هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@1540557162 آخه اونی ک هربار برام ویندوز میزنه میگه اگ آپدیت نکنی با همین کارت راه میفته
آپدیتای ویندوزو دیدم تاحالا آپدیت نشده@9d-sf-r خوب راس میگه اپدیت نکن. اگه اپدیت نشده باشه باید یا کد لایسنس بزنی براش یا همون باید اکتیو کنی
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایمیل ریکاوری داده بودید بهش؟
یه ایمیلی که بشه باهاش در ارتباط بود؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایمیل ریکاوری داده بودید بهش؟
یه ایمیلی که بشه باهاش در ارتباط بود؟
نوچ
کلا دوتا ایمیل دارم یکی این لاله اس یکی اونه ک اصا یادم نیست چی بوده گوشیمو زدم تنظیمات کارخانه پرید جیمیلم
-
عه این چیه هی اگاه سازی میزنه برام ولی پیام نمیاد
-
وارد www.mail.google.com بشید و گزینه Forgot email رو بزنید
شماره ای که ثبت کردید تو جیمیل رو بزنید
موقعی که ثبت نام میکردید یه اسم و فامیل ازتون خواسته بود اون رو بزنید ببینید پیدا میکنه یا نه.
-
@9d-sf-r خوب راس میگه اپدیت نکن. اگه اپدیت نشده باشه باید یا کد لایسنس بزنی براش یا همون باید اکتیو کنی
-
@1540557162 آپدیت نکردم!
همون دوباری هم ک ویندوزو عوض کرده بود آپدیت نکرده بودم!
چجوری اکتیو کنمش؟
نمیشه باهمین وضعیت باهاش کار کنم؟! -
@1540557162 بعد ی مشکل دیگه حتی قبل این که دوباره این پیامه بیاد ویندوز ویروس یابی ک برام زده بود رو قبول نمیکرد!
ویندوز 10 خودش ویروس یاب داره؟@9d-sf-r نه من که نود۳۲ رو نصب کردم نمیدونم داشته باشه یا ن
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زهره ( لاله )تا حالا کسی بهت گفته خدا لیوه کس نکشه من که زیاد شنیدم
خیلی میگن بهم
کوره نازارم زارییییی
-
من لپ تابم ویندوز ۸ ولی کامپیوترم ویندوز ۱۰ زیاد با کامپیوتر کار نمیکنم صب کن روشن کنم یادم نیس
-
@9d-sf-r نه من که نود۳۲ رو نصب کردم نمیدونم داشته باشه یا ن
-
من لپ تابم ویندوز ۸ ولی کامپیوترم ویندوز ۱۰ زیاد با کامپیوتر کار نمیکنم صب کن روشن کنم یادم نیس
-
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل . همون جایی که ویندوز اصل میفروشه
-
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل . همون جایی که ویندوز اصل میفروشه
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل پلی
آخه فک کنم ویندوز 8 کامپیوترمم فیک باشه ولی اون اینجوری نمیشه اصلا!
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل پلی
آخه فک کنم ویندوز 8 کامپیوترمم فیک باشه ولی اون اینجوری نمیشه اصلا!
@9d-sf-r ویندوز ۸ فرق میکنه .
-
ی ویندوز ۱۰ دیگه بخر نصب کن این دی وی دی مشکل داره ببر همون جایی که خریدیش بگو یکی دیگه بهت بده
-
ی ویندوز ۱۰ دیگه بخر نصب کن این دی وی دی مشکل داره ببر همون جایی که خریدیش بگو یکی دیگه بهت بده
-
خواهش . منم زیاد متخصص نیستم ولی هر چند خوشحالم که مفید بود برات