سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خوابآلودگی
-
Sara rezaee 0
خب نمیتونی بری کتابخونه؟ -
amirmohammad shakeri ممنون🥰
-
Sara rezaee 0
عایق صدا؟ -
Sara rezaee 0 در کمککککککککککک گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری خونمون توی طول روز خیلی شلوغه واسه همین مجبورم صبح زود بیدار شم که خلوت تره 🥺
اها که اینطور
اگه میشه شب زود تر بخوابید . -
خانم محترم چقدر میگم صبح ۴ پا نشو ۵ پاشو.
-
Sara rezaee 0
سلام وقتتون بخیر
یکی از مسائل بسیار مهم و نادرست اینه که جوانها و نوجوانها خودشون رو عادت دادن به درس خوندن در شب و صبح نمیتونن درس بخونن
و مشکل بعدی اینکه یک دانش آموز وقتی وارد مقطع متوسطه دوم میشه میخواد یک دفعهههه کلاااااا زندگیشو عوض کنه
مثلا میره ۱۰۰ تا کتاب تست میگیره ، بعد میاد ۱۲ میخوابه ۴ صبح بلند میشه...
شمایی که ساعت ۹ میخوابیدی ۶ روهم به زووور بیدار میشدی نمیتونی یک دفعه بدنت رو به یک بازه زمانی جدید عادت بدی
شمایی که روزی ۳ ساعت درس میخوندی نمیتونی یک دفعه بکنیش ۱۰ ساعت
شماهم ۱۱ ، ۱۲ بخواب ولی مثلا توی زنگهای گوشیتون امروز گذاشتین مثلا ۶ ، ۶:۵ ، ۶:۱۰ تا ۷ فردا که میخواین ساعت تنظیم کنین اون هفت رو بکنید ۵:۵۵ دقیقه -
gomnam gharib
بعد اگر دیدین ۵:۵۵ بلند شدین خسته این دو روز از ساعت ۵:۵۵ تا ۷ تنظیم کنید
باید آهسته آهسته پیش رفت
برای اینکه یک عادت جدید به وجود بیاد ۲۱ روز باید تکرارش کنی و برای اینکه یک عادت بد از بین بره فقط کافیه ۲۱ روز تکرارش نکنی
من وقتی کلاس هفتم بودم ۱۲ میخوابیدم ۴ پامیشدم بدنم عادت کرده و ۴ صبخ خیلی هم سرحال هستم
قطعا اگر بدنتون رو عادت بدین صبح درس خوندن خیلی بهترهست -
Sara rezaee 0
ببینید همه چیز به این بستگی داره که چطور بخواید خودتون رو عادت بدین
بدن عادت میکنه آهسته آهسته
ولی نه یکدفعه
من هم در طول روز خونمون شلوغه ولی بازهم یک پیشنهاد دیگه یاد بگیرید ازالان که بتونید در مکانهای شلوغ درس بخونید چون تو خوابگاه اینجوری نیست که -
این پست پاک شده!
-
Sara rezaee 0 در خوابآلودگی گفته است:
سلام بچه ها خووبین
~~من شبا ساعت 11یا12میخوابم بعد صبح ساعت4یا5بیدار میشم .وفتی بیدار میشم خمارم هرچی درس میخونم حالیم نمیشه خوابم میبره ~~
نمیدونم چیکا کنم ک خوابم نگیره
راهنمایی لطفا
@بچه-های-همخوانی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401امیدوارم مفید باشه
یا حق
-
Sara rezaee 0
وقتی اونجور که باید درس خوندنت بازدهی نداره پس کم خوابیدنت عملا تاثیر مثبتی نداره
دوتا کار میتونی بکنی:- شبا 9 10 بخوابی
- صبحا الکی انقدر زود بیدار نشی
(اره میدونم زود بیدار شدن حس خوبی بهت میده مخصوصا قبل از طلوع خورشید ولی خب باید شب خیلی زود بخوابی چون بعدش که هی وسط درس خوندن خوابت میبره و تا شب اعصابتو بهم میریزه)
پس بنا به لایف استایل خودت و جو خونتون تصميم بگیر که کدوم روش برات بهتره:)
این مدت که فریکی بیدار میشی ساعت مطالعه مفیدت چند ساعته؟
-
HADAF just rank one konkor
ببینید بستگی به بدن افراد داره
من به شخصه تا شیشم ۷ ساعت رو میخوابیدم
ولی از هفتم اخرش دیگه ۵ ساعت بخوابم
یا مثلا ممکنه کسی از ۲۴ ساعت روز ۱۴ ساعت بخواد درس بخونه غیرممکن نیست ولی یکدفعه اگه باشه هم روح و هم جسم اسیب میبینن -
gomnam gharib در خوابآلودگی گفته است:
ببینید بستگی به بدن افراد داره
من به شخصه تا شیشم ۷ ساعت رو میخوابیدم
ولی از هفتم اخرش دیگه ۵ ساعت بخوابم
یا مثلا ممکنه کسی از ۲۴ ساعت روز ۱۴ ساعت بخواد درس بخونه غیرممکن نیست ولی یکدفعه اگه باشه هم روح و هم جسم اسیب میبیننبه قول مشاورم ۹۰ درصد مشاوران همین رو میگن تا خیال دانش آموزان رو راحتکنن تا مثلا بیشتر درس بخونن در حالی که ضرر می بینن و دروغی بیش نیستخلاصه اینا رو اگرکسی بهتون گفت باور نکنید
-
Sara rezaee 0 نمیتونم خانم خوابم میگیره
-
من همیشه میگم هر آدمی با اون یکی فرق میکنه
هیچ چیزی قانون نیست
انسانی که میتونه زمین رو تحت سلطه خودش قرار بده(طبق فرمایش قران) قطعا میتونه کارهای بزرگتری انجام بده
انسانی که روح خدا در اون دمیده شده خیلی کارهای بزرگتری میتونه انجام بده
من کاری به هیچ مشاوری ندارم
مشورت میگیرم سوال میپرسم ولی اونو با قانونهای خودم تطبیق میدم -
Sara rezaee 0 سلام
این فیلم رو حتما ببینید سوال هاتون جواب داده میشه
https://alaatv.com/c/26133