هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot ایول به تو :face_savoring_food: کریم اهل تودلی هستی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا یسوال مافیا بازیش چجوریه ؟ تا یه حدودی میدونم ولی مجازی میشه آره ؟
عار
من تو تلگرام دیدم ک با ربات و اینا انجام میشه اصن گروه خاص خودشو داره بعد رتبه بندی میشن و اینا -
Sharllot ایول به تو :face_savoring_food: کریم اهل تودلی هستی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
4کر 😂
-
Sharllot خوب میخوای جیمیل یا اگه نه ایمیل ؟ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot خوب میخوای جیمیل یا اگه نه ایمیل ؟ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
رواله اینارو اوکی ترم 😂
ببین من حتی تو قسمت چت شطرنج هم در ارتباط بودم 😂 -
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
رواله اینارو اوکی ترم 😂
ببین من حتی تو قسمت چت شطرنج هم در ارتباط بودم 😂 -
Sharllot چندنفر نیازه دلم میخواد الان بازی کنم :face_with_tears_of_joy:
بذا حساب کنم
عامم
الان اینجا ک نمیشه .. چون باید اعضا ب پیوی دسترسی داشته باشن
شاید حداقل 5نفر بخواد 🤔
وای دلم تنگ حضوری بازی کردناش شد 💔 -
Sharllot
9کر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot خب پین که بهتر از جیمیله
الان برا من پین حکم بهشتو داره که از شهریور به اینور خودمو ازش منع کردم چقد دلم تنگ شده واسش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان برا من پین حکم بهشتو داره که از شهریور به اینور خودمو ازش منع کردم چقد دلم تنگ شده واسش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face:اکسپلورم بشدت مزخرف شده برا همین فلن ازش خوشم نمیاد 😂😐
-
Sharllot چندنفر نیازه دلم میخواد الان بازی کنم :face_with_tears_of_joy:
بذا حساب کنم
عامم
الان اینجا ک نمیشه .. چون باید اعضا ب پیوی دسترسی داشته باشن
شاید حداقل 5نفر بخواد 🤔
وای دلم تنگ حضوری بازی کردناش شد 💔 -
الان برا من پین حکم بهشتو داره که از شهریور به اینور خودمو ازش منع کردم چقد دلم تنگ شده واسش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face:اکسپلورم بشدت مزخرف شده برا همین فلن ازش خوشم نمیاد 😂😐
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

دراینکه پرچم دار هممون تو وزن و جرم و خوردن و کباب و گوشت اینا هستی ک شکی نیست خب 😂 ولی عار منم زیاد میخورم 🤔 بنویسین 😂
هرچند هنوزم نفمیدم منظور تگ دقیقا چی بود 😂 -
مثلا تفکرم از اسم شارلوت
یه دختر لاغر و قد بلند
که لباساش مثل لباسای زنا تو فیلمای دوره پهلوی
بعد سیاه هم باشه لباسش
یه کلاه هم مثل همین که پرو سحره داشته باشه
با یه کلت :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face: -
Sharllot پیوی که زیاد کار ندارن دارن ؟ فقط باید راوی مافیا را انتخاب کنه اونم راویو کسی میذاریم که پی ویش بازه
Sharllot پیوی که زیاد کار ندارن دارن ؟ فقط باید راوی مافیا را انتخاب کنه اونم راویو کسی میذاریم که پی ویش بازه
دوساله بازی نکردم جزئیاتش یادم نمیاد
ولی خب پیوی باید باشه ک راوی ازشون سوال میپرسه بتونن جواب بدن
یا راوی نقششونو بشون بگه -
دوساله بازی نکردم جزئیاتش یادم نمیاد
ولی خب پیوی باید باشه ک راوی ازشون سوال میپرسه بتونن جواب بدن
یا راوی نقششونو بشون بگه -
Sharllot هوم یه بیتربیوتی هم منو تابستون دعوت کرد به اکسپلور منم گفتم نه :///
پروت خیلی به اسمت میاد شارلوت :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پروت خیلی به اسمت میاد شارلوت :face_with_tears_of_joy:سلیقه ساقیه 😂 البته کاورش از خودمه 😌
@Saghi-Mortazavi 😌🤝 -
پروت خیلی به اسمت میاد شارلوت :face_with_tears_of_joy:سلیقه ساقیه 😂 البته کاورش از خودمه 😌
@Saghi-Mortazavi 😌🤝 -
مثلا تفکرم از اسم شارلوت
یه دختر لاغر و قد بلند
بعد سیاه هم باشه لباسش
با یه کلت :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلا تفکرم از اسم شارلوت
یه دختر لاغر و قد بلند
بعد سیاه هم باشه لباسش
با یه کلت :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face:لاغر عار ولی قد بلند ن
متوسطم 🤔 یک و 64 😂
لباس اینطوری ندارم متاسفانه 😂
ببین شارلوت اسم شیرینی هم هست 😂 تو اونو در نظر بگیر همونقد لطیف شیرین و چیز دیگ .. اینا 😂🍃