هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi هنگوت چیه؟!
@dr-mahh یه برنامهس
-
Hhh Hh حالا جلو ک ستمه پول نتش رو دادی حداقل ببین شاید نکته ای چیزی نهفته باشه .
بعدش هم این برای یک دبیرستانی زشته خب پاشن میان بگن این چوب حالا یک بوسه یا دستی کشیده شده نبین پسرم . :|مجتبی ازاد
نفهمیدم چی گفتید -
gomnam gharib توی ژآنر ورزشی اوووم بدک نیست ولی توصیه میکنم بین چون ماستا رو میریزن تو قیمه ها
مجتبی ازاد
وقتی مارنی انجا بود روهم دوست داشتم
نام تو قشنگ بود -
amir ahmadi هنگوت چیه؟!
@dr-mahh پیام رسانه تو گوشی های سامسونگ بود سبز رنگ
-
@yasin-sheibak برو ک بسوزی
مجتبی ازاد به خدا تایم شروع کاری امریکا میشه تقریبا ساعت 6 بعدازظهر ما اوج کار اون موقعس ما مشغول درسیم
-
gomnam gharib کتابی هست ک در مورد ناباروری زنان به پسران میگوید تا زدن تریاک ک باعث اروج به اسمان میشود .
-
Hhh Hh اره اصن وایولنت گاده برا خودش . مخصوصا اگرنت قوی باشه 1080 یا 2K بگیری ببینیش
مجتبی ازاد
همون کیفیت 480 برای گوشی خوبه
اون دیگه برای تلوزیون های بالای 100 اینچه -
amirmohammad shakeri داداش کتاب پزشکیه :| از ناباروری تا هرچی گیرشون اومده چپوندن اصن تو مخم نمیره .
مجتبی ازاد
همون ناباروری فقط تو ذهن شما مونده نه؟ -
مجتبی ازاد
نفهمیدم چی گفتیدHhh Hh میگم حالا ک پول نت اون قسمت بد اموزی رو دادیم حداقل ببینیمش ک خالی از لطف نباشه هم دیدی مث موموشکه تنسه نکته های خفنی تو همون صحنه ها نهفته باشه . پایینیش هم ک واضح نوشتم
-
مجتبی ازاد
همون ناباروری فقط تو ذهن شما مونده نه؟gomnam gharib مواد مخدر هم گفت!
-
مجتبی ازاد
همون ناباروری فقط تو ذهن شما مونده نه؟gomnam gharib هی چی بگم وقتی کتاب باز کردم همون دیدم خب
-
gomnam gharib مواد مخدر هم گفت!
@yasin-sheibak
سال دهم میزاشتنش بهتر بود
دوازدهم دیگه هرچی میخواست بشه شده -
Hhh Hh
من هایکیو هم دوست داشتمgomnam gharib
عالییه
تنها انیمه ایه که از دیدنش خسته نمیشیم و انگیزه میگریم
خواهربنده تا حالا 5 بار دیدتش و هنوز دست بردار نیست -
مجتبی ازاد
همون کیفیت 480 برای گوشی خوبه
اون دیگه برای تلوزیون های بالای 100 اینچهHhh Hh گوشی ؟؟؟؟ انیمه کمتر از 15 اینچ نبین . اصن کیفیش به صفحشه . فول اسکرین اسپیکر ها هم قشنگ اماده کیفیت هم بالا زیر نویس هم سر جاش و بزرگ . برترین لذت دنیاست
-
gomnam gharib
عالییه
خواهربنده تا حالا 5 بار دیدتش و هنوز دست بردار نیستHhh Hh
وقتی که مارنی انجا بود؟
خواهر شما مگه انیمه میبیننن؟ -
Hhh Hh نام تو هم مین کرکتر اصلی بود و تو سال خودش غوغا کرد .
مجتبی ازاد
دقیقا
گرافیکش خیلی خاص و قشنگ بود -
gomnam gharib
عالییه
خواهربنده تا حالا 5 بار دیدتش و هنوز دست بردار نیستHhh Hh خواهرت اینجوری باشه مث من انیمه ومانگا جزوه جدایی ناپذیری شده از زندگیش
-
@yasin-sheibak
سال دهم میزاشتنش بهتر بود
دوازدهم دیگه هرچی میخواست بشه شدهgomnam gharib تصمیم مدیره
-
مجتبی ازاد
دقیقا
گرافیکش خیلی خاص و قشنگ بودHhh Hh این تازه قدیمی این جدیده سال 2020 اومد یک دانش اموز بود عاشق دبیرش میشه . دانش اموزه طراح کفش بود . اون گاده گرافیکش