-
خربزه میخورم گلوم میسوزه همم میخاره ولی با این وجود بازم میخورم
(
)
یه غذای محلی هم هست که موقع قورت دادن قلقلکم میاد
بچه ای که بقل میکنم باید اروم باشه زیاد وول بخوره بقلم قلقلکم میاد( برادرزادم :/)
بوی سیر بیاد حالت تهوع میگیرم
تا حالا غذاهای فست فودی نخوردم( بهم میگن سوسول
)
کیک و شکلات کاکائوییم حالمو بهم میزنه
تا حالا اشپزی نکردم حتی در حد درست کردن نیمرو( میگن خاک تو سرم
و بیچاره شوهرم )
Masoumeh چطو زنده ای تو
-
(
)
بچه ای که بقل میکنم باید اروم باشه زیاد وول بخوره بقلم قلقلکم میاد( برادرزادم :/)
)
و بیچاره شوهرم )
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شدهMasoumeh در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
تا حالا غذاهای فست فودی نخوردم
( بهم میگن سوسول
)
و بیچاره شوهرم )
من یه تاپیک میزنم و در مورد ترک عادت های بد صحبت میکنم شما حتما تو اون تاپیک شرکت کنید و این عادت های ناپسند و بد رو بذارید کنار :| یعنی چی فست فود نمیخورم و غذا هم درست نمیکنم ؟ :| خو بالاخره که یه بدبختی باید بیاد شما رو بگیره :| لابد ظرف ها رو هم اون باید بشوره ؟ (شوخی بود ناراحت نشید !!!)
مردم غذا فست فود نمیخورن بعد من عاشق همبرگر های خسرو کثیفم :| یعنی لقب یارو شده کثیف ولی ساندویییچاااااش -
(
)
)
و بیچاره شوهرم )
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط Amir_M_Saberi انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Masoumeh چطو زنده ای تو
-
-
Masoumeh در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
( بهم میگن سوسول
)
و بیچاره شوهرم )
من یه تاپیک میزنم و در مورد ترک عادت های بد صحبت میکنم شما حتما تو اون تاپیک شرکت کنید و این عادت های ناپسند و بد رو بذارید کنار :| یعنی چی فست فود نمیخورم و غذا هم درست نمیکنم ؟ :| خو بالاخره که یه بدبختی باید بیاد شما رو بگیره :| لابد ظرف ها رو هم اون باید بشوره ؟ (شوخی بود ناراحت نشید !!!)
مردم غذا فست فود نمیخورن بعد من عاشق همبرگر های خسرو کثیفم :| یعنی لقب یارو شده کثیف ولی ساندویییچاااااش@dr-sobhan در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
Masoumeh در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
( بهم میگن سوسول
)
و بیچاره شوهرم )
مردم غذا فست فود نمیخورن بعد من عاشق همبرگر های خسرو کثیفم :| یعنی لقب یارو شده کثیف ولی ساندویییچاااااشتاپیک رو موافقم باهاتون تا دلتون بخواد عادتای بد دارم
حالا چه اشکال داره شوور آدم ظرف بشوره
کلا دو سه بار خوردم ساندویچ اونم یادم نمیاد کی بود -
Masoumeh چرا هیچ کس جواب تاپیک منو نمیده بابا گیر کردم جواب بدین برم بقیشو بخونم
وقتی یه چیزیو نفهمم بیخیال نمیشمو ننمیرم سراغ مبحث بعد@mori-rt در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
Masoumeh چرا هیچ کس جواب تاپیک منو نمیده بابا گیر کردم جواب بدین برم بقیشو بخونم
وقتی یه چیزیو نفهمم بیخیال نمیشمو ننمیرم سراغ مبحث بعدچرا شما هر سوالی دارین اینجا
خب بفرمایین تو تاپیک تو دلی مطرح کنین سوالتونو -
@mori-rt در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
وقتی یه چیزیو نفهمم بیخیال نمیشمو ننمیرم سراغ مبحث بعدچرا شما هر سوالی دارین اینجا
خب بفرمایین تو تاپیک تو دلی مطرح کنین سوالتونو -
غیر از یکیدوتا پیام بقیش تفاوت سلایق بود انگار جلسه خواستگاریه هرکس ی چیزی میگه ک ب تفاهم برسه :)))))
استقلالی بودن یا عاشق ورزشای رزمی بودن عجیبه؟؟؟؟چیبگم
خوش باشید:))))
-
غیر از یکیدوتا پیام بقیش تفاوت سلایق بود انگار جلسه خواستگاریه هرکس ی چیزی میگه ک ب تفاهم برسه :)))))
navayedell در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
خب تفاوت سلایق ممکنه عجیب باشه برا بعضیا
مرسی همچنین شمام خوش باشید -
خب تفاوت سلایق ممکنه عجیب باشه برا بعضیا
مرسی همچنین شمام خوش باشیدMasoumeh تفاوت سلایق ک عادیه اگ تفاوت نباشه ک انسان بودن معنی نداره خواهر گل؛)
-
Masoumeh تفاوت سلایق ک عادیه اگ تفاوت نباشه ک انسان بودن معنی نداره خواهر گل؛)
خب مگه من گفتم غیر عادیه
البته که فرمایش شما کاملا درسته
ولی همین سیب زمینی خام خوردن من
ربطی به سلیقه داره عایا ؟ -
خب مگه من گفتم غیر عادیه
البته که فرمایش شما کاملا درسته
ولی همین سیب زمینی خام خوردن من
ربطی به سلیقه داره عایا ؟Masoumeh ن دیگ معصومه جان گفتم بجز چن تا پیام ک برای شما جزوشون بود واقعا هم عجیب بود
جالب بود برام
-
Masoumeh نود درصد اوقات سرتاپا مشکی میپوشم(کتون و جین فقط) اون ده درصدم جین میپوشم دوباره ولی جین آبی. کوله پشتیم همیشه باهامه تحته هیچ شرایطی ولش نمیکنم حتی تو عروسی خاهرمم کولم باهام بود:/ وقتی با ی چیز حال کنم دگ ولش نمیکنم. الان نزدیک ۲ساله کفشایی ک میپوشم شده فقط هوراچی بلک(نایک) ینی خراب شه یکی دیگشو میخرم ولی فقط هوراچی میپوشم. تحته هیچ شرایطی کفشمو از کتونی ب کفشه دگ ای تغییر نمیدم مگ الستار باشه-- اونم ساق کوتاه مشکی-- تیکه کلامم" زر نزن تو یکی.سیرداغ. و و و:/// تقریبن ب همه م میگم و دردسرساز میشه گاهی اوقات. اخلاقم خیلی تنده و اکثر اوقات ب دردسر انداخته منو. سرهمین لحنه تندم سال دوم دبیرستان ا مدرسه اخراج شدم:/سال چهارم دبیرستانم تا مرز اخراج رفتم ولی چون غیرانتفاعی بودمو پول داده بودم اخراجم نکردن:| خیلی کینه ایم خیلی
من فوبیا دارم. ب مارمولک. ی دوسته بیشعوریم داشتم خاس اذیت کنه عکسشو گزاش بکگراند گوشیش منم گوشیشو خورد کردم جلو چشش
خیلی چیز هس بگم ولی دگ نمیگم حوصله ندارم تایپ کنم
راستی.برعکسه بقیه ک میمیرن واسه شکلات و ماکارونی من از جفتشون چندشم میشع:/نمیخورم. اخین باری ک خوردم یادم نمیاد
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alizadeh-m
مارمولک -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان کا شماهارو دیدم ب خودم و رفتارام امیدوارشدمممم
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی هر چی فک کردم رفتار عجیبی بنظرم ندارم .....
قربون خودم برم که بابام دختر داره شاه نداره...
اعتماد به سقفم خودتی دوست عزیز -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی معلم داره درباره ی یه چیز غیر درسی صحبت می کنه یهو سوال درسی می پرسم ازش بعد کل کلاس میزنه زیر خنده...
ولی از قصد نیست
الان که دیگه گذشت اون موقع ها و خاطره شد -
اعتماد به سقفم خودتی دوست عزیزنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۶، ۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
اعتماد به سقفم خودتی دوست عزیزفکر کنم منظورت این بود رفتار عجیبت اعتماد به نفس بالاته
(شوخی :| )