-
sm1376 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
والا دیگه خودشیفتگی هم یه حدی داره....بعضیا دیگه شورشو درآوردن
هههه به نکته ی پهنی اشاره کردی شما...بله بله , خدای جذابیت خودشیفته است
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sm1376 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
والا دیگه خودشیفتگی هم یه حدی داره....بعضیا دیگه شورشو درآوردن
هههه به نکته ی پهنی اشاره کردی شما...بله بله , خدای جذابیت خودشیفته است
نکته پهن -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باب مارلی حرف درستی میزنه. میگه آخرش که همه عذابتون میدن دست کم کسی رو پیدا کنید که ارزشش رو داشته باشه.
-
جا داره یه سلامی هم به خودم بکنم...
.
.
.
.
.
.سلام نفس انجمن
منم ببريد تو اکیپ شاخا
تروخدا !قول ميدم فقط یه گوشه بشینم بگم هه
آقا یه خبر خوب:
سال 1397 تعطیلات عید فطر میفته شنبه و یکشنبه
پنجشنبه و جمعه قبلش هم که تعطیله میشه 4روز... از طرفی ارتحال امام و 15خرداد هم سه شنبه و چهارشنبه ی همون هفته ست که دوشنبه هم میشه بین التعطیلی با پنجشنبه و جمعه ؛ جمعا9 روز تعطیلی داریم....
خواستم از الان بگم که برنامه ریزی کنید
یادتون باشه که من اولین نفری بودم که بهتون خبر دادم ...
انقد دنبال جک و لطیفه نباشید...بذارین امتحاناتون تموم شه اونوقت همتونو به چالش " به اشتراک گذاشتن عکس کارنامه " دعوت میکنم
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
جا داره یه سلامی هم بکنم...
.
.
.
.
.
.سلام نفس انجمن
سلام ممنون این همه تدارک برای منه شوکه شدم
ههههههههههههه -
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
.
.
.
.
.
.سلام نفس انجمن
هههههههههههههنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
.
.
.
.
.
.سلام نفس انجمن
هههههههههههههبعدش اون بنده خدا میاد به من میگه خود شیفته...یکی بیاد اینو بگیره
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
.
.
.
.
.
.سلام نفس انجمن
هههههههههههههبعدش اون بنده خدا میاد به من میگه خود شیفته...یکی بیاد اینو بگیره
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با عرض سلام و خدا قوت خدمت دوستان عزیز و گرامی
شاید بچه های زیادی باشند که در این دوماه مانده به کنکور به خواهند جهش درسی داشته باشند... و درصد های خودشونو افزایش به دن....دوستان ما یه قسمت به نام فراخانی به اشتراک گذاری جزوات دست نویس تهیه کردیم که بچه هایی که می خان از فیلم هایی که تو سایت هست ولی جزوات معلم نداره و یا ناقصه استفاده بکنن ولی زمانشو ندارن...(چون هممون میدونیم نوشتن جزوه به شدت وقت گیره)...استفاده بکنن این جوری میتونیم همه جزوات رو داشته باشیم و فیلم هایی که مد نظرمون هست رو با سرعت فوق الاده ببینیم و جمع بندی خوبی داشته باشیم.... فقط به عنوان حرف آخر...دوستان بیاین با همکاری و همیاری هم به قله های موفقیت برسیم...از تمامی دوستان خواهش مند است منو تو این راه کمک کنن..و با سهیم بودن در خیر و نیکی رساندن به دیگران از پاداش اخروی اون بهره مند شوند....
فی امان الله.. -
شاید بچه های زیادی باشند که در این دوماه مانده به کنکور به خواهند جهش درسی داشته باشند... و درصد های خودشونو افزایش به دن....دوستان ما یه قسمت به نام فراخانی به اشتراک گذاری جزوات دست نویس تهیه کردیم که بچه هایی که می خان از فیلم هایی که تو سایت هست ولی جزوات معلم نداره و یا ناقصه استفاده بکنن ولی زمانشو ندارن...(چون هممون میدونیم نوشتن جزوه به شدت وقت گیره)...استفاده بکنن این جوری میتونیم همه جزوات رو داشته باشیم و فیلم هایی که مد نظرمون هست رو با سرعت فوق الاده ببینیم و جمع بندی خوبی داشته باشیم.... فقط به عنوان حرف آخر...دوستان بیاین با همکاری و همیاری هم به قله های موفقیت برسیم...از تمامی دوستان خواهش مند است منو تو این راه کمک کنن..و با سهیم بودن در خیر و نیکی رساندن به دیگران از پاداش اخروی اون بهره مند شوند....
فی امان الله..نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehran pax در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فی امان الله..دوستان به دلیل زیق وقت خواهش می کنم..منو یاری کنین...بی نهایت ممنون
-
mehran pax در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فی امان الله..دوستان به دلیل زیق وقت خواهش می کنم..منو یاری کنین...بی نهایت ممنون
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehran pax دوستان مراجعه کنین به بخش انجمن ها...بحث آزاد...پست فراخوان اشتراک گذاری جزوات دست نویس...
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
یه گروه زدیم تو انجمن
هیچ پیامی توش تبادل نمی شه
فقط سکوتهبرای آرامش و يوگا خوبه !!
همش به کائنات فکر میکنیم
برای تمركز و تمدد اعصاب هم عاليه!
هرکسی پیام بذاره ،،حذف میشه
@فاطمه-کنکوری هم مدیرمونه حالا هربیکاری که میخواد عضو شه به ایشون پیام بده ..فقط نرم و آهسته بیایید مبادا شکند، چینی نازک تنهایی دسته جمعی ما -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
@فاطمه-کنکوری هم مدیرمونه حالا هربیکاری که میخواد عضو شه به ایشون پیام بده ..فقط نرم و آهسته بیایید مبادا شکند، چینی نازک تنهایی دسته جمعی مابهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
@فاطمه-کنکوری هم مدیرمونه حالا هربیکاری که میخواد عضو شه به ایشون پیام بده ..فقط نرم و آهسته بیایید مبادا شکند، چینی نازک تنهایی دسته جمعی ماازدست توبهاره خوب مقصرخودتی دیگه تاتوهستی من چی کارم ٬باباکهنه کارانجمن
من دربرابرپیشکسوتا سرخم میکنم عزیزم.....
ولی تمدداعصابوخوب اومدی: ٬اوا بهاره کی حذف شده تاحالا؟؟؟؟؟؟بگوکسیوحذف کردی؟
-
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
@فاطمه-کنکوری هم مدیرمونه حالا هربیکاری که میخواد عضو شه به ایشون پیام بده ..فقط نرم و آهسته بیایید مبادا شکند، چینی نازک تنهایی دسته جمعی مابهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
@فاطمه-کنکوری هم مدیرمونه حالا هربیکاری که میخواد عضو شه به ایشون پیام بده ..فقط نرم و آهسته بیایید مبادا شکند، چینی نازک تنهایی دسته جمعی ماازدست توبهاره خوب مقصرخودتی دیگه تاتوهستی من چی کارم ٬باباکهنه کارانجمن
ولی تمدداعصابوخوب اومدی: ٬اوا بهاره کی حذف شده تاحالا؟؟؟؟؟؟بگوکسیوحذف کردی؟
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
ولی تمدداعصابوخوب اومدی ٬اوا بهاره کی حذف شده تاحالا؟؟؟؟؟؟بگوکسیوحذف کردی؟هههه لطف داری عزیز...نه همه چی سرجاشه ..خواستم یه کم واسه گروهمون تبلیغ کنم
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضیا چنان خودشون رو میگیرن!
باید سند بذاری درشون بیاری -
@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
یه گروه زدیم تو انجمن
همش به کائنات فکر میکنیم
ولی تمدداعصابوخوب اومدی ٬اوا بهاره کی حذف شده تاحالا؟؟؟؟؟؟بگوکسیوحذف کردی؟هههه لطف داری عزیز...نه همه چی سرجاشه ..خواستم یه کم واسه گروهمون تبلیغ کنم
-
هههه لطف داری عزیز...نه همه چی سرجاشه ..خواستم یه کم واسه گروهمون تبلیغ کنم
تبلیغت توحلقم دترجوننوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هههه لطف داری عزیز...نه همه چی سرجاشه ..خواستم یه کم واسه گروهمون تبلیغ کنم
تبلیغت توحلقم دترجون -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط Sarina_77 انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط Sarina_77 انجام شده
پیامک زن به شوهر:
زن یعنی من ، که عشوه هایم دود میکند ابهت مردانه ات را…
پاسخ شوهر:
قلبونت بلم عچیچم من دل بلابل تو ابهتی ندالم ، بوچ بوچ …
بیایید الان دست جمعی اسید قرقره کنیم !!
دیشب اومدم خودکشی کنم لامصب رفتم از سوپر سرکوچمون تیغ خریدم.رفتم نشستم تو حموم.
وقتی که اومدم تیغ رو بکشم رو رگم یهو دیدم که خودمون تو حموم تیغ داشتیم.
اینقدر اعصابم خورد شد که هیچی دیگه خودکشی نکردم!!
امروز به ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻢ میگم چرا زن نمیگیری؟
برگشته میگه : مخاطب خاص هامو چیکار کنم؟
اشک تو چشمام حلقه زد.
یه همچین ادمایی هستن پسرا
حالا هی بگید پسرا بدن
رفتم بانک رو دسته صندلی نوشته بود
وقتی زلزله اومد پشت صندلی رو نگاه کنید.
پشت صندلی رو نگاه کردم. نوشته بود :
الان نه خره٬ وقتی زلزله اومد….
چقدر ملت خلاقی داریم
ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﻨﯽ …
ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻣﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﻬﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻧﮕﻔﺖ …
.
.
.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﻧﯿﺲ ﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺷﻪ
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ |:
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده