هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 در موسیقی کده
گفته است:
غمگین ترین صحنه یک عشق همین است...
باران بزند شعر بیاید....
تو نباشی....این چی بود؟ ی پست از یه تاپیک دیگه اینجا گذاشتی یعنی میشه؟
Mehdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 در موسیقی کده
گفته است:
غمگین ترین صحنه یک عشق همین است...
باران بزند شعر بیاید....
تو نباشی....این چی بود؟ ی پست از یه تاپیک دیگه اینجا گذاشتی یعنی میشه؟
اره یه اهنگ تو موسیقی کده بود
نقل قول میزنی کپی پیست میکنی اینجا -
بارون شدید میزد
بعد من رو پله سنگی وایساده بودم ۷ پله پایینم بود اخرشم سنگ بود
داشتم کفش میپوشیدم تو حال خودم بودم فاطمه هولم داد لیز خوردم فقط خدا رحم کرد نرفتم رو سنگ صاف رفتم تو گلدون سیکاس با کله انقدرررر همه چیز یهویی شد تا ۳۰ ثانیه اول اصلا هیچ کاری نمیتونستم بکنم بعد مادرم اومد کمکم کرد بلندشم اصلا یه وضعی -
@yasin-sheibak PC
مجتبی ازاد اطلاعات سخت افزاری سیستمت رو بگو
-
مجتبی ازاد نه اصلا نداشتمش دان کردم الان دارم نصب میکنم من بازی نصب میکنم یک ربع نیم ساعت بازی میکنم بعد فراموشش میکنم فقط یک سری بازی مثل نیدفوراسپید و یوروتراک که رانندگی هست و ارامش خاصی بهم میده رو هر شب انجام میدم اصلا برام فرقی نمیکنه درس دارم یا نه هرشب نیم ساعت اختصاص میدم به یک بازی تو سبک رانندگی
@yasin-sheibak نید فور رو یک پک اهنگ دارم براش خیلی حقه . موقعیت بشه برات میفرستم
-
gomnam gharib واقعا میگم اخلاقت واقعا خوبه
@yasin-sheibak
لطف داری داداشی -
maryam111 نه اگه زمین کج نبود که میمردیم
تغییرات اقلیمی تقصیر توعهamir ahmadi آره.
-
دوستان گوشیم الان خاموش میشه فعلا
-
@yasin-sheibak نید فور رو یک پک اهنگ دارم براش خیلی حقه . موقعیت بشه برات میفرستم
مجتبی ازاد حله
-
@yasin-sheibak
لطف داری داداشیgomnam gharib فدات
-
مجتبی ازاد اطلاعات سخت افزاری سیستمت رو بگو
@yasin-sheibak پردازنده سه هسته ایی AMD با فرکانس 3.40 رم 4 گرافیک یک گیگ 630 رم قبلا 8 بود ولی اوردم پایین برای کنکور بازی نکشه خخخ
-
-
@yasin-sheibak پردازنده سه هسته ایی AMD با فرکانس 3.40 رم 4 گرافیک یک گیگ 630 رم قبلا 8 بود ولی اوردم پایین برای کنکور بازی نکشه خخخ
-
@آرمان-میرانی برادر ظهور حالا حالا ها نیست 100 نوع روایت هست در مورد ظهور ک بعد انقلاب تمرکز رو گذاشتن رو اینکه هر جمعه منتظر باشیم . ظهور شرایط خاصی داره . شک نکن موقعی میاد ک فقط 1 درصد جهان زنده هست . میاد با اونا میسازه جهان رو
مجتبی ازاد
مخالفم -
@yasin-sheibak نخند همین سلطون اپکس زدم فورتنایت زدم کالاف زدم .
-
دوستان گوشیم الان خاموش میشه فعلا
@آرمان-میرانی
به سلامت داداش -
@آرمان-میرانی این یکی از صد روایت هست . ک عقلانی هم نگاه کنیم یک حرفه ایی همیشه کارت کینگ ش رو میزاره اخرین دقایق بیاره تو کار .با یک ضربه ناک کنه همه رو .خودمونی گفتم ولی خب عقلانی ترینش اینه به نظر من
مجتبی ازاد اره اما میتونن خیلی زود تر اتفاق بیفته به نظر من اصلا معنی نمیده ظهور رو خودمون بگیم خیلی دیگه هست
-
من هک کردن رو دوست دارم ؛
-
amir ahmadi اهومم
@zahra-zahraii زن عموت اونجاس
باز فامیل نمیشین
اسم کوچشون چیه؟
-
مجتبی ازاد
مخالفمgomnam gharib هووم برو تحقیق کنن فقط 5 درصد دین از صدا و سیما پخش میشه دین بزرگتر از چیزی هست نشون میدن از کسی هم نپرس برو توی کتاب ها بگرد کتب قدیمی .