هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 نه برام مهم نیس
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ ساعت تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ ساعت تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
-
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
-
@zahra-m1999 شرمنده فیلمای استاد کازرانیان رو ندیدم ولی به نظرم اقای طلوعی خوبن ولی تست خیلی مهمتره با فیلم فقط یه تسلط نسبی بدست میاری
-
usernae در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام میگم اگه کسی امسال کنکور اون رشته ای ک دلش میخواد رو قبول نشه.تکلیفش چیه؟ینی برا سال بعد باید کتابای نظام جدید رو بخونه؟؟ یا کنکور نظام قدیم رو میتونه بده ؟؟بی انصافیه ما فقط یه سال حق کنکور دادن داشته باشیم!!
هیچی معلوم نیست. فعلا که سازمان سنجش حرفی در این باره نزده
mohammadhassan معلمامون میگن تا دو سه سال کنکور نظام جدید و نظام قدیم از هم جدان.ولی خب سازمان سنجش ک چیزی نگفته
-
-
بچه ها بر ریاضی وفیزیک یازدهم چ کتابایی خوبه؟
-
گفتم الهلال سوراخ میشه ها
فعلا تو قوطین بدبختا
-
گل زدن :|
-
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پنالتی مفت برا اونا گرفت !پنالتی ما رو نگرفت !یاده بازی با آرژانتین افتادم !!!
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دیگه بازی اشتباه داوری هم داره البته به نفع شما شد که حداقل یه حرفی واسه گفتن داشته باشین هنوز وقت هست نا امید نباش...........خخخخ
-
@ادمین @ناظم flog نبود مگه اون ک باعث میشد دیگه کامنت های کاربر مورد نظر رو نبینیم ؟
اگه خیلی ناراحتی چیزی نمیگم امیدتو از دست نده یه نیمه دیگه هست شما میتونین فقط فعل خواستن رو صرف کنید شما میتونین 5 تا گل بزنین......
-
حالا فک کن رو اینا همش باخته پرسپولیس از همش بدتره....
من برم بازی شروع شد -
حالا فک کن رو اینا همش باخته پرسپولیس از همش بدتره....
من برم بازی شروع شدrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالا فک کن رو اینا همش باخته پرسپولیس از همش بدتره..خخخ
ولمون کن خواهرم