هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib 0 کره بز
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii
خیلیا میگن کره بز ولی اصولا بابام خیلی بهم میگفت کره بز -
@zahra-zahraii
خیلیا میگن کره بز ولی اصولا بابام خیلی بهم میگفت کره بزنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0
شوخی میکرد حتما
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم دیگ
فعلنی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داییم بهم میگفت کره خر بچه بودم
داییم البته به همه بچه کوچیکا میگن -
sina bigdeli
واااااییی عجب سوتی ای
بزغاله البته درستشه
هرچییی فکرکردم اسمشو یادم نیومد گفتم این اصطلاح معروف رو بگم
ولی کره بزم میگننوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0
ولی من تا حالا کره بز نشنیدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
سربلندبرگردی ولاااور -
gomnam gharib 0
ولی من تا حالا کره بز نشنیدم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط gomnam gharib 0 انجام شدهsina bigdeli
عهه
اینجا خیلی معروفه
کلا
دو + یک اصطلاح معروف داریم اینجا
کره بز
کره خر
پدرسوخته
اینارو به بچه های شیطون خیلی میگن -
sina bigdeli
عهه
اینجا خیلی معروفه
کلا
دو + یک اصطلاح معروف داریم اینجا
کره بز
کره خر
پدرسوخته
اینارو به بچه های شیطون خیلی میگننوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 جالب است من تازه شنیدم
-
gomnam gharib 0 جالب است من تازه شنیدم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
العجایب صنع حق تعالی! -
sina bigdeli
العجایب صنع حق تعالی!نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 چخبر
چی کارا می کنی؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم که شیمی درفراق من درحال گریستن است
-
gomnam gharib 0 چخبر
چی کارا می کنی؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
تازه ناهار خوردم میخوام برم شیمی بخونم با اجازه -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فتاد تا به ره فرگل اس اچ
سپند شعله فکرش شدست کوکب ها
z Gheibiنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh میشه مفهوم و آرایه های ادبی این شعر ناب را توضیح بدین
این معانی عمیق بالاتر از فهم و درک ماست -
@دختر-بهار
فدای شماgomnam gharib 0 نشین که حیفین
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام و درود بر تمامی دوستان تو دلی .
-
سلام و درود بر تمامی دوستان تو دلی .
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سلام گل پسر
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیروز صبح رفتم مدرسه دیدم بهداشت اومده داره یک یک بچه های کلاس رو تست میگیره و همونجا نتیجه رو میده . 10 نفر تستشون مثبت شد منم دیدم تست بینی هست با سه تا از دوستام که بیرون بودیم الفرار فلنگو بستیم .
کلاسمون قشنگ یک هفته بیشتر تعطیله
یکی از بچه های دستمال کش و پاچه خوار رفته بود لو داده بود .
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط gomnam gharib 0 انجام شده
توی یکی از فیلم های آلا ک داشتم میدیدم
میگفتن که از سال ۲۰۲۱ به بعد قراره که دنیای دیجیتال ها عضوی از بدن ما بشن
مثلا یک ابزار کوچیکی روی مغزمون وصل میکنیم و با فکرکردن فقط با فکرکردن میتونیم عین گوشی ازش استفاده کنیم
مثلا یک صفحه میاد جلومون و من دارم با شما چت میکنم ولی هیچی نمینویسم فقط با فکرکردن این اتفاق میفته
یا...
الان واقعا کلی سوال تو ذهن من جولان داده شده
اون موقع قطعا یک تحول عظیم که نمیدونم خوبه یا بد رخ میده ولی اونجوری انسان دیگه از عقلش استفاده نمیکنه آیا؟ یا مثلا دیگه مدرسه نباید بریم؟ چون مغز ما دیگه نقش یک گوگل یا فراتراز اون میشه که -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط gomnam gharib 0 انجام شده
یا اونوقت به نظرتون چیزی به اسم کنکور و دانشگاه نخواهیم داشت؟
دیگه اصلا امتحانی هم میمونه؟
نقش انسان تو جهان چی میشه؟