-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
roz رزی ...اون روزا دیگه برنمیگرده رفیق...از الان لذت ببر دنیا هنوزم قشنگ و باحاله ...من که خوشحالم همه چی گذشت و تموم شد الهی شکر ،آخه تازه دارم خوب میفهمم، به قول یه نفر، خیلی بچگی کردم
!..گل تا ابد رفیقمی ...مهم نیس چقد از اون روزا گذشته ،دوستای واقعی همیشه تو قلب همدیگن
فدای تو رفیق
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری روتو کن اونور خخخخ
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@فاطمه-کنکوری روتو کن اونور خخخخ
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
ای نگاهت نخی ازمخمل وازابریشم/چندوقت است که هرشب به تومی اندیشم
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حکیم بزرگ ژاپنی روی شن ها نشسته و در حال مراقبه بود...
مردی به او نزدیک شد و گفت: مرا به شاگردی بپذیر!
حکیم با انگشت خطی راست بر روی شن کشید و گفت: کوتاهش کن!
مرد با کف دست نصف خط را پاک کرد.
حکیم گفت: برو یک سال بعد بیا!
یک سال بعد باز حکیم خطی کشید و گفت: کوتاهش کن!
مرد این بار نصف خط را با کف دست و آرنج پوشاند.
حکیم نپذیرفت و گفت: برو یک سال بعد بیا!
سال بعد باز حکیم خطی روی شن کشید و از مرد خواست آن را کوتاه کند. مرد این بار گفت: نمی دانم!
و از حکیم خواهش کرد تا پاسخ را بگوید.
حکیم، خطی بلند کنار آن خط کشید و گفت: حالا کوتاه شد!
این حکایت، یکی از رموز فرهنگ ژاپنی ها را در مسیر پیشرفت نشان می دهد:
نیازی به دشمنی و درگیری با دیگران نیست. با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند.
به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده.
با کوتان کردن دیگران ما بلند نمی شویم و برعکس ، بازتاب رفتار ما باعث کوتاهی مان می شود. -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاهام چ خستس این دیونه هیچجا نمیره
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
من میدونم ک میرسم بالاخره ....من میسازم دوباره دنیامو ی نفره
U know; I'm best designer and i designe my life
How i want and god too -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
بذار تو حال خودم بااااااااشم
... منو چندتا شمعhttp://dl.smusic.ir/Amir Tataloo - Bezar Too Hale Khodam Basham.mp3
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Everyone goes through their trials in life. And at times it might feel like a domino effect, with one bad thing happening after another. I wish I could tell you this is an illusion but let's face facts. Shit happens to people and it doesn't matter how good you are. That's just life. But when those days come it's really what you do in those situations that defines your strength. Do you stand and rise or do you let it get the best out of you. I'm telling you all this because a lot of the times I'm talking to you I'm also talking to myself. Use the obstacles, the failure , the naysayers as motivation and teachers. Just like any good situation can turn bad. You can flip a bad situation into an amazing one. Have a great day and continue to be driven!
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Everyone goes through their trials in life. And at times it might feel like a domino effect, with one bad thing happening after another. I wish I could tell you this is an illusion but let's face facts. Shit happens to people and it doesn't matter how good you are. That's just life. But when those days come it's really what you do in those situations that defines your strength. Do you stand and rise or do you let it get the best out of you. I'm telling you all this because a lot of the times I'm talking to you I'm also talking to myself. Use the obstacles, the failure , the naysayers as motivation and teachers. Just like any good situation can turn bad. You can flip a bad situation into an amazing one. Have a great day and continue to be driven!
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شدهMehdi
ـــــــــMehdi
ـــــــــ, [۰۶.۰۵.۱۶ ۱۲:۰۳]
هرکسی از میان امتحانهایی در زندگیش میگذره.بعضی وقتا این ممکنه مثل یک دومینو باشه با سختی ها و اتفاقهایی بد ،یکی پس از دیگری. من امیدوارم ک بتونم به شما بگم که این یک وهم و خیاله اما بیاین با واقعیت رو به رو بشیم. گند زدن برای همه مردم اتفاق می افته و این مطرح نیست که چقدر شما خوبید. "این فقط زندگیه!" اما وقتی اون روزها واقعا میان شما در اون موقعیت چه کاری انجام میدهید اینه که نشان میده شما چقدر قوی و انعطاف پذیر هستید. شما میشینید و بعد پا میشید یا اجازه میدهید که بهترینی که میتونید باشیدو از شما بگیره.
من همه اینارو به شما میگم چون من وقت های زیادی رو با شما حرف میزنم من با خودمم حرف میزنم.
از موانع،از شکستها، بازنده ها، کسایی ک همیشه میگن نمیشه به عنوان یک معلم درس بگیر .
درست مثل اینکه هر موقعیت خوبی میتونه به بد تبدیل بشه.. شما میتونید یک موقیت بد رو به یک موقعیت خارقالعاده به یک سکوی پرتاب تبدیل کنید. روز خوبی داشته باشین. و ادامه بدید ک یک راننده بشید. -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تو رو به حسینت ترو به فاطمه قسم میدم
محمدو برگردون
بچه ها تروقران برا محمد دعا کنید دارن قلبشو احیا میکنن دعا کنین برگرده من دارم میمرم
تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دعا کنین محمد برگرده
خدا به جوونیش رحم کن -
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تو رو به حسینت ترو به فاطمه قسم میدم
محمدو برگردون
بچه ها تروقران برا محمد دعا کنید دارن قلبشو احیا میکنن دعا کنین برگرده من دارم میمرم
تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دعا کنین محمد برگرده
خدا به جوونیش رحم کن -
sogol توکل کن برخداان شاءالله که خوب میشه ازخودش کمک بخواه بحق قمربی دست بنی هاشم خوب میشه.
@فاطمه-کنکوری فاطمه میخوام از درد بمیرم
دعا کن رزینا بی پدر نشه