هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii
درسته فقط از الآن باید اصول منبر رفتن رو یاد بگیرم که بعد خوب توجیهشون کنم
-
@امیرمسعود-جعفری این حرفا یعنی چی مثلاً ؟ مثلاً با این حرفا میخوای چی بگی ؟ میخوای بگی من اینم من اونم آخرشم هیچی ؟؟؟ لجبازی، غرور ، خودبرتر بینی اینا همش باعث کوچک شدن خود فرد میشه
-
و دوباره تحلیل ریاضی تموم شد و من در حال حساب کردن درصد دوباره ام اگر اون همه سوتی و حواس پرتی نداشتم ، چقد میشد
-
@f-seif-0 یه تنه به قاضی رفتن نیست که
مرغ فرد مقابل یک پا و مرغ من فلجه
کدوم لجباز تریم؟ -
و دوباره تحلیل ریاضی تموم شد و من در حال حساب کردن درصد دوباره ام اگر اون همه سوتی و حواس پرتی نداشتم ، چقد میشد
-
@zahra-zahraii در نشست سرجلسه ازمون گفته است:
Kalin Nejati اصلا اینجوری نیست
سر کنکور بین اختصاصی و عمومی حتی وقت اب خوردنم ندارین چون وقتی عمومی میدین چند دقیقه قبلش اختصاصی میدن
سعی کنین از الان تمرین کنینوای نه:|
دوتا آزمون حضوری همینطوری خراب کردم چون فک میکردم بینش ی استراحت میدن ولی قبل تموم شدن عمومی دفترچه اختصاصی رو دادن
:|خیلی بده خیلی -
نقطه اتصال ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته و ۳۶۵ روز سال روشن باشه کسی بهش وصل نمیشه اما امان از اون وقتی که ده ثانیه فقط ده ثانیه خاموش بشه،همه میخواستند بهش وصل بشن
{مسعود خسیسه نمیذاره به نقطه اتصال گوشیش وصل بشیم}
{حالا خودم میرم هزار گیگ اینترنت میگیرم نمیذارم مسعود بهم وصل بشه}
{ولش کن این مسعود رو واسه چند گیگ که ازش استفاده کردیم میخواد خودکشی کنه} -
@zahra-zahraii در نشست سرجلسه ازمون گفته است:
Kalin Nejati اصلا اینجوری نیست
سر کنکور بین اختصاصی و عمومی حتی وقت اب خوردنم ندارین چون وقتی عمومی میدین چند دقیقه قبلش اختصاصی میدن
سعی کنین از الان تمرین کنینوای نه:|
دوتا آزمون حضوری همینطوری خراب کردم چون فک میکردم بینش ی استراحت میدن ولی قبل تموم شدن عمومی دفترچه اختصاصی رو دادن
:|خیلی بده خیلی -
از سخت ترین مراحل زندگی یه دخترم
میتونم اشاره کنم به وقتی که باید لاکش رو پاک کنه
ولی لاک پاک کن نداره
با کارد و قند و کوفت زهرمار میوفته به جون ناخناش :|