خوابآلودگی
-
سلام بچه ها خووبین
~~من شبا ساعت 11یا12میخوابم بعد صبح ساعت4یا5بیدار میشم .وفتی بیدار میشم خمارم هرچی درس میخونم حالیم نمیشه خوابم میبره ~~
نمیدونم چیکا کنم ک خوابم نگیره
راهنمایی لطفا
@بچه-های-همخوانی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
@f-seif-0 مررسی
-
سلام بچه ها خووبین
~~من شبا ساعت 11یا12میخوابم بعد صبح ساعت4یا5بیدار میشم .وفتی بیدار میشم خمارم هرچی درس میخونم حالیم نمیشه خوابم میبره ~~
راهنمایی لطفا
@بچه-های-همخوانی
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401سلام طبیعیه
بدن به طور معمول به 7 ساعت خواب نیاز داره
شما خیلی کاهشش دادید
البته متفاوته ممکنه یکی با 5 ساعت خواب هم فول انرژی بشهاما خوب نیاز بدنه که 7 الی 6 ساعت خواب داشته باشه تا خواب آلودگی نداشته باشه
-
سلام طبیعیه
بدن به طور معمول به 7 ساعت خواب نیاز داره
شما خیلی کاهشش دادید
البته متفاوته ممکنه یکی با 5 ساعت خواب هم فول انرژی بشهاما خوب نیاز بدنه که 7 الی 6 ساعت خواب داشته باشه تا خواب آلودگی نداشته باشه
@سجاد-ذوالفقاری اخه توی طول روزم میخوابم
-
بدن به طور متوسط چه از نوزاد چه سالخورده به 6-8 ساعت خواب شبانه نیاز بایدی داره. مسلما احساس خستگی دارید. کمتر ازون باشه مغز اسیب میبینه
-
Sara rezaee 0 در کمککککککککککک گفته است:
نه ببینید این که میگن بدن به 7 تا 10 ساعت خواب نیاز داره منظور خواب پیوسته و شبانست
استراحت طول روز مدت کوتاه و واسه یه ریکاوریه
اما خواب شبانه و به طور پیوسته باید توی اون محدوده باشه
-
نه ببینید این که میگن بدن به 7 تا 10 ساعت خواب نیاز داره منظور خواب پیوسته و شبانست
استراحت طول روز مدت کوتاه و واسه یه ریکاوریه
اما خواب شبانه و به طور پیوسته باید توی اون محدوده باشه
@سجاد-ذوالفقاری خونمون توی طول روز خیلی شلوغه واسه همین مجبورم صبح زود بیدار شم که خلوت تره 🥺
-
@سجاد-ذوالفقاری خونمون توی طول روز خیلی شلوغه واسه همین مجبورم صبح زود بیدار شم که خلوت تره 🥺
خب یه پیشنهاد دارم براتون. شبا یه جوری هماهنگ کنید که ساعت 10 تا 2 صبح رو خواب باشید
هر 1 ساعت خواب تو این بازه انرژی معادل 1.30 - 2 ساعت خواب عادی میده به بدن
میتونین ازین موضوع استفاده کنین این تایم رو بخوابین در ازاش ساعت 4 صبح پاشین
-
Sara rezaee 0
خب نمیتونی بری کتابخونه؟ -
خب یه پیشنهاد دارم براتون. شبا یه جوری هماهنگ کنید که ساعت 10 تا 2 صبح رو خواب باشید
هر 1 ساعت خواب تو این بازه انرژی معادل 1.30 - 2 ساعت خواب عادی میده به بدن
میتونین ازین موضوع استفاده کنین این تایم رو بخوابین در ازاش ساعت 4 صبح پاشین
amirmohammad shakeri ممنون🥰
-
Sara rezaee 0
خب نمیتونی بری کتابخونه؟@f-seif-0 نه خیلی دوره یه ساعت یا بیشتر از وقتمو میگیره
-
@f-seif-0 نه خیلی دوره یه ساعت یا بیشتر از وقتمو میگیره
Sara rezaee 0
عایق صدا؟ -
Sara rezaee 0
عایق صدا؟@f-seif-0 مامانم نمیزاره
-
اها که اینطور
اگه میشه شب زود تر بخوابید . -
خانم محترم چقدر میگم صبح ۴ پا نشو ۵ پاشو.
-
سلام بچه ها خووبین
راهنمایی لطفا
@بچه-های-همخوانی
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401Sara rezaee 0
سلام وقتتون بخیر
یکی از مسائل بسیار مهم و نادرست اینه که جوانها و نوجوانها خودشون رو عادت دادن به درس خوندن در شب و صبح نمیتونن درس بخونن
و مشکل بعدی اینکه یک دانش آموز وقتی وارد مقطع متوسطه دوم میشه میخواد یک دفعهههه کلاااااا زندگیشو عوض کنه
مثلا میره ۱۰۰ تا کتاب تست میگیره ، بعد میاد ۱۲ میخوابه ۴ صبح بلند میشه...
شمایی که ساعت ۹ میخوابیدی ۶ روهم به زووور بیدار میشدی نمیتونی یک دفعه بدنت رو به یک بازه زمانی جدید عادت بدی
شمایی که روزی ۳ ساعت درس میخوندی نمیتونی یک دفعه بکنیش ۱۰ ساعت
شماهم ۱۱ ، ۱۲ بخواب ولی مثلا توی زنگهای گوشیتون امروز گذاشتین مثلا ۶ ، ۶:۵ ، ۶:۱۰ تا ۷ فردا که میخواین ساعت تنظیم کنین اون هفت رو بکنید ۵:۵۵ دقیقه -
Sara rezaee 0
سلام وقتتون بخیر
یکی از مسائل بسیار مهم و نادرست اینه که جوانها و نوجوانها خودشون رو عادت دادن به درس خوندن در شب و صبح نمیتونن درس بخونن
و مشکل بعدی اینکه یک دانش آموز وقتی وارد مقطع متوسطه دوم میشه میخواد یک دفعهههه کلاااااا زندگیشو عوض کنه
مثلا میره ۱۰۰ تا کتاب تست میگیره ، بعد میاد ۱۲ میخوابه ۴ صبح بلند میشه...
شمایی که ساعت ۹ میخوابیدی ۶ روهم به زووور بیدار میشدی نمیتونی یک دفعه بدنت رو به یک بازه زمانی جدید عادت بدی
شمایی که روزی ۳ ساعت درس میخوندی نمیتونی یک دفعه بکنیش ۱۰ ساعت
شماهم ۱۱ ، ۱۲ بخواب ولی مثلا توی زنگهای گوشیتون امروز گذاشتین مثلا ۶ ، ۶:۵ ، ۶:۱۰ تا ۷ فردا که میخواین ساعت تنظیم کنین اون هفت رو بکنید ۵:۵۵ دقیقهgomnam gharib
بعد اگر دیدین ۵:۵۵ بلند شدین خسته این دو روز از ساعت ۵:۵۵ تا ۷ تنظیم کنید
باید آهسته آهسته پیش رفت
برای اینکه یک عادت جدید به وجود بیاد ۲۱ روز باید تکرارش کنی و برای اینکه یک عادت بد از بین بره فقط کافیه ۲۱ روز تکرارش نکنی
من وقتی کلاس هفتم بودم ۱۲ میخوابیدم ۴ پامیشدم بدنم عادت کرده و ۴ صبخ خیلی هم سرحال هستم
قطعا اگر بدنتون رو عادت بدین صبح درس خوندن خیلی بهترهست