هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
این یک کابوس وحشتناکه لااقل برای من
و متاسفانه پیش بینی کردن که تو سال ۲۰۲۵ نصف این اتفاقات میفته فکرکنم ماهم باید از رفتن به رشته پزشکی منصرف بشیمgomnam gharib 0 اتفاقا خیلی پیشرفت بزرگی برای بشر هست
مزیا خیلی داره -
@yasin-sheibak اها یاسین یک هفته پیش 7 روز رو یک گیم متاورسی نشستم تایم گذاشتم لامصب عربای پول دار اومدن تو مپ زدن هرچی کلن ملن داشتیم شستن بردن . از اونور یک ولتم گم شده بود پیدا کردم دیدم توش 7 تا توکن هارمونیه بعد رفتم به بایننس تبدیل کردم فرستام تراست ولت رفت که رفت هنوز نیومده اصن اعصاب ...
مجتبی ازاد بازی رو انتخاب کن که زیاد ریسک نداشته باشه
-
@yasin-sheibak اها یاسین یک هفته پیش 7 روز رو یک گیم متاورسی نشستم تایم گذاشتم لامصب عربای پول دار اومدن تو مپ زدن هرچی کلن ملن داشتیم شستن بردن . از اونور یک ولتم گم شده بود پیدا کردم دیدم توش 7 تا توکن هارمونیه بعد رفتم به بایننس تبدیل کردم فرستام تراست ولت رفت که رفت هنوز نیومده اصن اعصاب ...
مجتبی ازاد حتما ادرس رو اشتباه زدی
به یک صرافی ایرانی واریز میکردی -
دیگه وجود پزشک و معلم و مدرسه و باشگاه و طبیعت و خانواده و حتی شاید فرزنداوری...
همه هیچ میشه
یه جورایی شایدم حتی قطعا انسان تبدیل میشه به ماشین -
دیگه وجود پزشک و معلم و مدرسه و باشگاه و طبیعت و خانواده و حتی شاید فرزنداوری...
همه هیچ میشه
یه جورایی شایدم حتی قطعا انسان تبدیل میشه به ماشینgomnam gharib 0 ابجی جان همه پزشک ها معلم ها دانش اموزا سر جای خودشون هستن خوب
فقط اموزش مجازی میشه مثلا تو عینک رو میزاری رو صورتت وارد فضای مدرسه میشی گرفتی؟! -
کشاورزی هوشمند
-
gomnam gharib 0 ابجی جان همه پزشک ها معلم ها دانش اموزا سر جای خودشون هستن خوب
فقط اموزش مجازی میشه مثلا تو عینک رو میزاری رو صورتت وارد فضای مدرسه میشی گرفتی؟!@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنه -
مجتبی ازاد حتما ادرس رو اشتباه زدی
به یک صرافی ایرانی واریز میکردی@yasin-sheibak ن بابا چند بار چک کردم . ببین جای تعجبم اینجا بود لامصب ازم ادرس اتریوم میخواست :| بایننس میخواستم چنج بشه بره ولی ادرس اتریوم تراست رو میخواست :| این دو تا مگه شبکشون فرق نداشت . 7 تا هارمونی تو این ولت متامسک بودن
-
مثلا میری تو مغزت میگی من مریضم بعد یه صفحه جلوت از میشه وضعیتتو چک میکنه خودش نسخه تجویز میکنه
-
@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنهgomnam gharib 0 نگا چیزایی که مجازی امکان پذیره مثل بازی اموزش کار
-
@yasin-sheibak ن بابا چند بار چک کردم . ببین جای تعجبم اینجا بود لامصب ازم ادرس اتریوم میخواست :| بایننس میخواستم چنج بشه بره ولی ادرس اتریوم تراست رو میخواست :| این دو تا مگه شبکشون فرق نداشت . 7 تا هارمونی تو این ولت متامسک بودن
مجتبی ازاد شبکه چی بود؟!
-
@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنهgomnam gharib 0 خیلی بده که انقدر ساده ایی . خیلی بده واقعا . هرکی یک چرتی میگه سریع میری زندگیت رو بر پایه اون میسازی اعصاب روانت رو به هم میریزی . عادت بچگونه ایی هست . میدونی چی میگم ؟ میگیری ؟
-
مثلا میری تو مغزت میگی من مریضم بعد یه صفحه جلوت از میشه وضعیتتو چک میکنه خودش نسخه تجویز میکنه
gomnam gharib 0 ریحانه تو کلا داری قاطی میکنی
اقا دکتر تو خونش عینک میزنه تو تو خونت بعد وارد فضا مطب میشی مثلا اونجا باهم ارتباط پیدا میکنید
اون عینک همه نوع حس هارو درک میکنه -
هواپیماهای بدون سرنشین
تکنولوژی برق بیسیم
گجتهای پوشیدنی، لنزهای هوشمند و …
وسایل نقلیه خودران -
@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنهgomnam gharib 0 مگه میشه واستا یه لحظه
عینک طرف رو نگاه اون تورو وارد یک دنیا دیگه میکنه ولی همه کارا رو خودت انجام میدی
الان داستان جهان مجازی که متاورس میگن همینه -
هواپیماهای بدون سرنشین
تکنولوژی برق بیسیم
گجتهای پوشیدنی، لنزهای هوشمند و …
وسایل نقلیه خودرانgomnam gharib 0 ریحانه برو مطالعه کن متوجه میشی ما نمیتونیم توضیح بدیم
-
gomnam gharib 0 مگه میشه واستا یه لحظه
عینک طرف رو نگاه اون تورو وارد یک دنیا دیگه میکنه ولی همه کارا رو خودت انجام میدی
الان داستان جهان مجازی که متاورس میگن همینه@yasin-sheibak الان این عینکا حجم داره میتونی بازی های متاورس رو نصب کنی و انلاین بازی کنی
-
gomnam gharib 0 خیلی بده که انقدر ساده ایی . خیلی بده واقعا . هرکی یک چرتی میگه سریع میری زندگیت رو بر پایه اون میسازی اعصاب روانت رو به هم میریزی . عادت بچگونه ایی هست . میدونی چی میگم ؟ میگیری ؟
مجتبی ازاد
اینو از منبع معتبر خوندم یک
دو اینکه اتفاق افتاده روی یک میمون ازمایشش انجام شده
سه اینکه من زندگیمو برپایه اش نچیدم میگم اگر اتفاق بیفته خیلی بده
چهاراینکه ۴۰ سال پیش هیچکس فکرشو نمیکرد یک چیزی مثل تلفن همراه اصلا به وجود بیاد
۴۰ سال پیش هیچکس فکرشو نمیکرد که همه چیز اینجوری بشه
من زندگیمو بر پایه اون نچیدم
به یک چیز دارم فکرمیکنم یک چیزی خیلی بزرگتر... -
مجتبی ازاد شبکه چی بود؟!
@yasin-sheibak
میبینی ؟ هارمونی رو بستر شبکه بایننس میشه چنجش کرد ولی این براش اتریوم خواست ازم :| اتریوم هم دادم نیومد