هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrz بسلامت
-
mrz به سلامت
-
دوستان شب خوش
فعلا@sobhan-1999 ایام ب کام
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط Zohre... انجام شده
بچه ها ب داداشم میگم که بره طبقه بالا دفتر برنامه ریزیمو بیاره بعد نمیرفت گفتم ب مامانم بهش بگه..میبینم مامانم میگه اره حسین برو یکیم برا خودت بیار چهارتا چیز توش بنویسی
-
بچه ها ب داداشم میگم که بره طبقه بالا دفتر برنامه ریزیمو بیاره بعد نمیرفت گفتم ب مامانم بهش بگه..میبینم مامانم میگه اره حسین برو یکیم برا خودت بیار چهارتا چیز توش بنویسی
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده@zohre-nowrouzi اخ آخ چقدر از این خیر خواهیا واسه آبجیم من میخواستم
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi اخ آخ چقدر از این خیر خواهیا واسه آبجیم من میخواستم
بابا نکته داره این
دفتر برنامه ریزی برا ساعت مطالعه اس از قبل باید نوشتع باشی
-
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi اخ آخ چقدر از این خیر خواهیا واسه آبجیم من میخواستم
بابا نکته داره این
دفتر برنامه ریزی برا ساعت مطالعه اس از قبل باید نوشتع باشی
@zohre-nowrouzi
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi عجب نکته ی ظریفی
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا یه راه بدین ایهام :| امروز اعصابمو خورد کرد
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi وااااااااااای ایهام باید بشینی حفظ کنی دیگه گرچه که هر چیم ایهام دارا رو حفظ کنی بازم یه چیزایی میاد که به عمرت نشنیدی خخخخخخخخ
-
@dr-bernosi وااااااااااای ایهام باید بشینی حفظ کنی دیگه گرچه که هر چیم ایهام دارا رو حفظ کنی بازم یه چیزایی میاد که به عمرت نشنیدی خخخخخخخخ
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی من کلمه های ایهام دارگاجو خوندم ولی اونام کافی نیس
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایهام مشکل دارم! کسی که توش قویه چطوری قوی شده؟! تو همه ارایه ها قویم به جز این :|
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی توش قوی نیس :| ؟
-
پسرا کجایین
Milad @Dr-Bernosi @dr-sobhanنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسرا کجایین
Milad @Dr-Bernosi @dr-sobhanدنبال یه لقمه نون حلال
-
ایهام مشکل دارم! کسی که توش قویه چطوری قوی شده؟! تو همه ارایه ها قویم به جز این :|
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام. دکتر جان تگ دانش آموزان درست شده . یه تاپیک بزن و سوالت رو بپرس
-
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسرا کجایین
Milad @Dr-Bernosi @dr-sobhanدنبال یه لقمه نون حلال
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan خسته نباشید
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nobody is afraid of heights , they are afraid to fall
Nobody is afraid to say I love you
they are afraid of the answer!
هیچ کسی از ارتفاع نمیترسه،
از افتادن میترسه
هیچ کسی نمیترسه از گفتن دوست دارم،
از جوابش میترسه! -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده