ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
22ستاره بخدا منم دقیقا این حرفو میزدمو تایید میکردم
ولی همون آدمی ک شما میگین از عید استارت زده مطمئن باش پایه درسیش خیلی عالی بوده و حداقل دوسال قبل رو خونده تا مفق بشه
اونم دورقمیو!mimfatehi باشه اگه اینو قبول نداری بگیم هیچی رتبه ی یک کنکور یادم نیس حالا دقیقا تو چه سالی بوده نمیدونم ولی بین سال 89 تا 94 بود این اقا هم سربازی بوده و از بهمن شروع کرد به خوندن و رتبه اورد حالا اینم که از کنور بدبخت فاصله هم داشته خیلی تازه سربازی هم رفته اومده زندگی نامشو پیدا کنم میزارم حتما
-
کنکور باید پایه درسیت قوی باشه !
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسهmimfatehi ولی وجدانن چتونه شما خیلی بی انگیزه این 8 ماه از همین امروز تا کنکور وقت هس چرا دست کم گرفتین اینقدر خودتونو حالا میدونی پزشکی دانشگاه تهران قبول شدن برای کسایی که از حال استارت زدن شاید سخت شده باشه ولی هنوزم میشه پزشکی شهرا دیگرو حداقلش قبول شد
-
fatemeh201678 همینم غنیمته دیروز که یک ساعت خونده بودی امروز خیلی پیشرفت کردی
22ستاره اره نسبت ب دیروزک خوبه امافک نکنم بتونم ب۱۰س برسم احساس میکنم دیگه امروز واس۱۰س نمیکشم از یکطرف میگم تا نصف شب میخونم تاتموم شه ازیکطرفم میگم ن همون ساعتای۱۲اینابخوابم ک واس برنامه فرداخسته نباشم
-
22ستاره اره نسبت ب دیروزک خوبه امافک نکنم بتونم ب۱۰س برسم احساس میکنم دیگه امروز واس۱۰س نمیکشم از یکطرف میگم تا نصف شب میخونم تاتموم شه ازیکطرفم میگم ن همون ساعتای۱۲اینابخوابم ک واس برنامه فرداخسته نباشم
fatemeh201678 خوابت رو از دست نده خواب شب خیلی مهمه اگه حس خستگی دتری خوندنم دیگه فتیده نداره بازدهت چون به صفر میرسه
-
fatemeh201678 ببین اینجور فک نکن که چرا از بقیه کمتر خوندی به این فک کن که امروزو بهتر از دیروز بودی
-
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسهmimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسه
تبه یک تجربی سال ۸۸، اهل محله بهداری از شهر مرزی جوانرود با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر است؛ از جایی که مهمترین امکاناتش پارک تفریحی تجهیز نشدهای است که سینما، تئاتر، کافی شاپ، رستوران و… ندارد. نخبه جوان ما دوران متوسطه خود را در محله قرگه در دبیرستان معراج جوانرود سپری کرد و پس از آن در پیشدانشگاهی ادیب جوانرود واقع در محله هلانیه ادامه تحصیل داد. او پس از پایان خدمت سربازی با چهار ماه فرصت مطالعه موفق شد با شرکت در کنکور سراسری سال ۱۳۸۸ رتبه اول کشوری را در دو گروه آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی از آن خود کند. دلایل تحصیل و درد دلهای این جوان کرمانشاهی که توانسته است خیل عظیم حریفان را در میدان رقابت کنار بزند و عنوان قهرمان ماراتن کنکور را با تحمل سختیها و مشقات بسیاری به دست آورد؛ شنیدنی است… زمانی که داستان زندگی او را میشنوید، انگار که یک فیلم هندی دیدهاید، به خصوص زمانی که میگوید: در یک انباری ۲ در ۳ متری درس میخواندم.
این اها یذرش اینجاست -
fatemeh201678 خوابت رو از دست نده خواب شب خیلی مهمه اگه حس خستگی دتری خوندنم دیگه فتیده نداره بازدهت چون به صفر میرسه
22ستاره اوهوم اگ تونستم یکی دوساعت دیگه میخونم اگرنه هم ک واس فرداتلاش میکنم بهترشه
-
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسهmimfatehi اتفاقا کنکور فقط و فقط به تلاشه درسته اگه از همون پایه خوب بخونی خیلی جلوتری ولی
من خودم همکلاسی هایی رو داشتم که عالی و بیست بیست بودن ولی پزشکی نیاوردن
ولی برعکس یه سری از دوستام که در حد متوسط بودن ولی سال اخرو واقعا واقعا خوندن رتبه های خیلی خوبی اوردن -
mimfatehi اتفاقا کنکور فقط و فقط به تلاشه درسته اگه از همون پایه خوب بخونی خیلی جلوتری ولی
ولی برعکس یه سری از دوستام که در حد متوسط بودن ولی سال اخرو واقعا واقعا خوندن رتبه های خیلی خوبی اوردن@اسمان-ابی اره بابا فقط به تلاشه منم خیلی هارو اینجور دیدم
-
22ستاره اوهوم اگ تونستم یکی دوساعت دیگه میخونم اگرنه هم ک واس فرداتلاش میکنم بهترشه
fatemeh201678 اره تو باید نهایت تلاشتو بکنی
-
fatemeh201678 اره تو باید نهایت تلاشتو بکنی
22ستاره حتما...راستی اگ فقط جمعه هابیای پس ماچکارکنیم؟
-
22ستاره حتما...راستی اگ فقط جمعه هابیای پس ماچکارکنیم؟
fatemeh201678 دوست دارم هرشب باشم خودمم ولی چشمام رو به فناس دارم کور میشم
-
mimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسه
تبه یک تجربی سال ۸۸، اهل محله بهداری از شهر مرزی جوانرود با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر است؛ از جایی که مهمترین امکاناتش پارک تفریحی تجهیز نشدهای است که سینما، تئاتر، کافی شاپ، رستوران و… ندارد. نخبه جوان ما دوران متوسطه خود را در محله قرگه در دبیرستان معراج جوانرود سپری کرد و پس از آن در پیشدانشگاهی ادیب جوانرود واقع در محله هلانیه ادامه تحصیل داد. او پس از پایان خدمت سربازی با چهار ماه فرصت مطالعه موفق شد با شرکت در کنکور سراسری سال ۱۳۸۸ رتبه اول کشوری را در دو گروه آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی از آن خود کند. دلایل تحصیل و درد دلهای این جوان کرمانشاهی که توانسته است خیل عظیم حریفان را در میدان رقابت کنار بزند و عنوان قهرمان ماراتن کنکور را با تحمل سختیها و مشقات بسیاری به دست آورد؛ شنیدنی است… زمانی که داستان زندگی او را میشنوید، انگار که یک فیلم هندی دیدهاید، به خصوص زمانی که میگوید: در یک انباری ۲ در ۳ متری درس میخواندم.
این اها یذرش اینجاست22ستاره
میدونم دوست عزیز
رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 89 اسمش بود
ولی این این فرد هم ک بعد عید استارت زدن واسه کنکور خوندن هم تو مرحله ای ک ما و شما هستیم نبودن!
ایشون چند سال قبلش رتبه دورقمی ریاضی آوردن و تو شریف دو ترم خوندن و بعد انصراف دادن و کسی هم ک تو شریف بخونن نیازی ب هیچ مطالعه دیگری جز درس زیست ندارن
چ بسا ک سرباز هم باشن! -
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسه -
mimfatehi اتفاقا کنکور فقط و فقط به تلاشه درسته اگه از همون پایه خوب بخونی خیلی جلوتری ولی
ولی برعکس یه سری از دوستام که در حد متوسط بودن ولی سال اخرو واقعا واقعا خوندن رتبه های خیلی خوبی اوردن -
mimfatehi در ضمن به پایه و اینا هم نیس ادم میشناسم 4ساله پشته کنکوره بدبخت رتبه اش هم خوب نیس همیشه میگه مطالب و اینقدر خوندم تکراریه برام ولی زیر 5000نشده
22ستاره اووووووووو چه خبره 4 سال
-
22ستاره
میدونم دوست عزیز
رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 89 اسمش بود
ولی این این فرد هم ک بعد عید استارت زدن واسه کنکور خوندن هم تو مرحله ای ک ما و شما هستیم نبودن!
ایشون چند سال قبلش رتبه دورقمی ریاضی آوردن و تو شریف دو ترم خوندن و بعد انصراف دادن و کسی هم ک تو شریف بخونن نیازی ب هیچ مطالعه دیگری جز درس زیست ندارن
چ بسا ک سرباز هم باشن! -
من یکی ازهمکلاسیام واس هرامتحان ک شایدماکتابوتموم نمیکردیم اون کمش۳.۴دوررومیخوند شبانه روزی هم درس میخوندبعدرتبش شدمث من ک هیچی نخونده بودم بعددوستم ک فقط بعدعیدبطورجدی خوند رتبش ازاون بهترشد حتی ازیکی ازبچه هایی ک پایش خیلی قویتربودازش
-
mimfatehi در ضمن به پایه و اینا هم نیس ادم میشناسم 4ساله پشته کنکوره بدبخت رتبه اش هم خوب نیس همیشه میگه مطالب و اینقدر خوندم تکراریه برام ولی زیر 5000نشده
22ستاره
خب
اون دوستی ک میگین 4 ساله میخونن مطمئن باش اشتباهات بسیار زیادی داره
من خودم دیدم اطرافم زیاد از این افراد
با همشونم حرف زدم ولی همه ی اشتباهات کوچیکی دارن ک از همون سال اول باهاشون میاد جلو و با همون اشتباهات دارن ادامه میدن...