودتر از من پیر میشی اول به خودت پدربزرگ😏😂
اها اخه گفتی عذاب اوره
قراره یه اتفاقایی بیفته@masoumeh-shokrollahi
اها😂نه -
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
-
مشکین و جواهری در قصر😂😂
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشکین و جواهری در قصر😂😂
دستپختش خوبه پزشک هم هست بهش بیشتر فکر کن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
@masoumeh-shokrollahi نه اسم پسراشه😂
-
@mitra-ism-rahmani 😐😂😂😂😂وای دونگ یی یادش بخیر 😂😂 بچه که بودم ازش خوشم اومده بود 😂
ولی نه😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی نه😂دونگی = عشق اول = ناکام ماند :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@infinitie-a اونوقت به نظر شما کیمیا اسم پسره که میگی اسم پسراشن؟😐😂
-
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
آجیام اند :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آجی هام اند :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
سارا M 0
عه بخون😂
چند وقته زمین رو خیلی دارن مفهومی میدن بی انصافا😂
امیدوارم هر چی میخوای قبول شی🤩✨@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سارا M 0
عه بخون😂چشم😅❤
چند وقته زمین رو خیلی دارن مفهومی میدن بی انصافا😂
چون فهمیدن من به دارو علاقه پیدا کردم😐شانس منه😐😂
امیدوارم هر چی میخوای قبول شی🤩✨
همچنین عزیزدل😍💙
-
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
آجیام اند :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آجی هام اند :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اهااا😂😂😂
من گفتم تو از این کارا نمیکنی😂 -
@infinitie-a اونوقت به نظر شما کیمیا اسم پسره که میگی اسم پسراشن؟😐😂
@masoumeh-shokrollahi
دارم شوخی میکنم 😂 -
کیمیا و دایانا نوه هاتن؟
@mitra-ism-rahmani
مگه خواهر داری؟😐
من فک میکردم تک فرزندی😐 -
من گفتم تو از این کارا نمیکنی😂@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من گفتم تو از این کارا نمیکنی😂نه جدا واقعا چرا فکر کردید من میشینم اسم انتخاب کنم اونم چی اسم نوه هام ://///////////:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
خدا کنه هیچکدوم از فامیلامون اینجا نیان
اینقد چرت و پرت گفتم اینجا که دیگ ابرو ای برام نمیمونه😐😐 -
@masoumeh-shokrollahi
دارم شوخی میکنم 😂@infinitie-a لحنت جدی بود👀😂
-
من گفتم تو از این کارا نمیکنی😂نه جدا واقعا چرا فکر کردید من میشینم اسم انتخاب کنم اونم چی اسم نوه هام ://///////////:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اخه بحث نوه بود
گفتم شاید از همین الان داری نصیحتشون میکنی😂😂