هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اطلاعات سخت افزاری سیستمت رو بگو
@yasin-sheibak پردازنده سه هسته ایی AMD با فرکانس 3.40 رم 4 گرافیک یک گیگ 630 رم قبلا 8 بود ولی اوردم پایین برای کنکور بازی نکشه خخخ
-
-
@yasin-sheibak پردازنده سه هسته ایی AMD با فرکانس 3.40 رم 4 گرافیک یک گیگ 630 رم قبلا 8 بود ولی اوردم پایین برای کنکور بازی نکشه خخخ
-
@آرمان-میرانی برادر ظهور حالا حالا ها نیست 100 نوع روایت هست در مورد ظهور ک بعد انقلاب تمرکز رو گذاشتن رو اینکه هر جمعه منتظر باشیم . ظهور شرایط خاصی داره . شک نکن موقعی میاد ک فقط 1 درصد جهان زنده هست . میاد با اونا میسازه جهان رو
مجتبی ازاد
مخالفم -
@yasin-sheibak نخند همین سلطون اپکس زدم فورتنایت زدم کالاف زدم .
-
دوستان گوشیم الان خاموش میشه فعلا
@آرمان-میرانی
به سلامت داداش -
@آرمان-میرانی این یکی از صد روایت هست . ک عقلانی هم نگاه کنیم یک حرفه ایی همیشه کارت کینگ ش رو میزاره اخرین دقایق بیاره تو کار .با یک ضربه ناک کنه همه رو .خودمونی گفتم ولی خب عقلانی ترینش اینه به نظر من
مجتبی ازاد اره اما میتونن خیلی زود تر اتفاق بیفته به نظر من اصلا معنی نمیده ظهور رو خودمون بگیم خیلی دیگه هست
-
من هک کردن رو دوست دارم ؛
-
amir ahmadi اهومم
@zahra-zahraii زن عموت اونجاس
باز فامیل نمیشین
اسم کوچشون چیه؟
-
مجتبی ازاد
مخالفمgomnam gharib هووم برو تحقیق کنن فقط 5 درصد دین از صدا و سیما پخش میشه دین بزرگتر از چیزی هست نشون میدن از کسی هم نپرس برو توی کتاب ها بگرد کتب قدیمی .
-
amir ahmadi قربونت
متاسفانه نه@dr-mahh چرا؟
چیزی شده؟
-
مجتبی ازاد برای من پردازنده اینتل فرکانس 2.93 گرافیگ یک انویدیا رم 4
-
@آرمان-میرانی
به سلامت داداشgomnam gharib ممنون من تو جواب نمیگم آبجی شاید خوشتون نیاد
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینم سیه دخت هاجرو...
Mehdiamir ahmadi
دایی توهم ا اینا خوشت میاد -
amir ahmadi
عا پس دار و درختش نیس. حالا رفتین تا حالا؟
قافیه ای دارهMehrsa 14
نه متاسفانه فقط ادرس بلدم
-
من هک کردن رو دوست دارم ؛
gomnam gharib کار اخلاقی نیست ولی حال میده
-
amir ahmadi آره.
maryam111 عصبی
سلام خوبی؟
️
-
@yasin-sheibak نخند همین سلطون اپکس زدم فورتنایت زدم کالاف زدم .
مجتبی ازاد خب قویه
-
gomnam gharib هووم برو تحقیق کنن فقط 5 درصد دین از صدا و سیما پخش میشه دین بزرگتر از چیزی هست نشون میدن از کسی هم نپرس برو توی کتاب ها بگرد کتب قدیمی .
مجتبی ازاد
۲ سال پیش من این نبودم و خیلی عوض شدم
دنبال منابعم رفتم تو دقیق ترینشون تو معتبرترینشون
نه فقط تو کتابهای شیعه بلکه تسنن
من اصلا کاری به صدا سیما ندارم اصلا تلوزیون نمیبینم