هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak داداش بخند میرسی به درسش خخخ
مجتبی ازاد امروز داشتم درس میخوندم بعد تایمی که درس خوندم اوج بازار بوده نبودم نزدیک حدود 6 درصد از سود کم شد!
-
اما من نمیدونم چرا نسبت به این بهداشت حس خوبی دارم
-
@yasin-sheibak لازم به کار نیست شما از الان همشو استادی برادر .
مجتبی ازاد دهنت
-
-
مجتبی ازاد امروز داشتم درس میخوندم بعد تایمی که درس خوندم اوج بازار بوده نبودم نزدیک حدود 6 درصد از سود کم شد!
@yasin-sheibak
واد فاک شانس
-
Hhh Hh اوه خواهرت چ تنوع ژانری داره تاجایی ک دیدم دخترا توکیورونجر دنبال نمیکردن پسرونه میدونستن . اینم انداختم بعد کنکور ببینم
مجتبی ازاد
ژانرای پسرونه تنوع بیشتری داره و هیجانی تره
ناگفته نماند بعضی از انیمه ها با اینکه نقش اصلی دختره باز خیلی موفق بوده . مثل وایولت اور گاردن -
اما من نمیدونم چرا نسبت به این بهداشت حس خوبی دارم
gomnam gharib درس خوب و مفیدیه ولی نه برا سال کنکور
-
Mahdi H در " مشاعره " گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
ای بغض فرو خفته مرا مرد نگه دار
تا دست خداحافظیاش را بفشارم
چه هماهنگ بود این
@سجاد-ذوالفقاری
هرچی شعر گفتم همه ازخودم بودن
جز دوتاش -
مجتبی ازاد
ناگفته نماند بعضی از انیمه ها با اینکه نقش اصلی دختره باز خیلی موفق بوده . مثل وایولت اور گاردنHhh Hh اره اصن وایولنت گاده برا خودش . مخصوصا اگرنت قوی باشه 1080 یا 2K بگیری ببینیش
-
مجتبی ازاد
ناگفته نماند بعضی از انیمه ها با اینکه نقش اصلی دختره باز خیلی موفق بوده . مثل وایولت اور گاردنHhh Hh
من هایکیو هم دوست داشتم -
مجتبی ازاد
ناگفته نماند بعضی از انیمه ها با اینکه نقش اصلی دختره باز خیلی موفق بوده . مثل وایولت اور گاردنHhh Hh نام تو هم مین کرکتر اصلی بود و تو سال خودش غوغا کرد .
-
@yasin-sheibak
واد فاک شانس
مجتبی ازاد دقیقا تایم درسی من که بین 3 تا 8 هست همون موقع تازه اوج بازاره
-
Hhh Hh
من هایکیو هم دوست داشتمgomnam gharib توی ژآنر ورزشی اوووم بدک نیست ولی توصیه میکنم بین چون ماستا رو میریزن تو قیمه ها
-
مجتبی ازاد دقیقا تایم درسی من که بین 3 تا 8 هست همون موقع تازه اوج بازاره
@yasin-sheibak برو ک بسوزی
-
amir ahmadi هنگوت چیه؟!
@dr-mahh یه برنامهس
-
Hhh Hh حالا جلو ک ستمه پول نتش رو دادی حداقل ببین شاید نکته ای چیزی نهفته باشه .
بعدش هم این برای یک دبیرستانی زشته خب پاشن میان بگن این چوب حالا یک بوسه یا دستی کشیده شده نبین پسرم . :|مجتبی ازاد
نفهمیدم چی گفتید -
gomnam gharib توی ژآنر ورزشی اوووم بدک نیست ولی توصیه میکنم بین چون ماستا رو میریزن تو قیمه ها
مجتبی ازاد
وقتی مارنی انجا بود روهم دوست داشتم
نام تو قشنگ بود -
amir ahmadi هنگوت چیه؟!
@dr-mahh پیام رسانه تو گوشی های سامسونگ بود سبز رنگ
-
@yasin-sheibak برو ک بسوزی
مجتبی ازاد به خدا تایم شروع کاری امریکا میشه تقریبا ساعت 6 بعدازظهر ما اوج کار اون موقعس ما مشغول درسیم
-
gomnam gharib کتابی هست ک در مورد ناباروری زنان به پسران میگوید تا زدن تریاک ک باعث اروج به اسمان میشود .