هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 از این نخودای بالای تریبون؟😐😂نه بابا هی صدام میزدن.محلم نمیذاشتم بچه ها لوم میدادن
میگم چرا کسی نیست یعنی دارن میخونن....من که مشاورم قرار بود برنامه رو برام بفرست هنوز نفرستاد
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 از این نخودای بالای تریبون؟😐😂نه بابا هی صدام میزدن.محلم نمیذاشتم بچه ها لوم میدادن
میگم چرا کسی نیست یعنی دارن میخونن....من که مشاورم قرار بود برنامه رو برام بفرست هنوز نفرستاد
-
rose77 :disappointed:
-
سلللاااااااام وخداقوت به نخبگاااان آلاااااایی...
دوستاااان اسم پسر پیشنهاد بدین ...
از این جیگیلیا که معلوم نیس پسره یا دختره نباااشه هاا..
من راکان و ارکان و انور ویاسین مدنظرمه....شماهاچی؟ -
من راکان و ارکان و انور ویاسین مدنظرمه....شماهاچی؟@dr-yassi اگه از اسم ترکی خوشت بیاد . یاشار . اوختای . من خیلی دوس دارم ولی اگه فارسی بخوای سپهر و سهیل خوبه
-
یاسین هم خوبه . واس چی میخوای؟
-
@dr-yassi اگه از اسم ترکی خوشت بیاد . یاشار . اوختای . من خیلی دوس دارم ولی اگه فارسی بخوای سپهر و سهیل خوبه
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi اگه از اسم ترکی خوشت بیاد . یاشار . اوختای . من خیلی دوس دارم ولی اگه فارسی بخوای سپهر و سهیل خوبه
یاشار داریم تو فامیل....
-
من راکان و ارکان و انور ویاسین مدنظرمه....شماهاچی؟ -
اگه پرسپولیس باخت اینو یادتون باشه باید اتحادمونو حفظ کنیم و همو ضایع نکنیم ، دشمنا همینو میخوان، ولی اگه برد همهتونو کچل میکنم استقلالی های 6 تایه ته جدولی 😂😂😂😂
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه پرسپولیس باخت اینو یادتون باشه باید اتحادمونو حفظ کنیم و همو ضایع نکنیم ، دشمنا همینو میخوان، ولی اگه برد همهتونو کچل میکنم استقلالی های 6 تایه ته جدولی 😂😂😂😂
خب باشه خودت شروع کردی فقط دعا کن ببره اگه نبرد خودم میدونم چکارکنم لنگ 4 تایی....:joy:
-
خب باشه خودت شروع کردی فقط دعا کن ببره اگه نبرد خودم میدونم چکارکنم لنگ 4 تایی....:joy:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن دیگه نبر ک باید صلح کنیم عربستان خوشحال نشه 😂😂😂😂
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یاسین هم خوبه . واس چی میخوای؟
واسه پسرم :joy:
برادرزاده ام .....

....