هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Marzieh Aboueireplied to Galadriel on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 خداییش قلم چ فکری میکنه
هنوز ماز بهتره -
@f-seif-0 خوب تو چطوری؟
-
@zahra-hamrang
مثل همیشه باش فقط نخواه وقتی ظرفیتشو ندارن بکشی اونارو به راه خودت
ما تو کلاسمون من تنها کسیم که نماز میخونم با یک نفر از دوستام ولی هردومون خیلی بابچه ها مچیم با اینکه بقیه کاملا افکارشون باما فرق داره
شوخی میکنیم میگیم میخندیم تو سر و کله هم میزنیم پایه ایم ... -
مجتبی ازادreplied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei سلامممم خوشحال ترین دختر انجمن
-
Marzieh Aboueireplied to Galadriel on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 بوسس
-
@f-seif-0 میشه منم منشن کنی لطفا؟
ممنونت میشم -
Marzieh Aboueireplied to مجتبی ازاد on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد چرا خوشحال ترینسلام حاج اقا من دارم میرم هنو ی عالمهههه زیست امتحان دارم مونده پ خدافز🥲
-
مجتبی ازادreplied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei حاج اقا ک خوشم نیومد ولی بین این همه ک ناله میکنن تو یکی هروقت مای میخندی
-
Marzieh Aboueireplied to Galadriel on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 راسییی رفع اشکال ادبیاتم میخوان بزارن
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib یکی شون تو زندگیش مشکلات زیاد داشت از وقتی که یادمه و فهمیدم مشکلش رو سعی کردم پیشش باشم بهش کمک کنم چون واقعا دوستش دارم و دختر خیلی فهیمیه ولی خب داره به خودم ضرر میزنه این
اینارو میگم ولی خوب میدونم نمیتونم کمتر کنم ارتباطمون رو
فقط کافیه یه بار بگه بیا فلان کار رو کنیم فردا به بهترین شکل انجام میدم ولی اون حتی یادش میره چی گفته بود️ -
Galadrielreplied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei بودجه بندیشون یکیه
-
z Gheibi
فکرو باز نمیکنه حقیقتا منفجر میکنه
یه کارکتری هست،بسته به خود بحث تکامل
صفحه ی سوم چهارم بود فکر کنم
وخب بین اینارو گفته نمونه هایی ازشون وجود نداره که این فرضیه تکامل رو رد کرده
و درواقع این درست نیست
تکامل داره میگه روند که ارگانیسمها به دلیل تغییر در صفات ارثی جسمی یا رفتاری، به مرور زمان تغییر میکنند باعث شده صفات مشترک یا خیلی از چیزای دیگه که حسش نیست واردش بشم به وجود بیان
و این تغییر باعث به وجود اومدن ویژگی بعدی شده
چرا باید باشه هنوز?
مثل اینکه من برسم به ۴۰ سال بهم بگن چون ۶ سالگیت نیست پس تو نرجس نیستی -
0yasin.sh0replied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ابجی الان حاجی گفتن به یک پسر از صدتا فوش بدتره!
-
Marzieh Aboueireplied to Galadriel on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 سوالاشو میگم به خصوص پاسخنامه ای که میدن
-
@yasin-sheibak منم خوبم شکر
-
@zahra-hamrang
وقتی به خودت ضرر میزنه فاصله بگیر تا وقتی خودت قوی نشدی و خودت اسیب میبینی نکن -
Marzieh Aboueireplied to 0yasin.sh0 on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak یه اصل تو زندگی منههه اونم نظر خودم مهمه
-
Galadrielreplied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ای جان چقدر خوب
-
0yasin.sh0replied to Marzieh Abouei on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
187412/1000113