هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
به روباه میگن شاهدت کیه میگه دممgomnam gharib 0 :expressionless_face:
-
zahra movahedizadeh بمولا که همینطوره به همین کتاب دینی که دستمه قسم . تو جمع پسرا داستان همینه رفتم پیوی یکی فحش داد منو انداخت بیرون شماها هم سمتش نرید یارو وحشیه . بعد یکی پا میشه میگه همشون همینن باید بتونی رامشون کنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مجتبی ازاد
اونایی که ازدواج کردن نه اونایی که قصدشون ازدواج نیست
بعدم شما دارین واسه دخترا پرپر میزنید دخترا چیکار به شما دارن😏 -
@yasin-sheibak
خب چرا به نظرت حوصله ات نمیگیره؟gomnam gharib 0 نمیدونم ابجی امید وارم درست شه
-
مجتبی ازاد
به روباه میگن شاهدت کیه میگه دممgomnam gharib 0 انصافا دنای نصفش زنه نصفش مرد . زن ها که نمیشه مجبورم پسر بیارم شاهد . مشکلیه ؟
-
gomnam gharib 0 انصافا دنای نصفش زنه نصفش مرد . زن ها که نمیشه مجبورم پسر بیارم شاهد . مشکلیه ؟
مجتبی ازاد
بله مشکلیه -
gomnam gharib 0 نمیدونم ابجی امید وارم درست شه
@yasin-sheibak
ای بابا
تاحالا خودت به خودت قول دادی؟ -
@yasin-sheibak یاسین تایم داشتی یک سرچ بزن در مورد متاورس و رشته کامپیوتر ببین چجوری میتونم برم داخلش از طریق دانشگاه و اینا کلا یک چکیده برام تو شاد بنویس بفرست . برا کنکورمیخونم تایم ندارم تو که دهمی یکم سرت خلوته . :)
مجتبی ازاد متاورس گیمش رو بخوای بسازی خیلی سخته باید با بلاکچین اتریوم بسازی بعد توکن بسازی
-
zahra movahedizadeh بمولا که همینطوره به همین کتاب دینی که دستمه قسم . تو جمع پسرا داستان همینه رفتم پیوی یکی فحش داد منو انداخت بیرون شماها هم سمتش نرید یارو وحشیه . بعد یکی پا میشه میگه همشون همینن باید بتونی رامشون کنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مجتبی ازاد
خب تو چرا رفتی پیویش ؟؟؟!!!
فعلا که پسرا برا دخترا خودشو نصف میکنن😂
ماها که یه جا نشستیم کاری هم به شماها نداریم:)) -
@yasin-sheibak یک گیم متاورسی خفن که پول عالی بده در مدت زمان کم معرفی کن در روز یک نیم ساعت بشینم پاش . ولی خب خفن میخوام
مجتبی ازاد نمیدونم همه اونایی که تو مدت کم پول میدن باید اولش خرید بزنی
-
مجتبی ازاد
بد تر از شماها که نیستیم😂😁zahra movahedizadeh پسرا به این خوبی به این گلی
-
مجتبی ازاد چرا به ای فک نمیکنی که شما هارو چی میبینن😅
-
zahra movahedizadeh پسرا به این خوبی به این گلی
@yasin-sheibak
آرع
خیلیییییییی😂😂😐 -
اینجانب در این زمان تصمیم گرفتم فصل ویژگی مواد فیزیک دهم رو بزنم در باسنش و بگم گور بابات تو کنکور سمتت نمیام نامرد . اصن تو مخم نمیره :»|
مجتبی ازاد خوبه که:face_with_tears_of_joy:
-
مجتبی ازاد
آرررههه
نصفتون که با احساسات دختر مردم بازی میکنید
نصفتون فقط از زنتون انتظار پختن و شستن دارین
نصفتون که فکرمیکنید هرچی مشکله واسه خودتونه کار زنتون تو خونه خیییلی کمه...gomnam gharib 0 نصف دخترا هم یهو ول میکنم نصف دخترا هم انتظار پول و ماشین و خونه دارن همه چی اینه همه
-
چن نفر ب ی نفر:expressionless_face:
-
چاغو زنجان مخصوص کشتن مجتبی ازاد موجود می باشد با تخفیف ویژه برای دختران:face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli :face_with_tears_of_joy:
-
gomnam gharib 0 نصف دخترا هم یهو ول میکنم نصف دخترا هم انتظار پول و ماشین و خونه دارن همه چی اینه همه
@yasin-sheibak خو به ما چ به تو چ 🤣
-
بعدشم رفتار ما دخترا خیییلی غیرقابل پیش بینیه
ما غیر قابل توصیفیم کلمات در وصف ما نمیگنجنgomnam gharib 0 همونه هیچ پسری ازدواج نمیکنه میترسه :face_with_tears_of_joy:
-
gomnam gharib 0 همونه هیچ پسری ازدواج نمیکنه میترسه :face_with_tears_of_joy:
@yasin-sheibak ولی هَول بودنتونو انکار نکنین
-
مجتبی ازاد
خب تو چرا رفتی پیویش ؟؟؟!!!
فعلا که پسرا برا دخترا خودشو نصف میکنن😂
ماها که یه جا نشستیم کاری هم به شماها نداریم:))zahra movahedizadeh
دقیقا
همین امسال ۱۰ تا مزاحمی ملعون داشتم😐