هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm آرههههههه
-
0-0ftm
شماهایی که بقیه رو تگ میکنین میگین یهو یادتون افتادم ، کاش میدونستین چقدر حس خوب میدین :))))♡خانومِ_دوست_داشتنی یهو یادت افتادم:hibiscus: :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری :expressionless_face: :expressionless_face: با جمع مذکر سالمیم ما با تفریحات سالم
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری :expressionless_face: :expressionless_face: با جمع مذکر سالمیم ما با تفریحات سالم
چقدر هم عالی😂خوش باشین
-
0-0ftm
مررسییی❤💋 -
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر هم عالی😂خوش باشین
@امیرمسعود-جعفری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
هعی...
-
0-0ftm آرههههههه
خانومِ_دوست_داشتنی ارههه😂؟

-
خانومِ_دوست_داشتنی یهو یادت افتادم:hibiscus: :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
@نگین-وهاب-مقدم
عزیزدلمی خب تووو😍😂
تو که خود حس خوبی ، اصلا حس خوب و خوب بودن که میگن خود تویی ، تو مصدری خوبییی😂😍❤❤❤ -
600 ملیون ناموصا؟؟؟مگه طلا میزاد:expressionless_face:
sina bigdeli

یچی بگید من یه این بگم دارم می ترکم:face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: -
sina bigdeli

یچی بگید من یه این بگم دارم می ترکم:face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth:sina bigdeli کاثافات
-
sina bigdeli کاثافات
@امیرمسعود-جعفری فش ن ک متلک
-
خانومِ_دوست_داشتنی ارههه😂؟

0-0ftm آره
من همیشههه این عکسا رو دوست داشتم
به عکسای کراپ خورده حس خوبی ندارم
خیلی عکسا برش میخورن و من نمیدونم ، دوستشون دارم ، ولی وقتی میفهمم برش خوردن بهشون بی حس میشم😂عکس قبل ادیتو بیشتر میپسندم😁 -
@امیرمسعود-جعفری فش ن ک متلک
-
sina bigdeli

یچی بگید من یه این بگم دارم می ترکم:face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_symbols_on_mouth:sina bigdeli چرا؟؟