هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mahsaaa rezaeeereplied to maryam111 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 پعف :|
-
Amirbernosireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من شبیه کمال المک شدم، تو زمانی که من کنکور دادم و هنوزم میدم، رفتن یه شاه سنجشو دیدم
هنوزم دارم میدم
-
mahsaaa rezaeeereplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib میانگین ترازش 7500 بود:|
-
ذهنتون رو درگیر نکنید انقدر
-
@amir-bernousi نه سال اول کاری میکنه ملت خوششون بیاد ازش:/
قیافه خدایی رو میدیدی آدم حس میکرد یه چی تو ذهنشه که قراره بدبختت کنه -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi
خب یه سال جدی بخونید واقعا توکل کنید به خدا
خدارو چه دیدین
با انگیزه بخونید البته کنکوری نیستما
ولی خب یکی داشتیم ۶ سال پشت کنکور موند و قبول شد خداروشکر -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib نه بابا تو مدرسه ما یکی صد خورده ای منطقه سه آورد دانشگاه تهران رفت
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee
سکوت میکنم -
@zahra-hamrang
چجوریه؟ -
از ساعت ۳ نصف شب تا الان هیچی نخوردم
-
mahsaaa rezaeee کشوریه
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib چی چجوریه؟:/
-
mahsaaa rezaeeereplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib منطقی ترع :|
-
@zahra-hamrang
مثلا یکی ۱۵۰ میاره میره تهران
یکی ۲۰۰۰ میاره میره دولتی
یکی ۱۰۰۰ میاره ازاد -
چطوریه اخه؟
-
فقط سیس من موقع انتخاب رشته
میدونستم دندون و دارو و پزشکی نمیارما
ولی داشتم با مامانم بحث میکردم که اولین انتخاب پزشکیم رو شهید بهشتی بزنم یا دانشگاه تهران -
Amirbernosireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib خب منم امسال ششمین سالیه که پشت کنکورم :|
-
mahsaaa rezaeeereplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib ب انتخاب رشتته هم بستگی داره ها
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib خب بستگی به انتخاب رشته و کدوم شهر رو بخوای داره
182513/1000113