-
یه چیزایی تو زندگیم هس که نه میتونم از خدا بخوام ازم بگیرتش نه میتونم کنارش اروم باشم یه جورایی معلق بودنه امشب تاریکی و تنهاییم خدا ماننده ... یه چیزی در حد غروب جمعه راستی چرا انقد جمعه ها برام بار منفی داره؟!همه اینطورین؟!
-
بهاره ولی بهاری غروب جمعه...باور کن برامن انگار از اسمون مشهد دلهره می باره تگرگی!
-
بهاره بهار من دیوونم نه؟!اورررهههه معلومه که قشنگه
راستی بهار عکس زلیخای واقعی رودیدی؟ -
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
من عکس لیلی رو دیدم خیلی زشته این نیس !!
الان ندارمش وگرنه میفرستادم -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شنیده بودم لیلی زشته اما...البته هیچ بنده ای از خدا زشت نیس و زیبایی به ذاته که مجنون هم عاشق ذات لیلی شده بود
تو مو بینی و مجنون پیچش مو
تو ابرو، او اشارت های ابرو !
دانستنی : لیلی به اجبار پدرش با یه مرد بسیار بسیار خوب و ثروتمند ازدواج میکنه همون روز اول یه سیلی میزنه تو گوش اون بنده خدا میگه من فقط مجنون رو دوس دارم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1⃣ خانوم حامله ای رو فرض کنید که در حال حاضر هشت بچه داره! سه تا کرو لال ، دو تا نابینا ، یکی عقب افتاده ذهنی و خود این خانوم هم به بیماری سفلیس مزمن مبتلاست!
سوال : به نظر شما این خانوم باید سقط جنین کنه؟
2⃣ فرض کنید زمان انتخابات ریاست جمهوری رسیده و شما باید از بین 3 کاندید زیر یکی رو انتخاب کنید :
️ کاندید اول : با سیاستمداران و سیاست بازان حقه باز بدکاره ، مفت خور و بدنام ، بده بستون داره و اهل فال و پیشگویی و این نوع مزخرفاته. الکل مصرف می کنه ، سیگار برگ دود میکنه!
️ کاندید دوم : تا لنگ ظهر میخوابه ، مواد مخدر مصرف میکنه و هر شب نصف بطری ویسکی میخوره!
️ کاندید سوم : یک قهرمان جنگیه ، گوشت نمی خوره ، سیگار نمیکشه ، گاهی فقط یک لیوان آبجو میخوره و اهل کارهای خلاف و حقه بازی هم نیست!
سوال : شما کدوم یک از این کاندیدها رو روانه کاخ ریاست جمهوری می کنید؟
.
.
.
.
.
.
.
.
اول پاسخ دومی و دوم پاسخ اولی!
میدونید این کاندید ها چه کسانی بودن؟
️ کاندید اول فرانکلین روزولت!
️ کاندید دوم وینستون چرچیل!
️ و کاندید سوم آدولف هیتلر!
و اما اگر شما به سوال مربوط به اون خانوم حامله پاسخ مثبت دادید از تولد بتهوون جلوگیری کردید!
خدا هممون رو به خاطر قضاوت های نادرستمون ببخشه
️پس هممون یادگرفتیم ازین به بعد :
قضاوت ممنوع
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط kia انجام شده
سارا (شارليز ترون):
۳۰ روز با من، در آپارتمان من، در آشپزخونه ى من، در کنار تلویزیون همیشه خاموشه من بمون تا معنای واقعی زندگی رو با شکل و نمودار برات بکشم، تا بفهمی که در این سالها چیزی که میکردی زندگی نبوده.
۳۰ روز با من باش. صبح، ظهر، شب، نصف شب با من لیسی به بستنی قیفیت بزنو کارهای همیشه مهمت رو فراموش کن. زیر بارون با من برقص و با جمله نفرت انگیز الان سرما میخوریم حالم رو نگیر.
۳۰ روز با من شاد باش و استرس هات رو قورت بده، موبایل لعنتیت رو خاموش کن، ساعت مچی گرون قیمت مزاحمت رو بنداز توى سینک ظرفشویی!
بی خیال کار، بى خیال دیگران، بی خیال زمان و عقربه ثانیه شمار.
۳۰ روز برای زندگی کردن کافیه نه کمتر و نه بیشتر. با من دیوونگی کن و بعد از اون...
خداحافظ !"Sweet November"
"دیوانه باش
رها کن" -
یک روزهایی هست...
دلت می گیرد از نزدیک ترین آدمهای زندگی ات!
همان هایی که با دنیا هم عوضشان نمی کنی!
سخت است بفهمی بهترین کسانت می رنجانند تو را!
همان هایی که دم از معرفت می زنند!
یک روزهایی می فهمی که چقدر میان این همه "آشنــا"..."غــــریبـه ای"
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شهین می خاد فردا بره آزمون بده
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-