هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازادreplied to Marzieh Abouei on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ن من دور نمیتونم ببینم کتاب هم باید نزدیک بیارم
-
Marzieh Aboueireplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak من حرف زور تو کتم نمیره🥲
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
مظلووووووممممم؟؟؟؟؟؟ -
@yasin-sheibak اره دیگه خودمون میدونیم چیکار کردیم من ک خیلی خیلی ضعیفه متاسفانه . ولی عکس میزارم پروفم ببین چند مین دیگه
-
Marzieh Aboueireplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد من سالمم با عربان رفتم به اون گفت چشات کشیده بالا به من گف نههه سالمیینی حالا من اصراررر داشتم چشام خرابه
-
مجتبی ازاد اره اره
-
ramses kabirنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
لعنت به معلمی ک میگه هرکی امتحانو بالای 15 بیاره بیست میشه
ولی امتحانو طوری طرح میکنه یه نفر بالا ده نیاره:||
خدایا مرسی ازت:)) -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
شما پسرا زیادی خوش خوراک تشریف دارین
من ۲۴ ساعتم هیچی نخورم گشنمم نمیشه میتونم ۵ ساعتم پشت هم والیبال بازی کنم -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib نیستم؟!
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
gomnam gharib نه منم 5 دقیقه چیزی نخورم چیزیم نمیشه
-
Marzieh Aboueireplied to ramses kabir on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir اووففف این معلم زبان ماس
-
ramses kabir :")
-
Marzieh Aboueireplied to ramses kabir on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir لنتیییی تهشهههههه میگه هااا ۱۰ نمره گذاشتم اسونه باقیش برین بیشتر بخونین
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
این خیلی بزرگه
۱۵ سانت دیگه میرسه به قد بابام بدرد نمیخوره دیگ فقط دیگ -
HADAF MAN
عه همزاد:))
خوبی؟:)) -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ما معلممون ازمون بیشتر کم نکنه 25 صدم هم اضافه نمیکنه :")
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib ابجی گلم شما یکم کوچیک نه من خیلی گندم
-
Marzieh Aboueireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اصلا بیل
-
ramses kabir سلام :")
مرسی خوبم :")
تو چطوری
چ خبر
182892/1000113